LaG Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 bioshock mi je bio prvi fps od half lajfa dva da me je single player drzhao i radovao beskrajno super pricha, strava atmosfera, brutalna muzika, jako dobra grafika itd itd. osim usiljenog "izaberi dobro/izaberi loshe" sistema nemam stvarno shta da zamerim igri ali dvojka izgleda josh bolesnije i bolje bioshock 2 trailer gameplay trailer: meni ovaj gejmplej izgleda preludo, jedino chega se plashim jeste da ce big daddy brzina kretanja da smori igru, ali nisu oni retardirani. sigurno ce sve biti charobno i brutalno. moram (kao LOL dizajner zvuka) da primetim da su glasovi sad josh bolesniji nego pre. i radujem se novom UST-u :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Kec je debelo overrejtovana igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Pa na početku je igra fenomenalna, taj setting, dizajn, suspens, ludilo. A onda do kraja radiš jedno isto i vidiš da se radi maltene o generičkom šuteru, ne baš ko Kvejk ali da nema govora o "System Shock gejmpleju" kako su ga ishajpovali. Tu sam se smorio jako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 brate igra bi bila zanimljiva i da nema nista sem audio diaries Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Ja sam vrlo brzo zaboravio na priču da je BioShock kao System Shock, što nije i ne može ni biti. Ali mi je igra sama po sebi legla prilično kul, zanimljiva priča, dobra muzika i tako. OK, smorilo je i mene negde pri sredini pa sam se pitao kad će nešto pametno da se dogodi, ali samo na kratko. Oko dvojke ne znam šta da mislim, deluje mi isuviše isto kao kec, plus u ulozi Big Daddy-ja ne vidim kako će Spliceri moći da pariraju, pa se nadam da će uvesti neke nove karakondžule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 PA TI PREBACI NA MEDIUM! Šalu na stranu, kod mene je BioShock više na fazon "pucaj i beži" ako kreneš da gineš, a onda kad razmislim malo koja igra nema taj sistem da možeš da se izvučeš od umiranja. Ako se kao fajtaš i kul si, nije baš da lako ostaješ živ a da ne potrošiš čitav arsenal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Da ste igrali sa patchom 1.1, mogli ste da isključite one chambere i onda bi umirali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 duhovni naslednik system shocka, nije rpg, lol nije sjajna fps mehanika, nije neskriptovani nelinearni fps, nije setting i prichica originalni, jeste smorio na pola, jeste suvishe konzolashki filing u igri stos mene tiche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Zaboravio si da dodaš da nije ni izometrijski :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 volim i ja dobar fps :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 A sta ti G!!! misliš o Deus Ex-u, ja da te pitam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 masterpiece, tesko da ce se naslov takvog kalibra ponoviti u FP izvodjenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 al oni njegovi sejvovi od 50 megabajta, čoveče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Ja zivim za dan kad ce doci System Shock 3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Ja cu plakati kao malo dete kad izadje pravi Deus Ex 2, ili neki slicni dostojni naslednik. Sto neko rece ranije, Bioshock ima samo pricu originalnu, dobra je igra da se predje jednom, da vidis sta se tu dogadja. Ne verujem da ce u dvojci da unesu neke mega novine. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Ne verujem ni ja da će biti nekih mega novina, ali će biti zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Pojavio se na warez-bb ali jos nema crack-a, stavio sam da se skida ionako ce se vrzo pojaviti crack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Joj pa šta igrati pre, AvP ili BioShock? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 avp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Bioshock zbog muzike i atmosfere :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 skida se, sutra oversize screenovi as ussual! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Meni puklo posle sat vremena igranja i ukapiram da nema autosave ili ga bar nije bilo za tih sat vremena igranja i smorim se kao strumf. ME2 me razmazio :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 kad si pre skino ebem te u dupe! el razorova verzija or...? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Aha, lokalni torrent na EUC-u, brzo islo 900Kb/s. Plus krenuo sam da skidam cim su stavili :) Ima autosave ali samo na prelascima izmedju glavnih delova grada. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Pf, skinuh malopre, udjem u igru i onda trip sa teksturama, nestaju tj. pojavljuju se one kockice :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts