dzontra.volta Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Dule je malo prek kad je trezan, a? Pod trezan mislim na ispod 2 promila alkohola u krvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 ah, jos jedna vrsna fora koja ukljucuje alkohol, to nisam ocekivao, zaista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 vrnuh se posle odmora u boki... menjam stav prema letovanju dole, ako to ukljuchuje kucu tvoje devojke, devojku :P i drugare, chamac, i kola :D tada zna da bude zabavno ... inache je seljana nikad gora... bilo je sve na mestu, i pecanje, i veslanje (do veriga), cak sam stigao sa ekipom da skoknem do maksimusa kada je bio bob sinkler koje je bio odvratan ali smo isli vise zbog zajebancije kao ekipica.... hn je i dalje pun dojki na sve strane, more je bilo chisto, lignje punjene njegushkim prshutom na rosama fantastichne, otkrio sam podgorichko bjelo vino, kvalitetno suvo, vrlo lepo klizi :) orada, mushlje, kozice itd itd e da, put preko bosne je jebeno fantastichan, gorivo najkvalitetnije i najjeftinije, preshao sam 450 km sa pola rezervoara (oko 30 l), put je trajao sve u svemu 9 sati sa pauzama od oko 2 sata, murije na svakoj krivini pa sam ih malo i castio.... e da video sam dva lika u maksimusu sa klanrur majama al su bili daleko u guzvi da ih cimam, neka se javi ko je bio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 video si ljude na moru, ali su bili daleko da ih cimas hahah jebote, svaki dan dodje neko na rur i kao 'E VIDEO SAM TE, ALI VEC SI PROSAO BIO!' ljudi, sta vam je? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Internet nas cini asocijalnima, kao "javicu mu se na pricajte topiku, sta ima da ga cimam uzivo" :D U ostalim vestima niko od ortaka zvezdasa nije teo da ide u kafanu, prodale me picke :( Zato sutra mora duplo da se nadoknadi, za regularni petak unos i za veceras dogadjaje na marakani :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 vratio se sa tekme, ludnica! e da, osisao sam se na nulu, sad sam smeker kao satan! daj sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 vratio se sa tekme, ludnica! this Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 video si ljude na moru, ali su bili daleko da ih cimas hahah jebote, svaki dan dodje neko na rur i kao 'E VIDEO SAM TE, ALI VEC SI PROSAO BIO!' ljudi, sta vam je? maksimus pun seljaka koji su oktrli sinklera pocetkom leta, izmedju mene i njih 200 ljudi na 20m2 koji se guraju, ne hvala, bili su daleko da ih cimam... sta je tu cudno to samo ti znas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 daj sliku. nemam sad aparat, slikacu se sutra kad odem u sd pa kacim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 maksimus pun seljaka koji su oktrli sinklera pocetkom leta, izmedju mene i njih 200 ljudi na 20m2 koji se guraju, ne hvala, bili su daleko da ih cimam... sta je tu cudno to samo ti znas ma nista nije cudno, uzivaj... The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Mozda su Dovla i drugari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 G samo da ti pohvalim grad, retko je kvalitetne grupe dao 90-tih :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Sanjao sam da sam betmen, ili tako nesto. Na nekoj visokoj zgradi sam namestao reflektor, i gubio se pred istim. omg. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 I jesi ga metnuo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Partizan dobio Zilinu, ekipu koja je izbacila Hajduk iz Splita. Zvezda na Slaviju, lolz :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Zvezda - Srbija - nikad Jugoslavija.... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 ustao oko 12,blejkao na kompu,gledao zreb...sad da se sredim,jedem,pa da smislim sta cu :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Volim ovog leshka, njemu je zivot toliko jednostavan i bezbrizhan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 HaEHae a tvoj komplikovan jao jao, xbox ili sprcati xeeee! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Volim ovog leshka, njemu je zivot toliko jednostavan i bezbrizhan :) mora nekad i tako :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 spremam se da igram igrice i pijanchim ovaj vikend :D G samo da ti pohvalim grad, retko je kvalitetne grupe dao 90-tih :) sve to ponistava trenutno stanje :| imamo kvazi festival koji su organizatori dobili po politichkoj osnovi, taj festival ima budzet veci pozorista, muzeja, biblioteke , i svih kulturnih manifestacija zajedno, i opet godinama dovode bendove koji vrede jednu desetinu tog iznosa = lopovluk ostale su samo seljane sa grandovskom muzikom i tek po koji biser tu i tamo (sve gradske kafane su izdate bankama ili kinezima i tome slicno), rnr je umreo gotovo odmah posle goblina i tako... ali zato ima jedna rakija u gradu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Hjea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Ah neam net vec dugo, navikao sam se :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 BRKA (tekst pesme) Volim tvoje pretovljeno telo letovanje kad mi platis celo volim tvoje zaliske u kosi i ovaj lepi dijamant sto nosim Volim tvoje duge crne brke i to sto gajbu placas mi bez frke volim tvoje bas maljave grudi i BMW u trecoj kad poludi Ref. 2x Ti mi se djassvi, djassvi mi se ti ti mi se djassvi, brko debeli Ne znam sta bih radila bez tebe ti sve mi platis, a retko me jebes da nisam spazila tu figuru vrelu jos bih ja sa svojima zivela na selu Ref. 4x Ti mi se djassvi, djassvi, djassvi mi se ti ti mi se djassvi, brko debeli ti mi se djassvi, svidjas mi se ti ti mi se svidjas, brko debeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 nozh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts