Jump to content

UEFA Europa League

dULEYM4N

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za mene anderleht nije iznenadjenje,dobro igraju,uzece titulu,a bilbao jedine bodove moze da uzme kada ETA postavi eksploziv na San Mamesu.

taj rad,kvota bila ~2.4,bez razmisljanja sam sunuo keca :>

gledao sam na OBNu pregled (inace ima u pola 1 svaki put kad se igra), i neverujem koliko je Werder unistio Twente, mogle je da bude 8:1 :)

ni ja neverujem

Um caruje, Dundo Maroje!

• 3 weeks later...

neverovatna utakmica verder-valensija.4:4 na kraju bilo a moglo je opusteno 15 golova da padne,shaf poslednjih pola sata utakmice igra sa naldom i mertesakerom u odbrani a svi ostali napred.valensija se brani sa svima a ne znaju.otvaraju im se sulude kontre 4 na 2...5 na 2 al ne zna niko tamo nista sem vilje i silve koji je izasao iz igre. ma ne vredi,ovo ko nije gledao propustio je mnogo :).ali ovaj komentator carina : ''Baraha je otisao kod sudije da trazi zuti'',umro sam :D.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

parovi :

1. Fulam (Engleska) - Volfsburg (Nemačka)

2. Hamburg (Nemačka) - Standard (Belgija)

3. Valensija (Španija) - Atletiko Madrid (Španija)

4. Benfika (Portugal) - Liverpul (Engleska)

Benfika-Pool hijaaaaaaoo,bice dobra tekma :)

Um caruje, Dundo Maroje!

predosećam da će Liverpul lagano ispasti

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• 2 weeks later...

jel moze neko ko je objektivan a gledao je liverpul-benfika da mi objasni KO JE KOJI MOJ DAO ONOM LIKU DA SUDI LIGU EVROPE? Luisao pokosi Toresa i posle se buni i gura sa Babelom,epilog Babel crveni, Luisao zuti?! Onda prvi penal nije postojao, drugi je bio cist. Toresa su faulirali minimun 20x od cega su svirana 2,3 faula... Liverpulu ponisten CIST gol, Kuyt bio u ofsajdu a nije ni pipnuo loptu. Da ne ispadnem nerealan zanima me jel vi mislite da je ono bilo normalno sudjenje?

~~

Evo sad sam pogledao pregled ,sto naravno nije isto kao kad odgledas celu tekmu,tako da nisam video startove na Toresa.Ono sto sam video je da su oba penala bila cista,s razlogom je ponisten gol poolu,posto je Kajt ucestvovao u igri,bez obzira sto nije dirnuo loptu,tako da je sudija odmah digao zastavicu,pre nego sto je Tores sutirao uopste,a video sam i to da je pool mogao da bude napunjen,al' su imali srece.S druge strane,nije mi jasan crveni Babelu,kad je vec dao njemu trebao je i Luisau,mada se i ovaj izbananisao,sta ima on da ga hvata za usta,ovaj mu se samo unosio,ali tu je bio sudija,kapiram da su pale neke teske reci...

poz

Um caruje, Dundo Maroje!