Lucky Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Imam neki glupavi problem, i da nemam dobru porciju sumnje rekao bih da se pregreva grafička. Sve je to počelo da se događa u Prototype-u :) Sve igram kul, i dođe trenutak kad dobiješ onaj vizir da vidiš inficirane. Kako to uključim, ne prođe ni 10ak sekundi (max 20) na ekranu kreću da se pojavljuju crvene horizontalne štrafte, pa se onda one posle par sekundi dupliraju tako da je skoro čitav ekran prekriven njima i zabode se komp i to je to. Provalim ti ja da je to jadac, i onda trčim bez uključenog vizira, pa kad neka grupa deluje sumnjivo, upalim ga, vidim ko je inficiran, isključim pa ga jurim, i tako par puta. I tada se ništa ne zabada, čak sam posle toga i prešao igru, igrao više sati bez problema itd. Sve druge igre rade kul, bez problema. Sad baš instalirah Mass Effect, da vidim šta se dešava, kad pri kreiranju lika, znači bio sam max 5 minuta u glavnom meniju, opet iste crte i zabod igre. Imam GeForce 8800GT i 182.50 Forceware drajvere. Sad ću da metnem ove nove ali nešto sumnjam da će to pomoći. Any ideas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Jep, memorija se pregreva. Pokušaj sledeće korake (ako jedan ne uspe, idi dalje): 1. Očisti karticu 2. Downclockuj memoriju u Riva Tuneru 3. Skini kuler, promeni pastu i vrati 4. Kupi novu :D (ili reklamiraj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Hvala gospodine Vudu Kejdž! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) greshka :/ Edited July 27, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Jep, memorija se pregreva. reklamiraj ja bih odma isao na ovu varijantu 8800GT su poznate po smesnom kuleru jos ako nisi drzao fan na 100% to je odma za zamenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 To mi sve zvuci kao da nesto nije u redu! :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Ne mogu da reklamiram, odavno sam je uzeo, tako da nije više u garanciji. Ne znam sad tačno kad, ali zasigurno ima oko 2 godine. Tako da, probaću sa tim forama što je dao Vudu, ako ne, jeb' ga, ostaće za neki rezervni komp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 I dok ne pocnu mrlje i u biosu, radice bar nesto :) I mali dodatak moze i GPU biti i memorija. Dodatak 2 : napravi alta i prodaj je na malim oglasima :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Kad je GPU onda trepere celi poligoni, been there seen that. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Haha, da prodam, dobra ideja :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ako volish da se igrash sa tim stvarima skini sve sa grafike ochisti procesor od paste. Stavi grafiku u pleh postavi je da stoji na par bombica od alu folije tako da ne dodiruje pleh. Stavi u rernu na 350 stepeni 10 min. Ostavi da se ohladi prirodnim putem jedno 1h. Stavi pastu i kuler. I trebalo bi da radi. Ja sam tako popravio par grafichkih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 brraatteeeee.... zaboravio si preliv od pechuraka na kraju... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ako volish da se igrash sa tim stvarima skini sve sa grafike ochisti procesor od paste. Stavi grafiku u pleh postavi je da stoji na par bombica od alu folije tako da ne dodiruje pleh. Stavi u rernu na 350 stepeni 10 min. Ostavi da se ohladi prirodnim putem jedno 1h. Stavi pastu i kuler. I trebalo bi da radi. Ja sam tako popravio par grafichkih. Ahahahaha ahahahhaa ahahahaha Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 Nemam rernu od 350 stepeni, max je 250 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Nemam rernu od 350 stepeni, max je 250 :) eh glavni baja moze da przi samo na 250... cak i moj sporet (koji je stariji nego ja) 'vozi' 300 mozda moze u mikrotalsnoj da se sredi (pola 'kuvanje' pola 'pecenje') iako ona fora sa aliasom + pripejd novim brojem rox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Evo ako Loopy bude dobre volje da mi da njegovu riknutu grafichku pa cu okachim video kako se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 alternativna medicina za hard !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 imala je i ona fora da se hdd ako ode elektronika stavi u zamrzivac, izvadi se posle desetak minuta i boot pa backup dok jos moze. @GoD, el moze mikrotalasna ? :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Ako volish da se igrash sa tim stvarima skini sve sa grafike ochisti procesor od paste. Stavi grafiku u pleh postavi je da stoji na par bombica od alu folije tako da ne dodiruje pleh. Stavi u rernu na 350 stepeni 10 min. Ostavi da se ohladi prirodnim putem jedno 1h. Stavi pastu i kuler. I trebalo bi da radi. Ja sam tako popravio par grafichkih. Ovo apsolutnonije zajebancija. Tom operacijom se bga lezista na chipu i memoriji "razlabave" pa se hladjenjem manje vise sve ponovo pozicionira kako bi trebalo. To je najverovatnije problem sa Lazckyjevom karticom, sa memorijom. Sve sto je potpuno nemoguce eliminises, ono sto ostane je istina :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 bio je tekst o stavljanju u rernu i na jednom od onih pro hw sajtova tipa tomshardware ili tako nesto, ne secam se. ne secam se tacno u kojim slucajevima pomaze, ali nije neka glupost :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2009 Author Report Share Posted August 3, 2009 pa iskreno, ne verujem da bi iko mogao da izmisli tako nešto suludo :) tako da sigurno radi nečemu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Evo nashao sam na netu pa ako nekog zanima neka pogleda. http://hardforum.com/showthread.php?t=1421792 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Nije mi jasno kako se ne istope ovi plastichni delovi na 350 stepeni?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Ma naravno da radi :) Isto kao sto lokalni baja spusta kradene radio stanice u zamrzivac pa im uspori elektrone i zaborave na kodiranje LOL. Mislim, ima teorijsko objasnjenje verovatno, ali za igranje je neprevazidjen ELEKTROPIONIR! :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts