Jump to content

That's one small step...

Dule_smor

Recommended Posts

ahaha margi:)...kali, jel ti sestra novinar ili sta, kako je dosla do armstronga...meni je on uvek bio kuliji od onog smaraca oldrina, koji je maltene preko veze upao na let, cale mu je bio neko mudo valjda...

sluchajno naletela u restoranu na njega, i zamolila ga da se slikaju.

armstrong mi je uvek bio gotivac jer nije hteo da profitira na svojoj slavi, za razliku od oldrina.

jle ti udata sestra:)

koliko kamila imash? :D

Zanimljiva je emisija na RTS-u oko toga bila sad malo pre, kako su naši ljudi doživeli spuštanje na mesec.

eh nisam gledao. ima li negde online? u to vreme ja bila samo crna bela televizija kada sam gledao uzivo

a kad je takva situacija ili je crno ili je belo [;)]

to spushtanje je bila prava relaxacija posle '68 i zamalo izbegnute ruske invazije

cak je isla i zajebancija da su ameri 'otisili na mesec' da nam pomognu protiv rusa [:p]

imho

that's one small step for a man but huge waste of money for mankind [;)]

eh nisam gledao. ima li negde online?

Baci pogled na RTS, mislim da je ona emisija Oko ili tako nešto bila, mada nisam siguran. Čak je i Milka Canić pričala kako je doživela spuštanje na mesec!

@ dvny - nisi bio politički korektan kada si hvalio njen izgled, a to bi ti trebalo da znaš da je no no! :)

Baci pogled na RTS, mislim da je ona emisija Oko ili tako nešto bila, mada nisam siguran. Čak je i Milka Canić pričala kako je doživela spuštanje na mesec!

thx Oko stavljaju na site odlozeno ~30dana pa cu da pogledam oko 9/11 (taman se uklapa u koncept [;)] )

kad je Milka Canic vec pricalo o njenim iskustvu:

sedimo mi i gledamo "cudo nevidjeno"

dolazi moja baka i pita sto ne idemo na kupanje?

a mi bla bla mesec mankind...

a ona kaze: ma ajde sve je to od stiropora [:D]