f4ts0 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 E Lag jel ti to na ruci kozna siledzijska narukvica? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 reci što se razumeš u dj-ing nemoj da počnem da objašnjavam kako radi monodeck sada. ne, stvarno me zanima, mislio sam da vrti samo pravi vinil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Just ride it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 jea! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 kali, sabijaju ti šiške torima :) @playa, koristi samo vinil, verovatno gleda neki film na laptopu. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Je l' ovo lag napucao biću il' sam ja nešto istripovao? @ lag Kombinuješ - malo DVS, malo običan vinil? mama ti dvs! @fatso ne to je industrial amblem neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 jea! ova levo neka mohijeva :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 mozda nema :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 meni iz nekog razloga zao te devojke. ozbiljan sam. :( @LaG: hocu i ja taj amblem, ili siledzijsku narukvicu, daj sta das! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 (edited) mama ti dvs! Pravi si industrijalac! EDIT: Sad sam video slike sa spoznaje. Barabo bre, vrtiš na Seratu. Edited December 3, 2009 by Playa Light Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 (edited) mama ti baraba nego, ispraznio sam mob od slika! ima svashta! shto se ne smanjuju vishe slike? :( Edited December 3, 2009 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Aj' polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 tungsrame, ne vrti lag na seratu nego nije jedini radio na toj žurci. i ako hoćeš da budeš dj ili urbanko, ne vredi ti da se šlihtaš dj-evima na ruru, moraš da ideš na chillout ili tako negde, i da im se šlihtaš irl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 vrtim ja i na seratu i na plochama i na diskovima i na abletonu, ali nije to ni bitno. ostalo shto si rekao - stoji neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 a je l vrtiš na penisu, matori, heee Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 oh yes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 vrtim ja i na seratu i na plochama i na diskovima i na abletonu, ali nije to ni bitno. ostalo shto si rekao - stoji Ajde pusti sad te mashinerji, prichaj koji je ono laptop (sem ako onaj plavi kurac na njemu nije refleksija osvetljenja kluba) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 tungsrame, ne vrti lag na seratu nego nije jedini radio na toj žurci. i ako hoćeš da budeš dj ili urbanko, ne vredi ti da se šlihtaš dj-evima na ruru, moraš da ideš na chillout ili tako negde, i da im se šlihtaš irl. 1. da, lag vrti na seratu. 2. ja sam uputio jedno vrlo jednostavno pitanje. kad budem nameravao (i imao vremena) da se probijem u DJingu, probaću to kvalitetom ili nikako. 3. na chillu sam 2,5 godine. i da ne bi pričao budalaštine više, zamoliću te da pročitaš lepo ovaj topic. pa vidi kako je napredovala priča. eto za viću da sazna konačno šta je kvalitetna konverzacija, makar moj deo - http://www.chillout....ugo-t26567.html evo ti i ovaj post, pa uživaj http://www.chillout....94.html#p834253 Kad budem konačno imao vremena, najuriću 4D ili 92+2*X1. Ko razume shvatiće. Prozivaj me za Arenu, sijalicu, Air Max, šta god ti smeta. Al' nemoj da lupetaš o stvarima koje ne znaš o meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 AHA !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 1. da, lag vrti na seratu. 2. ja sam uputio jedno vrlo jednostavno pitanje. kad budem nameravao (i imao vremena) da se probijem u DJingu, probaću to kvalitetom ili nikako. 3. na chillu sam 2,5 godine. i da ne bi pričao budalaštine više, zamoliću te da pročitaš lepo ovaj topic. pa vidi kako je napredovala priča. eto za viću da sazna konačno šta je kvalitetna konverzacija, makar moj deo - http://www.chillout....ugo-t26567.html evo ti i ovaj post, pa uživaj http://www.chillout....94.html#p834253 Kad budem konačno imao vremena, najuriću 4D ili 92+2*X1. Ko razume shvatiće. Prozivaj me za Arenu, sijalicu, Air Max, šta god ti smeta. Al' nemoj da lupetaš o stvarima koje ne znaš o meni. napaljen si jako i imash potrebu da pokazhesh da znash, a to shto znash se sazna za 20 min guglanja idi na chill neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Brate sta se primas, ivke se samo plasi mladje fensi konkurencije :P Inace gledam sta tunsgram, sta sijalica, i onda se setim, pa tebi se stvarno nalepilo prozivanje za glavu :)))) Inace Lag se stvarno nabucao, gde je onaj mali krzljavko sto klikce starkraft :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 lag je presao prvi deo zivota i sad je vreme da se ozeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 tungsrame E nasmeja me do suza Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 napaljen si jako i imash potrebu da pokazhesh da znash, a to shto znash se sazna za 20 min guglanja idi na chill Napaljen? Samo sam argumentovano i koncizno odgovorio na prozivku. Nemam nameru da ti se dokazujem. Idi sprcaj nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 ok cao neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts