alfa Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 muka nas je naterala da gledamo vise strani fudbal,samim tim se stvore simpatije prema odredjenom klubu tako da tu nema nista cudno i negativno. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 ima ako se postane kao Koma...:) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 a dobro,kakve sve lozane poznajem,koma i nije nesto :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Upravo je to poenta. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 samo zvezda. docooooooooooooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 pa nije da je slavija prag stigla do polufinala ako izbaciš reala, a posle i prvaka francuske koji igra odlično, zaslužuješ da igraš polufinale. što to možda nije najatraktivnije za publiku, tough shit taj fazon,sta onda reci kad je Porto uzeo titulu ? Nikad bolja liga shampiona nije bila,a finale porto monako.Deportivo shije Milan nakon 4:1 na San Siru, Monako sabija Real i Celsi, ma totalna ludnica. A realno i Bajern i Lion igraju dobar fudbal. ma totalni car, toliki da je čoveka poslao u penziju. Car je ko što su i Robbie Savage i kompanija carevi @alpha: taj rad, lik je katastrofa igrač, ne znam samo kako nije otišao u paketu sa burazerom Najveci car od tih prljavih careva je uvek bio Gatuzo,realno. A Nevil je najgluplji bek u istoriji bekova,toliko precenjen igrach,mislim da je precenjeniji i od Pujola! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Zna se za Argentince . Meni je ova promena bila pozitivna, cisto da me neko ne razume pogreshno. Ali mrzim ljude koje ce kenjati, a realno utakmice su bile odlicne. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Materaci? RNIC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 oni prvo moraju da postanu igrachi da bi se uopste spominjali. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Pogatec? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 sta fali prljavim igracima? nije balet u pitanju ili odbojka nije kao da cete udavati sestru za njih ma totalni car, toliki da je čoveka poslao u penziju. Car je ko što su i Robbie Savage i kompanija carevi da i? lik je bio stena, to sto su ostali bili pickice nije bio njegov problem... nisam manchesterov fan, al lik je bio faca u domenu odbrambenih igraca... jbg to je fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) lako je pricati "to nije balet" dok sve to posmatras iz fotelje i boli te kurac pretekao me starbak, +1 na njegov post Edited April 8, 2010 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 taj fazon,zato Roben i ekipa slichnih igracha podlozhnih povredama provedu mesec dana na terenu godisnje. Jedno je da budes cvrst i besprekoran,a drugo je da budes podmukla slina.Zato je za sve njih tata bio Vijera,crno govno ili ne,besprekoran,ne mogu da se porede sa njim. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Ispade Pujol precenjen ... A staviti Nevila i njega u istu recenicu,u istom kontekstu, stvarno no comment :D ... Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) moracu malo da pecnem, verujem da ce se malo ko sloziti samnom. karvaljo. meni lik neverovatno gotivno igra, covek igra srcem, bez razmisljanja ponekad, sto ga dovede u neprijatnu siutaciju (proleti uklizavanje, napravi nepotreban faul) ali uvek ide 100% u duel i pored toga sto je prljava portugalska picka, mislim da nije pokvaren, kao sto vecina ljudi sa kojima sam upao u neku polemiku misli. Edited April 9, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 karvaljo je isto golemi govnar Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 svi fudbaleri su picke ! :D na stranu sto su dopingovani :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 sta fali prljavim igracima? nije balet u pitanju ili odbojka nije kao da cete udavati sestru za njih da i? lik je bio stena, to sto su ostali bili pickice nije bio njegov problem... nisam manchesterov fan, al lik je bio faca u domenu odbrambenih igraca... jbg to je fudbal Stija me je preduhitrio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Meni Lucio igra sa srcem i ima muda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 al nema mozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) mislim da je jedan od razlgoa zbog koga ljudi ne podnose kina, cinjenica da je on bio jedan od poslednjih fudbalera iz one 80' radnicka engleska klasa ere, koji se bore kao lavovi, bez obzira na posledice takodje, on nije bio jedan od onih fudbalera koji kao smradovi udaraju iza ledja dok sudija ne gleda, ili samo ko sise cimaju druge ugrace da bi ovi najebali kod sudije (materaci, kion) ne kazem, mozda je bilo takvih slucajeva, ali kin je udarao protivnike ispred sudija, samo zato sto je covek takav, strastven, zivcan, i nije ga bilo sramota da prizna ko je i da pokaze svoju licnost i bolje sto je takav bio, a ne kao ona smradina teri da glumi nekog supermena i dobricu, a vamo prca zene svojih prijatelja, ili ko ona lesina dzerard Edited April 9, 2010 by Koma2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 lomio noge ljudima ali pred ocima sudije pa je to ok hahahahaahahahahaaa Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 igrac,sjajan,ali je bio prljav jako i to se vidi u par navrata... nego,sta su se on i viera posvadjali na kraju klip? nesto oko geri nevila Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Koma, još jednom si dokazao ono što većina foruma zna, a to je da nisi baš najbistriji momak Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Kin je bio Bog, imao je muda do kolena... Realno i ja bi onom liku unistio karijeru da me je onako skrpio i posle j... mater! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts