alfa Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Ne mogu da nadjem nigde video,ali u komentarima govore da je Stojkovic ok branio,nego je odbrana standard bila suplja,jos je pao i autogol :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Autogol je pao sigurno, to sam video na livescore-u... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 retardirani stojkovic :) i za vikend je bio relativno kriv za kejhilov gol. Jedva cekam da vidim izvestaj sa jucerasnje tekme. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Nemanja-Vidic-to-leave-Manchester-United-in-the-summer-article312219.html bacite pogled na pocetak drugog reda SUNCE TI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 vazi. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Ondazi on vec 2 godine na svakih mesec dana. Engleska stampa stalno sere,stvarno neam pojma zasto tolko unistavaju Vidketa :> Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 nije tacno da odlazi vec 2 godine. cim se ovoliko prica poslednjih 6 meseci, mora imati bar malo istine, tako je uvek.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Da, kapiram i ja da on odlazi na leto 100%. Ako uzmu Kjelinija i nije toliko strasno, pogotovo sto je ovaj Evans izrastao u xtra igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 check this out :D 13:40 Фудбал - Премијер лига: Ливерпул - Евертон, пренос pg0 15:39 Рели pg0 15:55 Фудбал - Премијер лига: Хал Сити - Манчестер Сити, пренос pg0 17:50 Вреле гуме pg0 18:25 Фудбал - Премијер лига: Тотенхем - Астон Вила, пренос 14:25 Фудбал-Премијер лига: Бирмингем Сити-Вулверхемптон, пренос pg0 16:20 Српски источници: Свето дрво pg0 16:35 Верски календар pg0 16:55 Фудбал-Премијер лига: Челзи-Арсенал, пренос najzad se tijanic opametio. 5 jebenih tekmi, ovo nikad nije bilo :Dali moram priznati da je u zadnje vreme, od decembra tacnije, opao kvalitet fudbala. dal su se ulenjili, il je micama hladno, fudbal je losiji nego inace :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 sramota za sta je ovaj djubretar dao crveni...treba ga ubiti! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 (edited) Svejedno vodi 'pool Edited February 6, 2010 by trnzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Portsmouth 3 autogola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 junajted igra sve bolje i bolje onaj Evans je postao prava bomba i onaj Diuf je mnogo dobar, brz, agilan, bice od njega nesto 100% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 junajted igra sve bolje i bolje onaj Evans je postao prava bomba i onaj Diuf je mnogo dobar, brz, agilan, bice od njega nesto 100% :) Kad ga vec spomijes sto ne rece njegovo puno ime "Mame Biram Diouf" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 ebem ti fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 da, opet nepravda za Arsenal Svaka sezona prolazi isto, samo je pitanje koje se postavlja kad će Arsenal da popusti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 ma dobar su tim, treba im target man i golman, potencijal imaju veliki, dobre pojednice. Ako ode Fab u spaniju onda su ga izduvali. I treba da prodaju par igraca koji smetaju tu.Realno imaju tim da osvajaju Akinfeev Sagna - Gallas - Vermaelen - Clichy Song - Eboue Arshavin - Fabregas - Walcott/Van Persie Chamakh/Pazzini To bi bio neki moj tim sa 2 kupovine :) Plus jaka klupa i gg Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 ma njima posle svake sezone fali po 2 igrača, oni koji postanu igrači odu iz kluba i tako sve u krug Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 prestanite da poredite igricu i rl fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 izvini Murinjo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 ne kazem tebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 prestanite da poredite igricu i rl fudbal i pacini i samak su kante u fm, akinfeev sabija u oba, a ako hoces da kazes da iko od njih ne valja, sve sam skapirao Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 venger je imao kesa za solidno pojacanje, ko ga jebe kad se pravi pametan chelzi opr0. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 boys vs men.Standardna pricha. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Opet drogba, pa dokle ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts