Jump to content

Liga Sampiona

sinister

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 11/27/2009 at 9:58 AM, RoXzE said:

ali jei dalje najtrofejniji engleski klub (sada uz man utd), dosta sam rekao ;)

jesi care,ubio si nas kvalitetnim i dobrim argumentima,zato je svaka rasprava izlishna.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja bar imam 1 argument a vi ste dobrodosli da ih iznesete, videh samo 1 i u tabelu posle manje od pola lige ;)

DA LIVERPUL KAKVI CAREVI JEBOTE,OSVOJILI SU PREMIER LIGU KOLIKO PUTA A I NE ZABORAVI KAKO SU SE VRATILI PROTIV MILANA JEBOTE,GUBILI SU CHAK 3:0,CAREVI!

ako ti ovo nazivas argumentom onda si pobedio u svakoj daljoj raspravi

~~

On 11/27/2009 at 4:48 PM, RoXzE said:

ja bar imam 1 argument a vi ste dobrodosli da ih iznesete, videh samo 1 i u tabelu posle manje od pola lige ;)

DA LIVERPUL KAKVI CAREVI JEBOTE,OSVOJILI SU PREMIER LIGU KOLIKO PUTA A I NE ZABORAVI KAKO SU SE VRATILI PROTIV MILANA JEBOTE,GUBILI SU CHAK 3:0,CAREVI!

ako ti ovo nazivas argumentom onda si pobedio u svakoj daljoj raspravi

ja nazivam argumentom broj titula od osnivanja premijer lige i broj kupova.Dovoljno ?

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

On 11/27/2009 at 8:24 PM, gruja said:

ja nazivam argumentom broj titula od osnivanja premijer lige i broj kupova.Dovoljno ?

brate ne mozes tako da gledas...

Liverpool je mozda ove sezone u kurcu i ako gledas ovu sezonu,arsenal je bolji tim,iako je liverpulu povredjeno non-stop 3-4 standardna prvotimca,o Gerrardu i Toresu da ne pricam....

Jesu sad sjebani,ali u poslednjih 4-5 sezona su u top 4 tima u Evropi sto su u LS i dokazali...i jedna kljucna cinjenica je da Arsenal nema osvoju LS,naspram 5 L'poola i tu ti je odgovor... [xx(]

/edit:Da Arsenal je uzeo par titula od kad je naziv prvenstva Premier Liga,naspram ni jedne L'poola,ali jbg... [8D]

Edited by ManBearP1g

It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear?

Liverpul ima samo 2005te osvojen LS u novijoj istoriji dok Arsenal ima finale,i ne gledam ja to tako plitko,nego kad neko plitko to posmatra,onda mu i ja plitko odgovaram.

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

On 11/27/2009 at 8:24 PM, gruja said:

zapravo ti plitko posmatras stvari, ovo mi lici na pricu grobara da zvezda nema osvojenu ni 1 ligu sampiona samo jer je takmicenje promenilo ime. Mozes ti 100x da navijas za arsenal ali ova 2 kluba nisu za poredjenje. Nerado kazem ali jedini ko moze da se meri sa Liverpulom je Mancester United trenutno, a do pre par godina i ovih njihovih instant osvojenih titula je pool bio siguran #1.Sada su se stvari promenile i sad su ova 2 vodeca. Kup je ok ali Arsenal i dan danas prica o tom finalu protiv barse...Pa i pool je izgubio od milana 2007...Mislim po meni je smesno uporedjivati ova 2 kluba a vi kako hocete

~~

• 2 weeks later...