Jump to content

Da li i vi primecujete da vise nema normalnog paradajza na pijaci


Recommended Posts

zajebavas? moram da reaktiviram plac, mogao bih da zivim na tim paradajzićima <3

Ne zajebavam, moja procena je da uz malo kinte i truda mogu tamo bez problema da dobijem da imam da se celo leto gusim u njima. A ako bi se bas potrudio moglo bi i da se prodaje :)

Znaci uzmem leba crnog, natalozim ga maslinovim uljem, beli lukac, i gomila ovih paradajzica i kozjeg sira. Jebem ti kompjutere i sve.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

ali je zato sam fast food ispred nase firme do jaja: "pizza cut", grill "kao kod kuce", mc donalds, 3 random pekare i palachinkara... a da ima i fornetti!

brate da se zna neki red ovde bi imali menzu ko one proleterske iz 70tih a dole bi pozatvarali sve te trovachnice i prodavali samo svezhe salate i votje!

PS: evo sad pricha kolega koji se bas vrno sa letovanja na Siciliji kako se odusevio jednostavnim projektom: BOSTANDZINICA - udjes sednesh,

donesu ti monster krishku najsladje lubenaje na ogromnoj tepsiji i mali nozic i odlemish se..... I to je jebeno to, nema dodatnih preliva, nema vishe vrsta bostana, nema fensi postera i reklama niti sisatih kelnerica, samo TROO BOSTAN OLADJEN U BUNARU! \o/

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Link to comment
Share on other sites

AHHAHAHAHHA

u pravu je Divniy paradaz i ostalo voce su sve losiji i losiji jer relano veliki trghovinski lacni im svasta sipijau i bockaju da bi bio ok

E sada sto je tako i na obicnoj pijaci to neznam....

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Ja se nešto nisam primio na te čeri paradajziće, valjda zato što sam ih mahom jeo u nekim salata-fensijelo varijantama, gde je obično ostatak salate bljutav, pa mi se ni taj paradajz nešto baš nije dopao, a i volim više onako na kriške kad je paradajz, pa može da se umoči hlebom u činiju salate i tako to :)

Što se paradajza samog po sebi tiče, na oba mesta gde jedem obično kupuju ga babe, pa imam poverenje u to da umeju da nađu najbolje što se da ponuditi na pijaci, i zaista nikad nije tako dobar kao kad opet te iste babe direkt sa sela dobiju paradajz, a on onako lep, sladak, nema unutra onaj zeleni "koren" i slično.

Link to comment
Share on other sites

Ja ili kupujem te cheri ili neki paradajz naziv mu je lavovsko srce provereno dobar i domaci od naseg seljaka :) Taj paradajz je skroz dobar i ukusan ali cinjenica jeste da se pojavio neki paradajz koji je cista voda samo lepo izgleda.

nisam chuo lavovsko srce naziv ali kontam da je to onaj veliki kvrgavi shto izgleda ko srce, to je ubedljiv najbolji paradajiz koji sam ja jeo ali nema nigde da se kupi, a na moru ga cepamo ko ludi.

Link to comment
Share on other sites

nisam chuo lavovsko srce naziv ali kontam da je to onaj veliki kvrgavi shto izgleda ko srce, to je ubedljiv najbolji paradajiz koji sam ja jeo ali nema nigde da se kupi, a na moru ga cepamo ko ludi.

Jel pojedes sav koji poneses, a reve :P

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Znaci uzmem leba crnog, natalozim ga maslinovim uljem, beli lukac, i gomila ovih paradajzica i kozjeg sira. Jebem ti kompjutere i sve.

Mi na moru, a i ovde, se rasturamo od brusketa sa slicnom ovom tvojom kombinaciom. Poneo ja ciniju toga u Kosutnjak i prvo se to pojelo pa tek ondak se jeo rostilj.

Evo i recepta pa probajte dok jos ima chery paradajiza, i obavezno pozovite neku zensku osobu jer se sve loze kada musko sprema klopu...

-Prvo treba napraviti "fil". Iseckas cheri paradajzicje na kockice, stavis u neku ovalnu ciniju i dodas sitno seckani beli luk, maslinovo ulje i iseckani osuseni bosiljak (basilik).

-Drugi deo se odnosi na bruskete. Kupis onaj dugacki crni hleb (ima u Maxi-ju, baget ili nesto se zove) iseckas ga na krishke, pospes trun maslinovog ulja i zapeces na rostilju/tiganju (stavis samo malo maslinovog ulja na dno tiganja) i jednu i drugu stranu. Od zelje i ukusa zavisi da li oces da budu vise ili manje peceniji.

-Treci deo je serviranje. Pre nego sto stavis "fil" na brusket, stranu na koju stavljas istrljas sa chenom belog luka. Dok je kriska jos topla cen ce bukvalno da se topi i sve ce to lebac da upije. I pride uvek moze neki dobar prsut i obavezno domace vino!

Ako posle ove klope neu mocis onda ste se ili prejeli ili si mnoooogo ruzan nema trece.

Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu?

Ne znam Nemanja

Vidicu

Link to comment
Share on other sites

jebo vas paradajz ubih se od zalivanja

imam veliku bastu i brdo obicnog i ceri paradajza i na nos mi je izasao

naj kul stvar sto sam zasadio krastavac koji se uzpuzao uz jabuku dako da sad berem krastavac sa drveta lol

Daj neki paradajz sledeci put kad se skupimo kod sharka xD

Ti pricho za "Lan party" shto je palo neko objashnjavanje u SCu? :))

poz voz 2011

Link to comment
Share on other sites

-Prvo treba napraviti "fil". Iseckas cheri paradajzicje na kockice, stavis u neku ovalnu ciniju i dodas sitno seckani beli luk, maslinovo ulje i iseckani osuseni bosiljak (basilik).

-Drugi deo se odnosi na bruskete. Kupis onaj dugacki crni hleb (ima u Maxi-ju, baget ili nesto se zove) iseckas ga na krishke, pospes trun maslinovog ulja i zapeces na rostilju/tiganju (stavis samo malo maslinovog ulja na dno tiganja) i jednu i drugu stranu. Od zelje i ukusa zavisi da li oces da budu vise ili manje peceniji.

-Treci deo je serviranje. Pre nego sto stavis "fil" na brusket, stranu na koju stavljas istrljas sa chenom belog luka. Dok je kriska jos topla cen ce bukvalno da se topi i sve ce to lebac da upije. I pride uvek moze neki dobar prsut i obavezno domace vino!

Ako posle ove klope neu mocis onda ste se ili prejeli ili si mnoooogo ruzan nema trece.

To je to, samo ja ne seckam ceri jer je ionako sitan (a i ceri je za mene, ssikmij nek jedu obican ovaj kurceva glava) i stavljam brdo maslinovog ulja. vrh

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

domaci uvek je bio sladji nego ovaj kupovni ... ko zna sta mu rade prskaju beru kada ne treba ne znam ... jeste onako velik i izgleda da je lep al unutra je onako bas bezukusan ... pravi domaci mozes da jedes sam koliko je sladak :D

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...