George Jung Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) Ja sam cuo da bi sa fergusonovog naslednika trebao da dodje Dadiv Moyes(ako se tako zove),trener Evertona,kao fergi ga hvalio + je skotlandjanin kao i ovaj..mada to su verovatno novinarske price..A sto se tice Mourinja u Liverpoolu,ja mislim je to nemoguce,mada ko zna...realno Rafu ne treba menjati nego mu iskesirati za jos par vrhunskih igraca,pa da vidis kako cepa...mislim Lukas,N'gog mars napolje...i karageru je vreme,a o voronjinu ne treba trositi reci,verovatno najlosije pojacanje u istoriji L'poola,jedina greska sto babel ne igra vise... Edited November 16, 2009 by George Jung Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 murinjo ce naslediti fergusona..to je realan scenario..taman ce biti jos godinu dve u interu dok se deda ne smori.. sto se tice persija mislim da se sad mora ocekivati da pod 1 volkot pocne konacno da bar pokusa da igra klasicnog spica a da pod 2 u januaru stigne Gervinho iz Lila.. rodvel sabija, ne bas za 20m ali sabija..ima everton gomilu tih dobrih klinaca..onaj sto je dilovo gudru - Baxter, je valjda jedan od najvecih talenata mozda i u celoj Engleskoj.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ja sam cuo da bi sa fergusonovog naslednika trebao da dodje Dadiv Moyes(ako se tako zove),trener Evertona,kao fergi ga hvalio + je skotlandjanin kao i ovaj..mada to su verovatno novinarske price..A sto se tice Mourinja u Liverpoolu,ja mislim je to nemoguce,mada ko zna...realno Rafu ne treba menjati nego mu iskesirati za jos par vrhunskih igraca,pa da vidis kako cepa...mislim Lukas,N'gog mars napolje...i karageru je vreme,a o voronjinu ne treba trositi reci,verovatno najlosije pojacanje u istoriji L'poola,jedina greska sto babel ne igra vise... David Moyes je po meni vrh trener plus je mlad za trenera,a Murinjo mi ne ide sa Man utd ni sa poolom... Lukas treba da ide, N Gog je previse mlad da bi pricali o bilo cemu, a Voronin nije pojacanje, tu je on dugo samo je bio u Herti zadnje sezone, a uvek je bio kanturina. Babel nije konstantan tako da po meni zato i ne zasluzuje top11, jebes igraca koji ume da odigra full tekmu (kao vs Reala u LS) a ume i da se ne vidi... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) Lukas treba da ide, N Gog je previse mlad da bi pricali o bilo cemu, a Voronin nije pojacanje, tu je on dugo samo je bio u Herti zadnje sezone, a uvek je bio kanturina. Babel nije konstantan tako da po meni zato i ne zasluzuje top11, jebes igraca koji ume da odigra full tekmu (kao vs Reala u LS) a ume i da se ne vidi... Voronjina su doveli iz leverkuzena,posle jedne "dobre" sezone i poslali ga na pozajmicu,ali su ga bespotrebno vratili jer nije dovoljno kvalitetan za pool.U svakom slucaju igrao je prvu protiv lyona...svakako bi prednost dao babelu,makad se ne video,jer ovaj i da hoce ne moze da se vidi... a jedino sto bi pitao rafu cemu onaj grk,kirgiakos ili kako vec..mislim vise nego ocigledno je da lik nema sta da trazi u takvom klubu,a i mislim da za njega niko nije cuo dok nije dosao u pool...ocekujem da aquilani potpuno zameni xabi alonsa,samo je bio povredjen i kontam da ce se sad uklopiti do jaja... Edited November 16, 2009 by George Jung Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 N'Gog jos i nije los ponekad, nego je izgleda problem taj Rafin izbor pri kupovini,a mozda sto mu ova 2 magarca ne daju poveci budzet odjednom nego malo po malo, mislim jebes ti 100m ako ti daju 6x po 16...Problem je sto nam treba 1 playmaker i 1 napadac koliko god to Rafa vikao da ne treba. Odbrana je takodje komedija. O Reini tek sad imam visoko misljenje sa obzirom sta sve covek izvadi i koliko se muci u odnosu na Van der sara kome jedva i dodju u sansu da sutnu. Da dodju Vilja,Silva i jos 1 stoper koji moze i na levog beka da ode kao tipa Chivu, to bi vec bila ozbiljna ekipa, i deportovati Lukasa u Brazil nazad. znas da navijam za man utd, ali da je najbolji golman najbolji je... daleko je ispred ceha i vandersara... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 kirgijakos je dosao po hitnom postupku jer su imali(imaju) probleme sa povredama. to sigurno nije veliko pojacanje, vec obicna podrska Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Van Persi na lecenju u Beogradu i ne samo on, \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Sad kad se navuce na splavove kao ovi nasi... (CRNO - BELI SVET, 17. novembar 2009 12:05) ahahhaha Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 sine kad bude banuo u magacin i video kurve trazice da ga prebace u zvezdu.. oujea! spic Leka - Van Persi :)) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 sa jednim spicem. persi na klupu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 taj faj svi u zvezdu koji dodju da se lece, kao real sao bez para Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Voronjina su doveli iz leverkuzena,posle jedne "dobre" sezone i poslali ga na pozajmicu,ali su ga bespotrebno vratili jer nije dovoljno kvalitetan za pool.U svakom slucaju igrao je prvu protiv lyona...svakako bi prednost dao babelu,makad se ne video,jer ovaj i da hoce ne moze da se vidi... a jedino sto bi pitao rafu cemu onaj grk,kirgiakos ili kako vec..mislim vise nego ocigledno je da lik nema sta da trazi u takvom klubu,a i mislim da za njega niko nije cuo dok nije dosao u pool...ocekujem da aquilani potpuno zameni xabi alonsa,samo je bio povredjen i kontam da ce se sad uklopiti do jaja... Voronina su morali da vrate jer ga Herta nije htela, a otkup je bio samo 5 miliona.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 To sto su morali da ga vrate ne znaci da mora da igra...u drugi tim pa nek igra sa klincima mozda nesto i nauci Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 ne znam koliko pratite mondo, al tamo ima neki lik.. sto vodi sportske vesti, i ima.. najgluplje naslove... U ISTORIJI NOVINARSTVA ! jako se lako iznerviram , to je strasno najnoviji je Fudbal: PREMIJER: Doktorka Kovačević za bod Liverpula jebote Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 gadi mi se lik...ja ne znam sta je ovo, neki urok? taman se ovi "zalecili" a jos 2 povrede se dese...plus pojedu onaj city a uzmu bod...i tako cele sezone Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 DEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Tottenham 9 - 1 Wigan STA SE OVO DESILO!!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 OLOLO tek sad vidim ovo.... Jbt 8 golova dali u drugom poluvremenu, 5 komada Defo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 ja mislio zabo teletekst :O Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 sutra uvece u 20h pregled na RTS2 pa da vidim to cudo... i ostala cuda kao arsenal recimo [:(] Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 I Flecerov gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 sutra uvece u 20h pregled na RTS2 pa da vidim to cudo... i ostala cuda kao arsenal recimo [:(] http://footyroom.com/tottenham-hotspur-9-1-wigan-athletic-2009-11/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) http://footyroom.com/tottenham-hotspur-9-1-wigan-athletic-2009-11/ ma gledao sam...lepo odvojis sat vremena i vidis celu ligu lepo... [:D] /edit:Golovi kola::Flacher i Malouda!! Edited November 23, 2009 by ManBearP1g Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Jbt kako su jadni ovi komentatori na rtsu,toliko se trudim da ih ne slusham,ali kako da ih ne slusham kad lik jebenih 90 minuta govori KOJT!EJJJJ KOJT!!!To me podseti na atalantu 1996 i Ato Boldon,koji je bio OTO,mislim jebem mu mater,i za ligu shampiona pre neku nedelju,mislim da je bio Sejdorf,ili Sidorf,vishe se ni ne secam.Kolichina izgovorenih glupoca ovih komentatora je neogranichena i chudi me za sta oni uopste dobijaju pare,kad niti mogu da me dignu na noge niti mogu da chujem nesto korisnije od toga koliko Bakari Kone ima brace i sestara.Ima 9oro brace i 5 sestara,eto ako nekoga interesuje. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 meni je hajlajt kada su prikazali jagelku... i kovinjalo faca cuti.. i samo ga cujes " tu je i RODVEL" :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts