Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

videh ovo ale, 900 jura nisu neke pare, al je bolje nego plata pocetnika ovde, plus smestaj i ostalo...al treba otici u jebenu libiju, jel ste videli kako su prosli oni bugarski doktori i sestre sto su osudjeni na dozivotno...mislim ok, ako su stvarno uradili to sto jesu, zasluzili su dozivotnu, al koji normalan lekar bi nekoga namerno zarazio hivom...

Realno Dule, sta ti fali da prihvatis ovo? Sta ces bolje za pocetak nego sve ono nabrojano, plus tu je i faktor avanture, mislim otici u Libiju da radis je po meni izazov pravi za doktora-pocetnika. Nov kontinet, nova sredina, nova iskustva... Ja bi ovo prihvatio na keca.

ps.  Jesi gledao http://www.imdb.com/title/tt0455590/ :D

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Jeste, san svakog doktora je da jashutji mazgu kroz neasfaltirane puteve Libije ide do lokalne ambulante da vadi trnje lokalnim klincima.

Sabijanje od avanture.

Inache kisha je unishtila i onako smor dan, pa tju sad da jedem neshto i idem da prcam ! \o/

Proto to sto nemas avanturistickog duha, i sto ne sagledavas svari dalje od vadjenja trnja lokalnim klincima, ne znaci i da je to losa shljaka.

Ponuda je bomba u svakom pogledu. Iskustvo, dozivljaj, putovanje, dodatak CV, kinta, uslovi, ucenje nekih novih stvari, potencijalne kvalitetne domorodjanke...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

+ islamska zemlja gde je zabranjen alkohol, tako da se sve nabavlja iz uvoza i mnogo je skuplje = NOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Uf, tu je sasecena ponuda u korenu :(

Libija, ne Sejsheli.

Da Libija. Znas ne idu svi negde samo da bi videli mora i picke(mada jes primaran razlog :D ). Neki idu i da skontaju nove stvari i pokupe nesto novo(a da nije sida :D )

Edited by СавСамИсти

u pravu je savke, posao i ponuda su sasvim ok...radi se o nekoj novoj ogromnoj fensi bolnici u bengaziju (drugi najveci grad u libiji)...a za alkohol bi se snasao valjda vec nekako, mora da postoje neka mesta za strance gde moze da se kupi...polako, kad odradim vojsku i staz, pa ako ne bude posla ovde, eto mene kod pukovnika gadafija:)

e da, osisao sam se na nulu, sad sam smeker kao satan!

srpskivojnik-3.jpg

Zabranjen je alkohol u libiji.

Morao bi da se druzis sa Ruskim avijaticarima koji piju alkohol za pranje aviona i pevaju :" nićevo nićevo zaftra budjet harašo"

Inace istovremeno ljuljam svinjokija, pravim przenice, propiram sudove i spamujem rur. Covece pa ja sam f4ts0C2D

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Zabranjen je alkohol u libiji.

Morao bi da se druzis sa Ruskim avijaticarima koji piju alkohol za pranje aviona i pevaju :" nićevo nićevo zaftra budjet harašo"

Inace istovremeno ljuljam svinjokija, pravim przenice, propiram sudove i spamujem rur. Covece pa ja sam f4ts0C2D

znam neke masinske inzenjere koji su otisli u libiju. Alkohol jeste zabranjen za lokalce ali za turiste i strance nije pa mozesh da ga kupish na par mesta sa pasoshem. Ono sto ne smesh nikako je da ga konzumirash na otvorenom ili u zatvorenom prostoru u prisustvu lokalaca

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...