markotod91 Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 desi stane Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) Jel moze da se vidi kako izlgeda majica 'sve su iste'? Nigde nisam uspeo da nadjem sliku.. ni na onom topicu navedenom na prvoj strani.. Edited February 10, 2010 by Mickeyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 jel ostalo jos ? cimaju me ortaci videli na meni pa im je cewl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nab, keep it exclusive! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2010 Author Report Share Posted February 23, 2010 Koje ti trebaju majice G!!! ? Da vidimo dal' su pretekle. A vi svi ostali koji hoćete majice, takođe recite koje biste, pa da naručimo. Dobro bi bilo da imamo makar recimo 10 majica za porudžbinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 samo rejv, sto veca to bolja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 (edited) ja treba da zamenim 'lady fit' L size majicu koja mi je greskom ustupljena umesto muske problem je sto sam u ns-u, a mogu tek sledece nedelje da iskombinujem s ortakom da donese kod vas u redakciju... da li je ostalo jos zupcanika L size (boja nije bitna), ili moram da cekam novu isporuku?? ako je ovo drugo u pitanju, onda +1 crni L size zupcanik Edited February 24, 2010 by prime_abuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 A sta je bilo sa "novim" majicama? Mislim ovo sto su ljudi pravili tj davali ideje? :) Ja bih uzimao ssi majicu, ako nece skoro biti novih majica. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Pa brate, da pratis svake godine, znao bi da nove majice izlaze tek na leto (tj. pustaju se u prodaju). Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 NAJNOVIJE STANJE MAJICA (trenutno aktuelnih): SVE SU ISTE CRVENA - 3 x XXL SVE SU ISTE ŽUTA - 1 x L, 2 x XL, 2 x XXL ZUPČANIK CRNA - 8 x XL ZUPČANIK ŽUTA - 4 x M, 6 x L, 6 x XL, 1 x XXL ZUPČANIK BELA - 2 x M, 3 x L, 7 x XL SAMO REJV ŽUTA - 1 x L, 5 x XL SAMO REJV BELA - 1 x XL, 15 x XXL Od ženskih ima žutog i belog zupčanika i žutog Samo Rejva. To je to. Pa ko voli nek izvoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Jel' ostavljena meni bela xl camo pejb od nove godine? Poshto je josh nisam podigao? Dolazim u petak po nju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Misliš li da nagrada dodeljena pre dva meseca i dalje važi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 (edited) :( Da ste rekli da ima kranji datum za preuzimanje sigurno bih se iscimao da dodjem. Edited February 24, 2010 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 shto da ne :) mislim da nije pisao rok do kada mogu da se podignu majice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Pa najbolje da čuvamo do sledeće nove godine. Dođi, ako nema te majice, možeš da uzmeš bilo koju drugu, ali zaista ne mogu da verujem da neko misli da dva meseca nakon završetka nagradne igre može opušteno da dođe i kao "e ja došao" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Izvinjavam se na svojoj lenjosti i nemanju vremena, jbg. Dolazim u petak 100%. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 mislio sam za vikend da dodjem, ali posle ovoga ne :) sad bi bilo glupo da dolazim :) a ni mesec dana nije proshlo :) nisu problem ni majica ni pare kupicu na leto kada bude nova tura i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 OK, nepismen ti dođi, grbiću ti nemoj! A nagrade iz PLAY nagradne igre možete preuzeti do ovog petka, i to je bilo najavljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ahahahahahahahahaha Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 nesto nam je glavni baja mnogo vickast ovih dana:) nego, aj organizujemo neko okupljanje u hqu sutra il prekosutra, malo opalimo gh ako nije izdat ovoono. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 (edited) Aj ako bude ista od tih starih Laki ja bi uzeo SSI crvenu S i mozda crnu samo rejv S isto. Ustavari jbm li ga, S/M... ni sam nznam koja mi treba ;S Edited February 26, 2010 by DaNte ? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Dante, aj ne bilo ti tesko, skroluj gore pa vidi spisak sta je ostalo i poruci to sto ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Dante, aj ne bilo ti tesko, skroluj gore pa vidi spisak sta je ostalo i poruci to sto ima... Koje ti trebaju majice G!!! ? Da vidimo dal' su pretekle. A vi svi ostali koji hoćete majice, takođe recite koje biste, pa da naručimo. Dobro bi bilo da imamo makar recimo 10 majica za porudžbinu. Nemoj me pogresno razumeti, ja sam se samo javio ako bi pravili o5 neke od starijih maja da me ima u vidu :) Il sam ja pogresno protumacio post? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Ne verujem da ce se raditi stara tura, to moras da vidis sa Lakijem. Posto, koliko sam ja ukapirao, sada se koncentrisemo na nove dizajnove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Opusteno, verovatno sam pogresno protumacio Lakijev post al ono :) Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts