Dimke Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Zajedno ce oni da drmnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 ali braćo, mi boljeg nemamo. Brkić izleće ko mentol i takođe je kiks igrač, a Stamenog neće zvati. Jorgančević i slične varijante me ni ne zanimaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Mislim da je vreme da se Damjanac vrati u srpski fudbal Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Isailovic?Znam da nije nesto, nije puno mogao da se dokaze u Cukarickom, ali mi stvarno nemamo bolje. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Imamo Stamenog. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Isailovic?Znam da nije nesto, nije puno mogao da se dokaze u Cukarickom, ali mi stvarno nemamo bolje. on je otišao u Zaglebje ako se ne varam, i umro :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Sta je sa Kahrimanom jel on ziv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 pa jel brani u jagodini? ili radu... tako nesto uglavnom raspao se posle one turske :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Steta a obecavao je deckonja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Kahriman nije primio gol na JNA!TO THE REPKAMOBILE! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Kahriman i onaj ciganjski pirocanac,odakle je vec,realno,ovo je tuzno sta radi Stojkovic...a da,nije mi jasno ko gura onog Brkica,lik je rupa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 realno stojkovic JE RETARD !!!!!! nije imao 2 golmanske odbrane u toku kvalifikacije :S po njegovim reakcijama bolje da je bio rukometni golman ..... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 bolje da nije ni trenirao nista Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) The first bit of reaction from Sir Alex Ferguson is in, and it may not surprise you. "It's disappointing - it's just the quality of the official I'm afraid cost us the game." neka, neka... crkni sad :D glupa postava ga je sjebala. samo sam se plasio da nani ne bude u startnoj jer bi onda tormentovao nejakog fereiru, ovako gigs nije bio agresivan dok je tu i tamo evra uletao po boku. velika pobeda, 5 pobeda protiv "velike cetvorke" i samo 1 (!!!) primljeni gol, celzi je tim koji je najvise puta pobedjivao mancester na old trafordu (5x), wenger odmara igrace za put u barselonu... ma sjajno. sva tri tima igraju protiv totinhema, mancester gostuje sitiju, celzi liverpulu.. macheda salje pozdrave \o Edited April 3, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ne znam samo sta sad prdi,celsijev penal u prvom poluvremenu je bio cist,za razliku od Parka koji je samo cekao da padne.I pritom,celsi dao gol iz ofsajda,makeda rukom,retardirani jarac. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Ja samo da pozdravim Komu! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Chelsea skroz zasluženo dobio, nema govora Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 JOJ AL PISHA MANCH..OH WAIT! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Opet je pao mocni maNchester! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Ovaj Park mrtvi kao da ima noge od drveta. Svaka lopta mu se odbije 2 metra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 E kako prosao man utd ? u 95. min krakati danac! hvala dovidjenja Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 gotovo izgleda sa nadama za LS, ne mogu jbni Birmingem da dobiju...mada ovi sabivaju kuci, ali opet.. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) ko je ovaj u pm http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6647972 nice nice Edited April 8, 2010 by Koma2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Mali ima tehniku, brzinu, sutira dobro sa obe noge, ali skeptican sam uvek kad tako neki igrac dodje u Englesku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 di santo chelzi, benitez birmingem... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts