Shale Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Odigrao sam oko 60ak partija zajedno sa ortacima iz lana, igrali smo caki neke 5v5 bla bla ;P Sve u svemu ima dosta inovativnih stvari u tehnickom pogledu kao sto je kjoot rekao, reconnect sa 5min max offline timerom, partije su hostovane na njihovim serverima te nema laga. Ingame ima dosta bugova i neizbalansiranosti tipa Arachna (Viper) nema cd na slowu ni na jednom lvlu, Sven kad upali ult attack mu postane magic dmg, dazzlov heal radi physical dmg, omniknightov repel dodaje 10% movespeeda sto je apsolutno retardirano (mada sad nema degen auru nego cleave sa 5sec Cdu na max lvlu koji slowuje za valjda 30%), Leshracovi spellovi biju mnoho vishe nego sto bi trebalo..itd. Najvece sranje trenutno je sto phase bootsi su jedina opcija iz vishe razloga, prvo - movement AI je glup ko kurac te ako se kripu zabodesh u facu dok se mimoidjete trebace ~3 sekunde, +17 dmg +7 armor, i najgore od svega - trenutno je phase ubagovan te moze da se prolazi kroz skoro sve spellove koji imaju vizuelnu komponentu tipa strela od mirane, shakerova lajsna, clockwerkov kavez, pudgova kuka itd. Generalno lepa je igra dosta i laksha za igranje od dote, nema delay, jedina primedba sto se grafike tiche je sto spellovi bi trebalo da izgledaju malo manje fensi, jelte ako se u 5v5 pegli pojavi shaker opali ulti, lina baci stun i recimo dazzle baci ult APSOLUTNO NIKO od 10 igracha nece znati shta se deshava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Znaci to je bio bug, kada sam pogodio lika strelom, ustvari nisam, to je zbog Phase boots.. I Pharaon je OP kao i Arachna.. definitivno mora da padne nerf ta 2 heroja, no sve je ovo beta naravno,a sto se tice efekata meni ne smetaju.. nisam probavao da smanjim efekte ili slicno, no ako neko bude probavao neka napise nesto o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Pa bilo je kul kad' ste nas dobili. :( Majka smarac. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Efekte mozete da smanjite i onda nema problema, ja sam ih smanjio i sad je sve OK, normalno da igra nije dobro balansirana kad je ovo prva beta treba jos 2 verzije da izadju posle ovog pa izlazi final, sad trenutno zavrsavaju heroje koje ce jos ubaciti, igra ima potencijala da DOTU potuce u svemu i mislim da hoce jer ono sto je DOTI najveci problem je sto je mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ja igram evo 2 dan vec, zarazno je mnogo. Iskren da budem, nisam ocekivao da ce preneti osecaj kao da igras dotu, medjutim tu je, ne bas , ali skoro. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ja sam se odusevio :) jeste da nemam pojma protiv koga sam na lejnu pa bude ono jebe lud zbunjenog ali mi se svidja. I sto sam primetio nema leavera odigrao sam preko 10 partijaa i nijedan leave ljudi su u fazonu omg stats :) Kad se smanje efekti moze da se igra fino ali bez toga u grupnoj frci kad se pobaca sarenilo i gluposti :) oslepo sam :) T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 LET'S GET IT ON! BLOODBATH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 trN, Majka je keva :D nas najbolji trenutno igrac HoN-a definitivno :D inace moj partner 2v2 :D do sada nismo izgubili nijednom hihihi, da nije njega ne bih mirno spavao vratio sam se na 1700+ rating tj 1704 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Dzaba mu skill kada ga kao sto on kaze JA ubijem. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Znas i sam odgovor na to, i corava koka zrno ubode :P Ja sam se juce iznervirao ulogujem se posle vecere, i svi u igri, ja rek'o ajde da odigram koju.. udjem u tim sa likovima koji imaju 1530+ znaci dobijali su, i imamo savrsen tim, Arachna, Valkyra, Slither, Pebble i Abadon novi :D i ovi ih olese ko stoku... :( i tu puknem i smorim se Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ma salim se, to su njegove fore. Btw stigo novi update(bar meni malopre) napokon mogu da vidim igre kada idem game list.Drndao se jutros sa krobe, sunce ti koja je ono zverina, ne mozes joj nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ja sam to oduvek mogao da vidim? Ne znam zasto si ti imao problema sa tim.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Zeus nema uopste spell dp/bp animation time. Jedino za ulti ima neki delay mali al prva i druga nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Woho! Dobili smo forum. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Pa to, nece biti trolovanja valjda vise. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Igrao sam malo danas. Dota mi je bolja jer sam navikao. Ovde ce trebati istraziti heroje, iteme, mozda ima i neka fora. Zasto smatram da nece imati neki odjek ovo (tj imace kao recimo warsow) 1. Zasto igrati kopiju kad imas original? 2. Ako se ovo bude placalo bice fail jer je dota free. Cak moze sad i sa piratskim wc3 na garenama. Mislim budimo realni. 3. User Interface iliti UI. Blizzard je gosopdar UI-a, najergonomskiji su. Dakle ok je igra kao kopija dote, ali ipak, ne znam da je nekad kopija svrgnula original sa trona. To cak ni Apa-kola nije uspela da uradi koka-koli :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Moram probati igru ali ne mogu opet zamisliti 2005./6. i celodnevno drljanje Dote kod Igora u Deusu :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Pa ti nemoj kod Igora :D Idi kod Joce u Deus ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 trN, Majka je keva :D nas najbolji trenutno igrac HoN-a definitivno :D inace moj partner 2v2 :D do sada nismo izgubili nijednom hihihi, da nije njega ne bih mirno spavao vratio sam se na 1700+ rating tj 1704 :D Bash se interesujem ko je Majka...i teshko da je nas najbolji igra HoN-a...kolko sudetji po voom shto sam igro pre 2h. Ne da mu ishta fali ofc :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Bolji je coyote od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 od keve ? Meni se svidja kako igra, znam da nikad ne izgubim kad igramo zajedno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 a realno prichate o tome kao da nas ima 150 koji igramo. :) po meni, najbolji je Barcas, ne verujem da tje ikada biti boljeg igracha od njega. Pa to, nece biti trolovanja valjda vise. :D ja sam dobio, nenajavljeno, moderator da budem na ovom delu foruma... netje biti trollovanja, ali tje biti banovanja. :D Bash se interesujem ko je Majka...i teshko da je nas najbolji igra HoN-a...kolko sudetji po voom shto sam igro pre 2h. Ne da mu ishta fali ofc :) pa majka je keva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 ja sam najhrabriji! T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 ja sam najhrabriji! edesi hrabrisha. btw, kako vi ocenjujete ko je "najbolji" u dota-alike igrama, po skoru? mislim da je sve to relativno dok nije neka ozbiljna partija tim protiv tima 5vs5, kada se stvarno vidi taj osetjaj timske igre, intuicija, reakcije, kontrola etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Slazem se... i kada ti je ekipa normalna...ja ocenjujem po tome kolko je uradio za ekipu,neki put lik ima los skor al puno assistova,pa tako pomogne... Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts