dULEYM4N Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 da li je ovo normalno? :) http://www.youtube.com/watch?v=SNtKLx5kwNg mislim da je fake, ali ipak pogledajte... :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Eto kako nastaju klinichki alkoholichari... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 prvi klip debilan, drugi remi vonabi debilan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Први клип већ данима, без икаквог разлога изазива ерупцију одушевљења на интернету. Људи који дају детету да цирка су дегенерици. Бољи ми је рад Ксенијина песма о брки. :| Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siphon Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 kao prvo pivo nije alkohol al ajde,kao drugo to sto je dao detetu par gutalja piva je nista(koliki je deteov gutalj)i svi su kao mali(bar vecina ako ne svi)su umakali prste u rakiju sto je po meni mnogo gore od ovoga. drugi klip retardiran. Quote famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 SRUSHITE MU SNESHKAAAAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Da Vasa sljusti to pivo pa da razumem, nego ga lize kao neko malo dete a drugi klip mi krivo sto ne vidim da li ga neko stigne kad krene da bezi Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 I sto ne vidimo sta je sa kramermanom.. I mnogo je bolji od remija, samo su rezija i montaza lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 kao prvo pivo nije alkohol al ajde,kao drugo to sto je dao detetu par gutalja piva je nista(koliki je deteov gutalj)i svi su kao mali(bar vecina ako ne svi)su umakali prste u rakiju sto je po meni mnogo gore od ovoga. drugi klip retardiran. Shto volim ove carske izjave da pivo nije alkohol. Sve shto ima 1 molekul Etanola je alkohol. A i gledano van toga: 0.5 piva ti je 25ml alkohola Shot zhestine ti je 12ml alkohola. Jedino shto se shotovi brzhe piju...tj u vecini sluchajeva. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 kao prvo pivo nije alkohol Јеси пио ти некад пиво? Како није алкохол? Или си ти превише суров алкос и имун си на та педерска, женска пића? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 ovi komentari su prajsles :D Druze ja ovde u kuci imam 2 lekara specijaliste...a ti meni reci ko je to umro od 3 gutljaja jecma? cim dobijem dete odma ujutru casica rakije u podne casa vina i posle casa piva najzdravije !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siphon Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 (edited) kolko znam alkohol i cigaru su zabranjene da se reklamiraju na tv, a pivo se i dalje reklamira jer je prehrambeni proizvod. Edited August 8, 2009 by siphon Quote famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 kolko znam alkohol i cigaru su zabranjene da se reklamiraju na tv, a pivo se i dalje reklamira jer je pre to prehrambeni proizvod. o.O wtf? Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Zabranjeno je reklamiranje zestokih alkoholnih pica, zato se na tv-u reklamiraju pivo i ona breezer sranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 kolko znam alkohol i cigaru su zabranjene da se reklamiraju na tv, a pivo se i dalje reklamira jer je prehrambeni proizvod. da kao i vino ali i jedno i drugo je alkohol....jebote i na tv-u kazu da smo mi srbi zivimo u pecinama Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 sta hejtujete ovaj drugi klip, sad svako ko se tako zajebava je remi wannabe, ko da se to nije radilo pre remija... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 kolko znam alkohol i cigaru su zabranjene da se reklamiraju na tv, a pivo se i dalje reklamira jer je prehrambeni proizvod. Ово је аргумент типа: "печурке су месо, јер се пеку на роштиљу". Пиво је алкохол. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 drugi klip poslednja scena pokidao sam se Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siphon Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) ne znam sta nije jasno? Edited August 10, 2009 by siphon Quote famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Nije jasno zasto pod Prehrambeni proizvodi stoji Likeri i Zestoka pica? edit: i cigarete... njam njam duvan Edited August 10, 2009 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ne znam sta nije jasno? Ај бежи, Хрвату! :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 jebes mi mater ovog sifona bih odma banovao da imam admina na minut ! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 jebes mi mater ovog sifona bih odma banovao da imam admina na minut ! Kog bi admina hteo da imas na minut? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 e samo da znas ispisao sam ti se u bazen u nedelju ! I TO TRI PUTA !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 auuu umirem ...oba klipa vrhunska Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts