jasamnepismen Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Punks \o. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 PAJDE Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 11, 2015 Author Report Share Posted August 11, 2015 Isfejlovali smo svi do jednog, ali shiki i ja najviše od svih. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Prodao me de Gea :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 jel moguce da ja vodim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Ti si najmanje uzasan. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 taj fazon :Dpricam sa svim zivim mogucim koji igraju ovaj fantazi, nevezano za ovaj nas rur, niko nije imao preko 30p :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Pa kad je prebedno kolo bilo, nista strasno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Ja sam skroz zaboravio da se igra u petak i nisam namestio tim za ovo kolo. Bleji mi Kurtoa na golu :(h2h sa mendžijem, ima šanse da dobijem ako se moćni Benteke probudi. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 zato treba da imas solidnog rezervnog.to je jedan od razloga odustajanja svake sezone,IVANE, DO NOT DISAPPOINT !!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 I ja sam zaboravio, ali mali Aca je svakako izdominirao ovo kolo, tako da bih pukao svakako :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Pa bleji mi Fabijanski na klupi sa 6 bodova, samo sam zaboravio da pikujem tim. Još samo kad bi Liverpul primio gol da Clyne nema clean sheet i ima nade za mene :D Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Biće čupavo sledeće kolo :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 I ja sam zaboravio, ali mali Aca je svakako izdominirao ovo kolo, tako da bih pukao svakako :D<o/Btw, na osnovu čega dodeljuju bonus poene? Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 18, 2015 Author Report Share Posted August 18, 2015 Ja zadovoljan drugom nedeljom. Em sam pobedio uvek neugodni prosečni rezultat, em sam posle nedelje u kojoj sam bio jedan od dvojice najgorih sada bio jedan od dvojice najboljih.Mada može to i bolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 21, 2015 Author Report Share Posted August 21, 2015 RuR Fantasy NBA 2014/15Rezultati finalne rundeUgrinowtzi Peasants 5 - StroShow 6Predivan meč dva ujednačena tima. Koliko je bilo gusto pokazuje što je na kraju StroShow bio bolji za jedno slobodno bacanje i jedan skok u odbrani, a Ugrinowtzi za jednu blokadu i jedan skok u napadu.Zuzi je prvi igrač u istoriji lige koji je uspeo da odbrani titulu, a ključni igrač bio je Stuckey koji je napravio poslednju statistiku koja se računala - skok u odbrani, 9 sekundi pre kraja utakmice!Cerak Orange Wings 7 - Kabladzhije 4Revijalna utakmica za treće mesto završena je Vlajinom pobedom.---Žarkovo Tilth 4 - Shetachi 7Mixe je uspeo sa poslednjeg mesta da dođe do sedmog.Bezanija Beerdrinker 5 - Windtalkers 6Deki završava debitantsku sezonu na devetom mestu u obe lige.Konačna tabela1. StroShow (5)2. Ugrinowtzi Peasants (3)3. Cerak Orange Wings (1)4. Kabladzhije (2)5. Otimači (4)6. Kaznitelji (6)---7. Shetachi (12)8. Žarkovo Tilth (7)9. Windtalkers (10)10. Bezanija Beerdrinker (8)11. Blokemoni (11)12. LEX NO MORE (9)RuR Virtual GM 2014/15 # Team PTS GP % #% 1 Ugrinowtzi Peasants 10674 500 21,35 1 2 Kaznitelji 9880 495 19,96 2 3 KOKA MALBORO BUZUKI 9662 500 19,32 3 4 Bezanija Beerdrinker 9418 500 18,84 4 5 Walkerpool 9018 497 18,14 5 6 COW 8799 486 18,10 6 7 Kabladzhije 8735 497 17,58 9 8 Zemljoradnici 8616 487 17,69 8 9 Windtalkers 8037 500 16,07 10 10 Blokemoni 7696 434 17,73 7Titula za Ugrinowtze. Kaznitelji lagano drugi. Westbrook je doveo Alena do bronze.Sitne povrede su ubile sledeću trojicu - Kelta, Mixeta i Vlaju. Prva šestorica su završila na tabeli jednako svom proseku.Mendži u finišu stiže do sedmog mesta zahvaljujući broju utakmica. Vića osmi i po proseku i na tabeli, posle očajne poslednje nedelje. Deki deveti, ali i najgori prosek. Ulpy prodao, a mogao je možda i na kotu sedam. Naravno, sve ovo su nezvanični rezultati, moguće je da se posle provere statistika, promeni poneki poen, ali ništa bitno. :) Hall of FameFantasy šampioni:2 x Vlaja, Zuzi1 x Lex, Dule_Smor, Boriša, Tonyk, Meninblack, Andy&Kory, MixeVGM šampioni:2 x Vića1 x Vlaja, Mendži, LexCitirajući ne tako davni finalni post prošle sezone, najavljujemo novu sezonu RuR Fantasy NBA igara! :)Lige iste, pravila ista, draftovi u nedelju pred početak sezone - 25. oktobra, VGM u 20h, Fanta u 20:45.Igrače bih zadržao iste, pošto su se svi pokazali kao carevi. Svi su dobili inviteove i mogu da ih potvrde ovde: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nbaUkoliko neko ne želi da igra, neka se javi što pre.Ukoliko neko nov (ili neko ko je pauzirao neku sezonu) želi da igra, neka se javi da probamo da nađemo mesto.Lagano, imamo još dva meseca. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 21, 2015 Author Report Share Posted August 21, 2015 Svakako će biti surovog ispitivanja volje i želje! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 23, 2015 Author Report Share Posted August 23, 2015 Nešto se kroz maglu sećam da su nam se prošle godine malo preklopili draftovi, pa sam pomerio drugi draft malo. Završimo VGM, predahnemo pet minuta i onda se bacimo na H2H.7 ljudi ušlo u obe lige. Vićsa, Ulpy i Ažda se čekaju za obe, a Zuzi i trn za H2H. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 ne može da se loguje više preko gmail-a? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 23, 2015 Author Report Share Posted August 23, 2015 ne može da se loguje više preko gmail-a? Ja sam uvek ulogovan na Yahoo, svi invajtovi i fantasy obaveštenja mi idu na drugu e-mail adresu (koja nije yahoo), a sve radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 ja sam uvek preko gugla... jbg, neću imati istoriju :csamo mi pošalji invajt na yahoo adresu, ista je ko gmail (samo yahoo.com ae) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 Kako bismo ti očuvali istoriju, probaj ovo:https://help.yahoo.com/kb/fantasy-basketball/sign-flickr-fantasy-sports-facebook-google-sln24128.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Kasno sam uskocio u vagon, pa ne mogu da udjem u rur ligu.67 poena ovo kolo, zajebao sam se samo sto mi je Girou kapiten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Držim se bolje neg' što sam se nadao... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 25, 2015 Author Report Share Posted August 25, 2015 Jalov napad me je koštao pobede u trećem kolu. Da Kutinjo nije zatresao prečku...Što se NBA tiče, fali Alenko u obe (Alene, imaš uputstvo da se prebaciš sa gmaila na prethodnoj strani, a i u prvom postu, ako ti je to problem) i Otimači u H2H ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts