leisure Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) Napravio sam topik, da se na njemu dogovaramo(ako postoji interesovanje kod vas, jelte) za online hamachi RUR members partije. npr. dodje kili 'e, sprco sam danas, mogao bi da opikam heroje uveche. hoce neko?' to vidi Dule i kaze'hocu ja, ajmo u litru rakije L mapu'...i kili pobedi, ali samo zato shto je Dule popio svoj ulog za vreme partije, pa mu je opao knowledge i spell power...;D Moj skill level je da na WOGu krenem impossible protiv 7 kompova u alijansi, ne koristim autosave, vec sve ide u 'real time' i dobijem kada god je teoretski moguce :) Danas ne mogu, ali najverovatnije sutra uveche, ako neko hoce. (u subotu moram neshto da shljakam od 5 ujutru sa caletom na sat-dva, pa necu ni da spavam do tad) edit: za sada sam stigao samo deo da uploadujem, jbg obaveze. ali ajde da bacim bar to :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «http://rapidshare.com/files/269815701/Heroes3.part1.rar Edited August 21, 2009 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ovaj lizr zajeban neki pleja:)...btw, moze, ja sam igrao samo jednom multi i to sa kilijem preko hamacija valjda, al nismo zavrsili partiju:)...e sad ne znam koju verziju da igramo, posto smo se mi namucili dok smo nasli kompatibilne verzije koje rade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 daj link da svi skinemo istu verziju WOGa i da pikamo, mada sam ja najmanje igrao WOG :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 (edited) pa ne znam, mozda je najbolje da pikamo SOD a? :) za link cu da se iscimam kasnije, ili se chak iscimam da uploadujem svoju verziju na rapid i gotovo :) moram od kuce, tu mi je dobar upload. btw ja sam komshiji samo prebacio celu instalaciju(WOG included) copy/paste, mogu da zapakujem tako i vama, kapiram da bi shljakalo bez problema Edited August 20, 2009 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 a onu rusku verziju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 kili i ja smo pikali neki heroes complete valjda...a moze Sod, on mi je nakako najbolji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Mozemo u redakciji. HoMM sam vec igrao!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 vidi ga bole, nesto mnogo cesto pozivas u redakciju, da nemas neke planove? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 mislim da smo igrali par partija vec leisure zar ne ili je to bio neko drugi a i sa duletom nisam zavrsio nikad partiju sta znam mozemo da igramo posle podne uvece tu sam ako ocete heroes complete radi sasvim ok prvi dl link na mininovi i ajde e sad posto si napravio topik uzmi i napravi neki playtime nesto se iscimaj da bi ustvari radilo posto sam ja vec pravio topike za igranje i svaki put je crko topik jer nema ljudi sutradan jer sve mrzi da nesto urade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 nismo igrali kili sada sam na poslu, videcu kada dodjem gajbi da okachim link za igru a za igranje sam mislio da bude random, pa ko kada moze hell, mogli bi da napravimo i ligu :) ali za sada je dovoljno i da se opika pomalo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ja sam u fazonu da se ne zanosimo, nego lepo da se dogovorimo, taj i taj dan, pa ko doso, a ko ne doso zna se. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 u pravu je bole... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 ma jashta, to je i cilj topika :) evo uploudujem heroje(instalacijaSOD AB i WOG, click and play) lakshe mi je to, nego da jurim complete, WOG i krekove po netu... kasnije bacam linkove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 jel to znaci da cemo onda igrati wog? ja sam recimo i dalje za default heroje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 ma vidis da ima i SoD, ja sam za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 a pa onda ne vidim problem da se skine prvi link sa mininove complete heroja koju ja i ti dule imamo sa kojom radi igra bez teskoca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Realno, Heroes Complete, SoD, i deri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 e drugari, ja se izvinjavam, nisam stigao sve da uploudujem gajbi imam wifi preko firminog hotspota, i upload mi radi promenjivo, pa mi pukne na pola ja sam za SOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 onda je dogovoreno, i ne moras da se cimas sa uploadom, nek skinu svi lepo ovo sto kili i ja imamo...kili, daj link sta smo bese skidali, ja izgleda izbrisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 http://www.megaupload.com/?d=95R3VVX6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 da to bi trebalo da su ti complete od 850 mb skidajte brze i danas da probamo vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 AJMO JA SAM SPREMAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Kolko se sećam iz neke priče sa foruma, to je do verzije Hamachija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 ja sam ranije pikao preko hamachija, bez ikakvih problema evo skida mi se complete, ali danas nemogu nikako da pikam, mogu sutra uveche probacemo, pa cemo videti....i ja sumnjam da je do verzije hamachija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Pa ne, treba vam starija verzija Hamachija. Našao sam na nekom sajtu da se isto žale za Heroje i kažu da v1.0.1.5 radi. Probajte alternativno sa ovim http://www.gameranger.com/ umesto Hamachija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts