togFU Posted December 26, 2021 Report Share Posted December 26, 2021 (edited) Jel moze neko mi objasni kako Dias nije dobio asistenciju kod poslednjeg gola City-ja? Iako je asistencija regularno zabelezena na live score-url recimo... Edit: Sad su dodali, mamlazi... 😄 Edited December 26, 2021 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Ovo mi je trenutan tim. Jos uvek imam sve cipove, osim prvog WCa ofc. Son je povredjen do 24. kola, pa ne znam da li da ga prodajem. Plan je bio Broju za Denisa, pa da dupliram Wat napad. FH cu 27. i 30. to su veca blank kola, TC verovatno. 26. jer je moguce da ce Liv imati duplo kolo Nor i Lee. 31-33. kolo 2. WC, 36. kolo cu BB. @togFU Inace, drugacija su pravila za regularnu i FPL asistenciju.Npr, Alonso je izveo korner, golman odbio loptu na 20m, Kovacic golcina, Alonso FPL asist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 2 hours ago, leisure said: @togFU Inace, drugacija su pravila za regularnu i FPL asistenciju.Npr, Alonso je izveo korner, golman odbio loptu na 20m, Kovacic golcina, Alonso FPL asist. Ma znam, nego ovo je bila regularna asistencija pa mi zato čudno bilo. Najsmešnije FPL asistencije su tipa Bernardo faulran u 16, penal izvodi Marez i Benrardo assist 😄 Još samo da uvedu da se beleži i asistencija kod autogola i to je to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Sta da uvedu, ima i to vec 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Just now, leisure said: Sta da uvedu, ima i to vec 😄 ja sam bio siguran da nema, jer sam to pratio u par navrata? Poslednja situacija koje se sećam je bila pre par meseci (ne sećam se ko tačno, nebitno) - šutira lik iz daljine, loptu malo skrene protivnički igrač i uđe u gol. Prvo je gol pripisan napadaču, da bi se posle pola sata to ipak pisalo kao autogol za odbrambenog nesrećnika. Ali ovaj što je šutirao nije dobio čak ni utešnu asistenciju 😄 evo proverio sam, ništa ne piše o autogolovima ovde - https://www.premierleague.com/news/825262 ali piše ovde tako da si u pravu https://fantasy.premierleague.com/help/rules#:~:text=Own Goals,then an assist is awarded. Own Goals If a player shoots or passes the ball and forces an opposing player to put the ball in his own net, then an assist is awarded. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Da da Pritom, ako se lopta vidno odbije od defanzivca i udje u gol, a isla je u gol svakako, onda se cak napadacu pripisuje gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 4462 OR na svetu 3. u korporativnoj ligi - 1000 eura 4. u Fantasy Gang - 800 eura 3. u Fantasy League one - 1000 eura Fejlovo sam kapitena 37. kolo, u poslednjem trenutku sklonio sa Medisona, stavio Sona. Takodje, nisam uopste imao Richarlisona kojeg su svi imali to kolo za cpt. U poslednjem kolu sam doveo Bowena koji nista nije uradio, a imao sam opciju Kulusevskog koji je pokidao. Moglo je da ide lagano do 6-8 soma da sam uspeo sve da pogodim, ali jbg. Sve u svemu, odlicna sezona, moram biti zadovoljan. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 gz! ja sam sa 2451 boda, za prvu sezonu, zadovoljan! posebno jer sam se bas dosta majmunisao sa potpuno nepotrebnim transferima u totalno random kolima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts