manager Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 veliki bekford! bas sam gruji pre neki dan pricao kako me cudi sto tog igraca niko ne uzima. covek tovari u lidsu vec 2-3 godine. mogao bi BAR da igra cempionship Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 pa i igrace :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) pa s'obzirom koliko lids ima 'srece', tesko da ce za njih igrati :) Edited January 5, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 momci, imam tuzne vesti :) Arsenal's Fran Merida set to join Atletico Madrid http://uk.eurosport.yahoo.com/06012010/58/premier-league-arsenal-fran-merida-set-join-atletico-madrid.html Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 kako je smeo dopustiti da ga otmu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 mozda i nije kao sto nisu hteli ni alonsa u real da puste, ali jbg spanci u spaniju Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ma mali je pushach kurca,ne bi on ni igrao pored Vilshera i Ramzija,tako da me boli karina.Nek ide nek umre u mrtvom Atletiku.Jedini zhal ostaje sto nismo uzeli neku lovu ali sta da radis. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 jebes budalu, a imao je potencijala ... cak sam mislio da ce on biti naslednik fabregasa Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 kaze njegov menadzer da cekaju da vide sta ce biti sa Arsenalom jer im je to prioritet. nigde nisam procitao da Merida/njegov menadzer/Venger kazu da je potpisao. a i ako ode, me no gives a fawk. inace, odlozen mec Arsenal - Bolton zbog nevremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 kad se vec prica o arsenalu,na arenisport-u 1 ima arsenaltv \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 pa Venger je rekao kako ima verbalni dogovor sa Meridom,ali klinja je u vishe navrata izjavljivao kako mu je san da igra na Vinsente Kalderonu i kako mu je Tores idol.Tako da ono,izgleda da od te chasne rechi nema nista..inache,ispizdeo sam kad sam video da je Arsenal odlozhen,ceo jebeni tim na fantaziji mi je bio Arsenalov... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 kad se vec prica o arsenalu,na arenisport-u 1 ima arsenaltv \o/ mrtvi kup koji je bio 8x na sp klubu Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ja sam pre neki dan cesljao kanale i na sbbu sam video arenasport,tako da ne mora da znaci da ako imate sportklub da nemate arenasport.kao sto sam ja mislio npr:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ja bih ga trejdovao odmah :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 http://www.thespoiler.co.uk/index.php/2010/01/07/transfer-news-fabregas-to-real-madrid-shocker-and-more da li je moguce? Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) joj kakav si ti covek jebem ti zivot sad ja da otvorim blog i napisem VRACA SE VIDA U SLOBODU IZ UZICA ti bi napisao LJUDI JELI MOGUCE?!! vidis da je to neki levacki sajt, tipa sportal i tako to :)) a i to je toliko neverovatna vest, da je to... siguran sam da bi fabregas, ako ikada ode iz arsenala, pre otisao u barsu nego u madrid Edited January 8, 2010 by Koma2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Ma nisam ja ni video to prvo na tom sajtu, vec na telekstu RTL televizije(hrvatske ), pa reko da proverim ... ali izgleda sam ubo lol sajt :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 lele... gerard, tores, benajun.. all out Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 javlja se fix vikenda! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Metju ima da presudi :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 i Abdula :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 stalo mi srce na kraju jbte pool bez trojca jos tuziniji :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Hteo da singliram x, al nisam imao ni dinar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 sto je najcrnje, iako sam svestan njihove bede i bezidejnosti, igrao sam dvojku..2.20 me navuklo nekako, reko mozda ce sad nekako da se iskobeljaju, mada kad sam video sastav osetio sam katastrofu.. kajt mi je uzeo srce sad na kraju..ali generalno, nikad nisam video toliko ocajnu igru kao ovu danas..ne zna se ko je gori.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 \o/ everton \o/ steta kako nisu i arsenal dobili :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts