Boba Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 e, drugari, je l ima neko da mi pozajmi kesha da odem do Holivuda i prebijem Kirka Daglasa, pre nego shto dumre (ako vec nije)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Nema. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) videh ovo ale, 900 jura nisu neke pare, al je bolje nego plata pocetnika ovde, plus smestaj i ostalo...al treba otici u jebenu libiju, jel ste videli kako su prosli oni bugarski doktori i sestre sto su osudjeni na dozivotno...mislim ok, ako su stvarno uradili to sto jesu, zasluzili su dozivotnu, al koji normalan lekar bi nekoga namerno zarazio hivom... Realno Dule, sta ti fali da prihvatis ovo? Sta ces bolje za pocetak nego sve ono nabrojano, plus tu je i faktor avanture, mislim otici u Libiju da radis je po meni izazov pravi za doktora-pocetnika. Nov kontinet, nova sredina, nova iskustva... Ja bi ovo prihvatio na keca. ps. Jesi gledao http://www.imdb.com/title/tt0455590/ :D Edited August 6, 2009 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Jeste, san svakog doktora je da jashutji mazgu kroz neasfaltirane puteve Libije ide do lokalne ambulante da vadi trnje lokalnim klincima. Sabijanje od avanture. Inache kisha je unishtila i onako smor dan, pa tju sad da jedem neshto i idem da prcam ! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Proto to sto nemas avanturistickog duha, i sto ne sagledavas svari dalje od vadjenja trnja lokalnim klincima, ne znaci i da je to losa shljaka. Ponuda je bomba u svakom pogledu. Iskustvo, dozivljaj, putovanje, dodatak CV, kinta, uslovi, ucenje nekih novih stvari, potencijalne kvalitetne domorodjanke... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Libija, ne Sejsheli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 + islamska zemlja gde je zabranjen alkohol, tako da se sve nabavlja iz uvoza i mnogo je skuplje = NOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) + islamska zemlja gde je zabranjen alkohol, tako da se sve nabavlja iz uvoza i mnogo je skuplje = NOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUU! Uf, tu je sasecena ponuda u korenu :( Libija, ne Sejsheli. Da Libija. Znas ne idu svi negde samo da bi videli mora i picke(mada jes primaran razlog :D ). Neki idu i da skontaju nove stvari i pokupe nesto novo(a da nije sida :D ) Edited August 6, 2009 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 u pravu je savke, posao i ponuda su sasvim ok...radi se o nekoj novoj ogromnoj fensi bolnici u bengaziju (drugi najveci grad u libiji)...a za alkohol bi se snasao valjda vec nekako, mora da postoje neka mesta za strance gde moze da se kupi...polako, kad odradim vojsku i staz, pa ako ne bude posla ovde, eto mene kod pukovnika gadafija:) e da, osisao sam se na nulu, sad sam smeker kao satan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Zabranjen je alkohol u libiji. Morao bi da se druzis sa Ruskim avijaticarima koji piju alkohol za pranje aviona i pevaju :" nićevo nićevo zaftra budjet harašo" Inace istovremeno ljuljam svinjokija, pravim przenice, propiram sudove i spamujem rur. Covece pa ja sam f4ts0C2D You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 ali 'propiram' brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 radi sačekao me novi entourage za 0.6 ratiom Pft, stavish RSS na box i docheka te epizoda sa ratiom 15... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 daj box! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Zabranjen je alkohol u libiji. Morao bi da se druzis sa Ruskim avijaticarima koji piju alkohol za pranje aviona i pevaju :" nićevo nićevo zaftra budjet harašo" Inace istovremeno ljuljam svinjokija, pravim przenice, propiram sudove i spamujem rur. Covece pa ja sam f4ts0C2D znam neke masinske inzenjere koji su otisli u libiju. Alkohol jeste zabranjen za lokalce ali za turiste i strance nije pa mozesh da ga kupish na par mesta sa pasoshem. Ono sto ne smesh nikako je da ga konzumirash na otvorenom ili u zatvorenom prostoru u prisustvu lokalaca It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Ako zvezda da jos 4 gola mozda i prodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Kisa, ultimativni kokblok. Ah fejlzord. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 lol kakva tekma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) Ako zvezda da jos 4 gola mozda i prodje. Dade! :D Skola fudbala na Marakani. Za Grobare clanarina besplatna. I specijal: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited August 6, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 fejlovao si daki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Pusi kurac celavi! Zvezda nije! He he! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Pusi kurac celavi! CELAVA TI KEVA HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 kad si pre stigao sa marakane, daki MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Privatni dzet, jedan od pet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Privatni dzet, jedan od pet. JEBO TE CEO SVET HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts