noodle Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 debeli doktor leci po drugom kontinentu. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 sad citam na b92 da uefa zaseda ovih dana povodom smrti navijaca tuluza, i da najavljuje ostru kaznu za partizan... nisam subjektivan, i mislim da bi bilo sramotno da se partizan izbaci iz takmicenja ili tome slicno...da se to desilo na stadionu - ok, ali nije mi jasno kako moze fk partizan da bude kriv za nesto sto se desavalo na drugom kraju grada? Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 glupost realno :S Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) Posle Mostara,ne bi me cudilo,ili mozda je najbolje da kao Englezi dobijemo 4-5 dina bez Evrope,svi klubovi,mozda nas to smiri :S Edited October 1, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 nema od toga nishta....bilo bi nenormalno glupo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 bilo bi do jaja nepravedno prema partizanu, ali sigurno je da ce uefa hteti to da progura, da neko posluzi za primer. Ako izbace partizan, neka izbace sve nase klubove, realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 http://b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy...p;nav_id=384245 gg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 fala kurcu, ima jos normalnih Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D2D Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Jel ima neko link gde je spisak igraca iz tog Mid West NBA team-a ili kako god tacno da se zovu i da se vidi gde su igrali, neka statistika etc. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Pa Lomicu ne svoj gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) nerealan rezultat skroz, do sad je moglo da bude 4-0 za shahtjor najopustenije.. Doduse mogli smo i mi da damo 2 gola. Onaj fejsa pitaj boga koliko paseva omasio kad treba da doda na krilo, petrovic isto nevidljiv, dijara jedini nesto radi, moreira i ilic tu i tamo. Ako udju ljajic i tomic mozda uradimo nesto, ali ne verujem... Radosavljevic katastrofa takodje, mada kao povratio se posle onih prvih 10 minuta... Da ne igraju i petrovic i fejsa bilo bi drugacije IMO, posto zajedno ne mogu da se sastave. Edited October 1, 2009 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 gde ste bre mogli da date 2 gola, kad ste šutnuli ukupno 2 puta, oba puta direktno u golmana? Sa ovih 3-0 da budete srećni, ugazili su vas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Sahtjor se sprda :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 EJ lakse to malo :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 realan rezultat... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Ocaj. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 sta reci... Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 koji papci Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 golman je bio najbolji. ima jos tremu ali bice dobar. nijedan gol nije njegov, a odbranio se za 5 utakmica. (ne, ni treci gol nije njegov) mali stevanovic i moreira jos tu i tamo, i ljalic kada je usao. ostali rupe!! odbrana losa, ceo tim los. nemaju kondicije sa presing? ok. bar na svojoj polovini? bar u svojih 16? ne? igrali su kao da su na treningu... namestali se, strasno. samo Moreira u ovom timu zna na prvu loptu... a trener nam je legenda... ceo tim hoda, a on opusten. pogotovo Dijara i Cleo. kada je Moreira morao da napada njihovog golmana da ispuca... ali opusteno, treba na nov trener i novih pola tima da nesto pokrenemo sa mrtve tacke i to mi je jasno, tako da.... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 jeste da su oni nas tovarili celu tekmu ALI KAKO SMO IH ZAJEBALI I DALI GOL HIJAOOOOO bez zezanja, prestao sam da se nerviram kod 5 ispucane/deganza u aut popio sam chaj i boleo me kurac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) gde ste bre mogli da date 2 gola, kad ste šutnuli ukupno 2 puta, oba puta direktno u golmana? Sa ovih 3-0 da budete srećni, ugazili su vas gledam prilike koje su realno trebali da budu golovi, napisao sam da je na poluvremenu sahtjor mogao da vodi 4-0 ali da smo isto tako mogli i mi da damo golove, da su dijara i fejsa bolje sutnuli, s'obzirom da su bili u dobrim pozicijama za sut. edit da su nas ubili to stoji, ja to ne poricem veruj mi :) vidi se da dule mesa prste igrali smo ZONU celu tekmu :D Edited October 1, 2009 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 daj bre, budi malo realan, fejsa je još i imao otvoren šut, al je dijara bio skoz iskosa i nema šanse da bi i mnogo bolji napadač iz onog mesta dao gol. Realno, moglo je da bude mnogo gore, i ovaj novi golman uopšte nije loš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 nisam gledao tekmu, nisam nikakav navijachki zilot, ali gde ces gore od 4:1 ? dobro moglo je i 5:0 ne bi im to bilo nista novo, ali ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 ne znam, ljudi kao da ne kapiraju da smo igrali sa pobednikom kupa uefa.. nisu bre oni banane pa da bude tesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 pa nisu banane, al partizan se nije ni borio, može ova ekipa partizana mnogo više Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts