Pekarman Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Te i jos izgledaju na daljinu da su OK, one brate vidis u mraku na 200m. Razumem ja da juris sigurnost kad se vracas kuci nocu ali nije da gaze valjda toliko kod vas,a ? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 pazi,fora je sto su to patike za fudbal...dakle samo za to,nikakva setnja,niti bilo sta drugo... i bas zato sam hteo da boje budu ludacke :). Inace,jedne sam video na netu pre nekih godinu dana(izgleda da su rasprodali to),cele su u nekim kockama koje su razlicitih boja(zelena,plava,roze,crvena......). Te su izgledale i bolje od ovih :)). Opet napominjem,samo za fudbal! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 da ti gledaju u patike i cude se dok ti driblas golmana :P odlicna diverzija.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Pa u pravom ciganskom duhu, nishta chudno za djoleta :P ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 jedino Djole,ceo onaj tvoj trip sto si prichao da morash da izgledash maksimalno fudbalski kad igrash fucu pada u vodu kad obuchesh te cirkuske gilje:> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 nikad nisam razumeo taj trip da budes sredjen na fudbalu,aj razumem kad gledaju neke kucke,a dobro svako ima svoj ukus i sve ja to kapiram :) ja uvek igram fudbal u nekim ,starim majama,sorcevima,eventualno ako ocu da se ufenserim obucem dres >.> Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 jedino Djole,ceo onaj tvoj trip sto si prichao da morash da izgledash maksimalno fudbalski kad igrash fucu pada u vodu kad obuchesh te cirkuske gilje:> a jbg,meni jesu fudbalske...i stoje mi do jaja,sto mi je najvaznije :). E grujo,volim te! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 nikad nisam razumeo taj trip da budes sredjen na fudbalu,aj razumem kad gledaju neke kucke,a dobro svako ima svoj ukus i sve ja to kapiram :) ja uvek igram fudbal u nekim ,starim majama,sorcevima,eventualno ako ocu da se ufenserim obucem dres >.> ja kad hocu da se ufenserim izdepiliram noge :* gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Sto ti i verujemo, na 90% fotki si go Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 (edited) pazi,fora je sto su to patike za fudbal...dakle samo za to,nikakva setnja,niti bilo sta drugo... i bas zato sam hteo da boje budu ludacke :). Inace,jedne sam video na netu pre nekih godinu dana(izgleda da su rasprodali to),cele su u nekim kockama koje su razlicitih boja(zelena,plava,roze,crvena......). Te su izgledale i bolje od ovih :)). Opet napominjem,samo za fudbal! :D Edited October 20, 2009 by SATAN Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 odlicne su, mada cudno je oko patika za fudbal, i moje su ishejtovali pre godinu dana na ruru al irl se svidjaju ljudima. ( ) bring black patike topic! xd I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 @elle): Zju meni je cela ta mercurijal serija preterana, iako ne igram fudbal niti imam ikakve veze sa njim :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 odlicne su, mada cudno je oko patika za fudbal, i moje su ishejtovali pre godinu dana na ruru al irl se svidjaju ljudima. ( ) bring black patike topic! xd u odnosu na ove, leshkove su josh i preterano dobre :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 ja kad hocu da se ufenserim izdepiliram noge :* fu,ne depiliram se ,cosav sam ^_^ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Besan sam kao ris sto moram da sedim na terenu bez potrebe a nemam ni mirc ni msn i fb nista. I onda se smorim ko pas i ukucam u google images "f4ts0" I evo sta izadje :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Meni izbaci ovo na google web kad kucam "f4ts0" http://vukajlija.com/f4ts0 Taj Google, svasta covek sazna od njega Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2009 Author Report Share Posted October 21, 2009 Pa nisi ti Kole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 hahah Fatso matori, ova u crvenim cipelicama ce te proganjati do dooms day-a! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 naidjoh na neke stare slike kad sam pokushavao da budem Alan Smit :) haha..koja glupost.. i kolko je kaznilo ovog ortaka sto je osto zut, a przili smo se zajedno tamo u farbari 2 sata..dobro celav nisam posto.. pu, nedaj Boze:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 LOLOMOBILE STRIKES AGAIN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) \m/ mora da se boostuje e-peen :) Edited October 21, 2009 by digrejzorzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 mora da se boostuje e-peen :) I to si uradio kako tacno ovim slikama? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 uhm, mala fora se pogresno shvati i eto mene u raspravi sa mohikanom. samo sam se salio, oookej? jes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts