gruja Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 sad htedoh reci.Jak je tuluz do jaja.Brizh je tu najslabiji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 (edited) andre pierre gignac. to :(,bas nas sjeba cetvrti sesir,prva 2 su dobra,ako ista gledacemo 2 puta zinjaka u beogradu :) btw lol Edited August 28, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 vau, neko sa rura zna kimija, ludilo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 ko je lik u majici? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Brizh je tu najslabiji. super, uzecemo im bod u humskoj. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 lol za sliku :) Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) ko je lik u majici? :)) pa lesko jbte :D Edited August 29, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 ovo je bilo neocekivano :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 to :(,bas nas sjeba cetvrti sesir,prva 2 su dobra,ako ista gledacemo 2 puta zinjaka u beogradu :) btw lol ako je ovo sa gostovanja u slovackoj onda mu je moj ortak dao/pozajmio dominacija sa rura ne postuje samo je narucio maje :) sad cu ga pitam :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 pa lesko jbte :D hahahahaha :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=yrKgRUeuCEA...player_embedded grobari u zilini Edited August 29, 2009 by vlada` Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Jelicu ... to je iz Kule slika najverovatnije iz prosle godine ... nosio je tu majcu i protiv apoela ili borca cini mi se ... U svakom slucaju moja je kod mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 gledao Telis na Zemunelu, pukli smo u 93. minutu. prvo poluvreme dosadno, drugo napadi Telisa, par dobrih suteva, dominacija aposolutna i u 93. minutu kontra i u kurac sve. deca su, jos moraju da uce, da se naviknu na drugu ligu, ali mogu da igraju sa svima!! mozda odem u Hram sutra, bice zajebano, ocekujem bunker i "lako cemo" igru Partizana. daj Boze da me demantuju. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 sta se sutra igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 kup pobednika kupova Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Danas igramo protiv kulskog Hajduka u 19:30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) trebalo je da idem, ali nema dovoljno ljudi za kombi, tako daaa.....sledeca je tuluz? Edited August 30, 2009 by vlada` Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 mozda odem u Hram sutra, bice zajebano, ocekujem bunker i "lako cemo" igru Partizana. daj Boze da me demantuju. nisu. bunker Hajduka 80 minuta, pa 10 minuta buker Partizana. o ovim indijancima iz hajduka, necu da trosim reci jebo ih Dzomba, a Partizan bez volje, bez ideje i realizacije, jad i cemer. trebalo je da idem, ali nema dovoljno ljudi za kombi, tako daaa.....sledeca je tuluz? 17.9.2009. Partizan - Tuluz 21.05h 01.10.2009. Šahtjor - Partizan 19.00h 22.10.2009. Briž - Partizan 19.00h 05.11.2009. Partizan - Briž 21.05h 03.12.2009. Tuluz - Partizan 19.00h 16.12.2009. Partizan - Šahtjor 21.05h ako budemo igrali sa njima kao i sa fk dzombom danas, preti nam peterda. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 zasto nije bio prenos nikakav ako se nesto igralo veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 zato sto ih boli kurac da prenose osim kad treba da sjebu subotnje popodne. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Lomic se vratio u Partizan... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Lomic zvani rupa :(, ko zna zashto je to dobro... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 pa bolje on da igra beka nego mlitavi krsta Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 sad nisam siguran o cemu se radi, ali ja lomica ne pamtim kao rupu, pamtim ga samo po dobrim centarsutevima :/ Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2009 Author Report Share Posted September 1, 2009 Lomic se vratio u Partizan... I Kecman \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts