Jump to content

wireless

Crno-Sunce

Recommended Posts

Jel si zaboravio password za ruter u firmi gde održavaš mrežu? :))

Zapravo, koliko ja znam postoje neke šeme, ali ne da otkriješ pass nego da uđeš u taj wireless, al' sam skapirao da mi post deluje kao da imam 12 godina i tripujem se da sam haker i nadimak mi je na k pa ću da ovde prestanem :)

Jel si zaboravio password za ruter u firmi gde održavaš mrežu? :))

Zapravo, koliko ja znam postoje neke šeme, ali ne da otkriješ pass nego da uđeš u taj wireless, al' sam skapirao da mi post deluje kao da imam 12 godina i tripujem se da sam haker i nadimak mi je na k pa ću da ovde prestanem :)

ma jok nego kuci imam 9 wireless mreza oko sebe a sve su zakljucane sem jedne koja je igrom slucaja najgora od svih :/

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Dakle jokeru :)

Oces da provalis u neki enkriptovani wireless.

To kolko je znam nece ici bez ulaska u ruter

Za pocetak postoji verovatnoca da je neki zaboravio da promeni default user/pass na ruteru

Defaultna adresa je obicno 192.168.1.1 ali ako si nakacen na tu mrezu

--------------------

Pogledaj koji su to modemi (nekad pise, zaborave i to da promene) pa probaj da se ulogujes, a onda vidi koji je pass za wireless

A drugacije mislim da ne mozes tj da nema aplikacija da je kliknes na svom kompou a ona da ti kaze pass za wireless od nekog tamo neta

Default usere i passove za razne tipove izguglaj.

Telekom : admin/admin pa onda nesto admin/ztqknesto....ima na netu.

-------------------

E sad cela ova moja prica obelezena sa --------- ne znaci ti nista jer da bi se ulogovao na ruter moras da si konektovan na mrezu pa je fail. Plati net ili koristi veselka.

Takodje pitaj nekog ko ima enkriptovan da se sazali i da te pusti ponekad.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy