gruja Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 jebote vreme je i ja da udjem u grupu INCOMIIIIIIIIIIIING! :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Ja se oslanjam na Brendana Rogersa i novajlije u ligi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 obecavam, ove godine ucestvujem AKTIVNO u ligi Kabladzhije United IJAO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 IN :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) dajte neko upustvo ako niej kasno Edited August 12, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Pa nista, imas 100 funti da sastavis tim bez klupe. Uglavnom da ti ja ne laprdam evo ti postovi od gruje i sinija :) pa u principu,gledaj uvek da imash bekove :)I uvek gledash da imash nekog iz slabijeg tima koji igra gajbi protiv egal protivnika..pa da ides na to da ce ti igrach imati clean sheet(da nece njegov tim primiti gol) a to je 6 poena. Obavezno pogledajte sta i kako donosi poene.Bek(tj. bilo koji igrach,ali kazhem bek da znate sta da gledate od defanzivaca) kad centrira i pogodi u glavu nekog,to vam se rachuna kao succesfull cross a to je 2 poena.Primera radi,kod spiceva,gledajte da imate igrache koji se ispucavaju.Ne treba vam igrach koji ce dati gol iz jedne prilike iz tima kao sto je stoke ili bolton recimo.Samo shut u okvir gola se rachuna 3 poena,a imash igrache kao sto su Defo,Carlton Cole koji non stop ulaze u prilike a daju svaku trecu shansu :) Nemanja je npr. prosle godine bio najskuplji odbrambeni igrach,zato sto je imao sto miliona clean sheetova,nadavao se i golova..sto naravno ne znachi da ce i ove godine biti tako..gledajte da uzimate nove igrache u igri,jer su oni jeftiniji..Arshavin je koshtao prosle godine 6 kad se pojavio,a sad vec koshta 16..jes da su Akvilani,Zhirkov i kompanija povredjeni,ali obavezno ih gledajte u buducnosti..iskreno,otkricu vam moj malo subjektivni pick,ali Milijash moze da bude fantazijsko chudo..izvodi prekide,voli i da shutne iz daljine,mislim da ce kupiti gomilu fantazijskih poena.. NAJVAZNIJE OD SVEGA je da vam igraci odigraju tekmu, tj da budu u startnoj postavi. ja sam tu izgubio najvise zivaca jer jebeni rafa ili prdonja fergi krenu da pametuju. benitezova specijalnost je odbrana, gde se nikad ne zna kad ce uleteti jedan insua ili degen. dok ferguson voli da se zajebava sa sredinom. http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/rules Edited August 12, 2012 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 ja sam ove godine Like a boss,vracam titulu,obecavam! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 srce si :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Probaću i ja da izguram sezonu, čisto da dokažem da moje jedino učešće i pobeda u rur fantaziju nije bio fluke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 mene yahoo smara i preskačem, igram na PL.com Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 pera direktor Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 samo pl.com yahoo je za nubove :p Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Vidi Alen jebote!:) Da da,yahoo je za nubove koji moraju da misle na vise od 3 bodovne kategorije :P Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 dakle, sta igramo? dajte definitivan linak na koji da prijavim tim ODMA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 ma yahooi bre, kakav crni siromasni PL Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Vidi Alen jebote!:) Da da,yahoo je za nubove koji moraju da misle na vise od 3 bodovne kategorije :P hah! :D zdravo Grujane! Navika je cudo, a ova datira jos iz sezone 2003/2004 cini mi se... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Jel napravio neko grupu na sajtu pl? Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 alo ALO di je taj link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 stvarno si glupi cigan Ja bih samo primetio da 18. avgusta počinje nova sezona omiljene nam lige, te da imamo mogućnost da fantasy premiership igramo i na Yahoou i na http://fantasy.premierleague.com/. yahoo all the way evo i grupe ID: 3812 Pass: ssikmij Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Us'o tim "The Educated Fools" :D Sastavih tim i spreman sam za sutra.. Samo pitanjce, el nema podesavanja taktike i slicno? Samo formacija? Edited August 17, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) ja sam napravio na sajtu PL (http://fantasy.premierleague.com) pa ko hoce nek upada :) poz Code to join this league: 1635851-360397 Edited August 17, 2012 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Dajte neke tipove, od koga očekujete da eksplodira? Meni je favorit Joe Allen, opasan igrač za male pare. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Aruna Kone Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) odlican je on igrac, samo nije dobar za fantasy :) mislim na Allen-a Edited August 17, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Čekajte sada, odlučite, oće se igrati na PL sajtu ili na yahoo-u? Nemam nameru da igram 2 fantazija u isto vreme :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts