`Dr. Nick Riviera` Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Koliko saxuje program ove godine... =[ http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-...ki_program.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Skroz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) sreda ogovedavanje+lajbah chetvrtak rundek+rambo+ogovedavanje petak pshihomodo oujea+ogovedavanje subota fail nedelja vlatko+ogovedavanje nije toliko loshe, standard kao i svake dine uostalom. Edited July 9, 2009 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 ma zabole me za program :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 realno, jebes program.... ko je tamo zbog muzike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 pa da,jebes muziku,tada je pivo jeftino mos se pije do mile volje not Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 ma zabole me za program :D ponosan sam sto nosis moje ime! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 ponosan sam sto nosis moje ime! i vice versa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 dodao bi samo sreda ogovedavanje+lajbah+vatromet \o/ chetvrtak rundek+rambo+ogovedavanje petak pshihomodo oujea+ogovedavanje subota fail nedelja vlatko+ogovedavanje+bon jovi tribute \o/ nije toliko loshe, standard kao i svake dine uostalom. Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 i billy idol tribute u chetvrtak, kad smo vec kod tih tribute bendova:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Laibach YES YES YES!!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 I jebeni Blazha inspektor.... skakanje po sceni njanjanjaaa, jos skakanja njanjanjaaaa.... Jebote, ko se lozhi na taj fazon anyway? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 jebeni Blazha inspektor.... skakanje po sceni njanjanjaaa, jos skakanja njanjanjaaaa.... Jebote, ko se lozhi na taj fazon anyway? nema ga ove dine, jedino ako imash neki insajd info,ili sam ga apstrakaovao fdok sam chitao program. kenjash a nisi ni pogledao ko sviri:P:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ma videces, iskocice vec iz necijeg sheshira kao bonus feature.... kad se najmanje budete nadali! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 rundek,rambo,vlatko \o/. bleja, kao i svake godine. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ma zabole me za program :D Ma, da...treba da proslavimo godinu dana od kad te je murija uhvatila pijanog kako vozis :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ma, da...treba da proslavimo godinu dana od kad te je murija uhvatila pijanog kako vozis :D tako je matori!:)...al ovaj put necu imati dozvolu pa nece moci da me uhvate, reci kako sam ih zajebao! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 tako je matori!:)...al ovaj put necu imati dozvolu pa nece moci da me uhvate, reci kako sam ih zajebao! :D Da, ove godine dolazis starim dobrim prevoznim sredstvom :D Iddeeemmooo, maatoreee :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 DJ LAPAC I MOUSE J - BBF DISCOTEQUE 00:30 - 04:00 Idemoooooooooooooooooooooooooo!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 rundek,rambo,vlatko \o/. pa i to :D a vi ostali, stvarno ne znam koga vi to ochekujete na beer festu a da vam ne bude sranje? garnijea? britni? wtf? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Jao zvonko bogdan! Bice vr' Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 +1 za standard-ok-nista preterano-ali ipak win postavku... meni odgovara skroz..rundek, referenti, rekose da su ovi Joke ok.. da su jos ZAA dovukli i jos neku opustenciju.. sasvim dovoljno... rambo smara vise, a i ovaj Aca jebeni Celt ubi u pojam... dobro je da bar Van Gogha nema, ali on ima obaveza verovatno, MTV je to brale!!! Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 Acu Celtica nemojte da mi dirate... =] Stvarno Chudno da nema Van Gogha, njega nikad ne shkodi obici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 zaobici fixed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 !!!!1 :D ma brate laibach i stereo isti dan, tad sigurno idem,a bas svih 5 dana da se vucem do usca, tesko :) opa, i samostalni referenti to vece, odlicno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts