Doca Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ja samo da kažem da sever zvuči sve gore i gore, nije mi jasno zašto se forsiraju glupe i pederske pesme kad se osetno bolje primaju one stare, brže. naravno, tekma kao tekma je bila užasna. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 http://www.mondo.rs/s163439/Fudbal/MONDO_TV-_Volim_Zvezdu_vise_nego_caleta.html :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 MALI KRALJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ne kopiraj docu, hvala!!!! :D nisam ga kopirao,zato sto nisam trolovao :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 jel ste uplatili 100din " Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 samo što nismo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Jes da sam delija i to, ali svidja mi se ovo :) Kako igrachi zvezde chekaju "platu"? U oktobru, bice u novembru, u novembru, bice u decembru, bice gore, shto nas vishe loze, nama gore biti ne moze... :) btw. 1:1 sa metalcem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 100 % :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 izgubili smo 2-1, nije 1-1... 89. penal bogdanovic za 1-1 a minut pre kraja nadoknade 2-1... ko ih jebe, prodali smo, realno, da se iscupamo malo i mi iz finansijske krize :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 taj fazon! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Opaaaaaaaaaa, odbojkasice usle u finale kupa cev. JEBIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 sacuvaj boze i sakloni Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 21, 2010 Author Report Share Posted March 21, 2010 Posle loše partije i poraza od Metalca, rukovodstvo FK Crvena zvezda u subotu uveče odlučilo je da smeni trenera Vladimira Petrovića Pižona, piše "Sport". Na sastanku je zaključeno je da je igra ekipe ispod svakog nivoa, što je posebno bilo uočljivo na susretu u Kragujevcu gde je lider prvenstva delovao bezidejno, sporo i neorganizovano. Prema mišljenju čelnika kluba, takve partije ne donose trofeje. Glavni kandidati za mesto novog trenera su Miodrag 'Grof' Božović i Ratko Dostanić, direktor Zvezdine omladinske škole. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo da bude on a ne ovaj ratko, dete mu jebem, i titula je nasha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Ratko je. x ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 21, 2010 Author Report Share Posted March 21, 2010 pa da, s'magarca na jarca... tom dostanicu je prosek zadrzhavanja u klubovima po 4-5 meseci... na trenutak sam se ponadao da su mozhda napravili neki dogovor sa bozovicem jer je svakako hrabar potez smeniti trenera koji je prvi na tabeli bez da imash mnogo bolje reshnje, al to uraditi i onda dovesti nekog polu-struchnjaka a la dostanic... nishta od titule ove godine, realno ne bi bilo ni sa pizhonom ali bar ne bi bilo onih pricha "e da je zhonpi ostao..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 nisam mogao da verujem kad sam video dostanicevu sliku, ali.. ne znam sta je cudno ljudima, samo se cekao trenutak kad ce pizon leteti. i jos juce "NIJE SMAK SVETA" o ti jebem mater, jel ti vidis kako zvezda igra. al de dostanica nadjoste.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Opaaaaaaaaaa, odbojkasice usle u finale kupa cev. JEBIIII odlican uspeh stvarno jao sto volim odbojkasice <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 ne gotivim Dostanića, al od prvog meča pričam da je Pižon katastrofa, tako da bilo koja promena je dobra (osim naravno da su vratili Kosanovića) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) verovatno dostanic da izgura nekako ekipu do kraja, kontam da ne moze losije raditi od pizona, sigurno. a onda... MOZDA DODJE MUSLIN!!!1 Edited March 21, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Muslin bi bio najbolje rešenje, al ne verujem da će se on ikada vratiti da bude trener, dovoljno su ga isprozivali svi živi ranije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Neka vrate jankovica ili zengu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 nisam ni ja mogao da verujem da su smenili pizona. ne verujem da je samo u pitanju fudbal, verujem da ima dosta toga iza kulisa.. covek je prvi na tabeli, ima jebena 3 kiksa, ako se poraz od partizana racuna kao kiks. totalno nerezonska odluka uprave. ali jebiga, moramo sada da se okrenemo jebenom ratku. samo me zanima sto malo ne otvore oci, zato se samo 3-4 trenera vrte i samo 3-4 trenera su u opticaju... ratko, muslin, kosanovic, pizon... nema ko nije vec vodio zvezdu.. tuga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Kratko Ostanic! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts