cali Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Slikala se sestra sa Armstrongom pre dve nedelje, mator je kao biblija ali je mnogo gotivan uživo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 jle ti udata sestra:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 ahaha margi:)...kali, jel ti sestra novinar ili sta, kako je dosla do armstronga...meni je on uvek bio kuliji od onog smaraca oldrina, koji je maltene preko veze upao na let, cale mu je bio neko mudo valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 /bow za ženskog kalija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 odlicna slika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 ahaha margi:)...kali, jel ti sestra novinar ili sta, kako je dosla do armstronga...meni je on uvek bio kuliji od onog smaraca oldrina, koji je maltene preko veze upao na let, cale mu je bio neko mudo valjda... sluchajno naletela u restoranu na njega, i zamolila ga da se slikaju. armstrong mi je uvek bio gotivac jer nije hteo da profitira na svojoj slavi, za razliku od oldrina. jle ti udata sestra:) koliko kamila imash? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 znaci da je armstrong manje jebao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 oldrin je media whore koja bi gostovala i kod Sani Armani, dok je Nil uvek bio faca Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Zanimljiva je emisija na RTS-u oko toga bila sad malo pre, kako su naši ljudi doživeli spuštanje na mesec. eh nisam gledao. ima li negde online? u to vreme ja bila samo crna bela televizija kada sam gledao uzivo a kad je takva situacija ili je crno ili je belo to spushtanje je bila prava relaxacija posle '68 i zamalo izbegnute ruske invazije cak je isla i zajebancija da su ameri 'otisili na mesec' da nam pomognu protiv rusa imho that's one small step for a man but huge waste of money for mankind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Bruka ti je sestra Kali :P a i ja sam oduvek hteo da se slikam sa nekim glumcem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 oldrin je media whore koja bi gostovala i kod Sani Armani, dok je Nil uvek bio faca baš je sranje taj oldrin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 eh nisam gledao. ima li negde online? Baci pogled na RTS, mislim da je ona emisija Oko ili tako nešto bila, mada nisam siguran. Čak je i Milka Canić pričala kako je doživela spuštanje na mesec! @ dvny - nisi bio politički korektan kada si hvalio njen izgled, a to bi ti trebalo da znaš da je no no! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Baci pogled na RTS, mislim da je ona emisija Oko ili tako nešto bila, mada nisam siguran. Čak je i Milka Canić pričala kako je doživela spuštanje na mesec! thx Oko stavljaju na site odlozeno ~30dana pa cu da pogledam oko 9/11 (taman se uklapa u koncept ) kad je Milka Canic vec pricalo o njenim iskustvu: sedimo mi i gledamo "cudo nevidjeno" dolazi moja baka i pita sto ne idemo na kupanje? a mi bla bla mesec mankind... a ona kaze: ma ajde sve je to od stiropora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts