Jump to content

Učenik tuče profesorku

Recommended Posts

znachi da postoje neki, ajde da ih nazovemo, pretjutni autoritet koji proizilaze iz posla kojim se neko bavi bez potrebe da on tebi dokazuje svoj autoritet.

jbt, osetjam se kao u osnovnoj shkoli gde deci moram da objashnjavam pojam autoriteta .. raspadi nikad netjete odrasti :D

<edit> e duli, ae neshto drugo, kazhem ti, volim te, al ono tvrdoglava si mazga isto :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ona jeste vlasnikov domain i ne mozhesh da se ponashash kako ti hotjesh.

al vidis, ne moze ni on, kolko god to bio njegov domain. cak i da je skola profesorov domain, on opet ne moze da se ponasa kako oce, izvini, ali ne moze. e sad, u normalnoj zemlji se to resava visom instancom, e, a ovde u velikoj vecini slucajeva NE MOZE.

znachi da postoje neki, ajde da ih nazovemo, pretjutni autoritet koji proizilaze iz posla kojim se neko bavi bez potrebe da on tebi dokazuje svoj autoritet.

jbt, osetjam se kao u osnovnoj shkoli gde deci moram da objashnjavam pojam autoriteta .. raspadi nikad netjete odrasti :D

nije nego ne citas da bi mogo da trolas ili jednostavno treba covek da ti crta ili namerno podjebavas. ja kad idem u skolu polazim automatski od cinjenice da je on neki autoritet jer je to tako jednostavno. ali ako on pokopava tu cinjenicu sistematski, onda izvini molim te. i nemoj molim te da mi pricas sad bajke o nepohadjanju srednje jer nije obavezna i ostale stvari.

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

tako je matori, ne mozhe! ajde da onda organizujemo maskirane osvetnike potlachenih uchenika koji tje imati za zadatak da isteruju zle uchitelje! predlazhem tebe i mohija kao kandidate za vodju. pokazhite svoj autoritet. fight!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

tako je matori, ne mozhe! ajde da onda organizujemo maskirane osvetnike potlachenih uchenika koji tje imati za zadatak da isteruju zle uchitelje! predlazhem tebe i mohija kao kandidate za vodju. pokazhite svoj autoritet. fight!

e, mator sam za te akcije i nedovoljno lud, al mozda ako budem postao bogati slikar, onda mogu da organizujem klince u gerilu

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

e jedu govna, sad smo svi kul ameri, jao brate brate, njoj tuzbu jer ga prva udarila lol

pozovi me da vam napishem rep himnicu

neka fala, pisem tekstove 12 dina, snaci cu se

pa nemam ja problem sa svakim autoritetom, molim lepo, kad sam trenirao karate i te kako sam rispektovo mastera:) jer je on imao i fakticko utemeljenje tog autoriteta, a ne samo 'pravno' koje, pogotovo kod nas, mos da okacis macku o rep.

Dakle, tebi profesor treba da se dokaze kao pravi autoritet? Kako? Znanjem? Da bude dobar pedagog?

(ozbiljno pitam) :)

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Podigli su tužbu i protiv profanke i protiv klinca. Zbog nje što je udarila ovoga prva a za njega zbog ostalog.

дрндзврц...

не раде инспекције, ово је лечење последица. и то лечење седативом.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ajde i da iskomentarishem i prvi deo epiloga kad sam vetj toliko srao :D

Podigli su tužbu i protiv profanke i protiv klinca. Zbog nje što je udarila ovoga prva a za njega zbog ostalog.

takozvano proserbishen reshenje po metodu ni po babu ni po strichevima lol

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Dakle, tebi profesor treba da se dokaze kao pravi autoritet? Kako? Znanjem? Da bude dobar pedagog?

(ozbiljno pitam) :)

ne mora bas da dokaze, on po defaultu jeste autoritet, pa makar i nemao neko znanje ili bio los pedagog. medjutim, taj autoritet ima granice, kao sto autoritet drzave ima granice, pa se onda pravi peti oktobar:) sto je nepravno delovanje i ne sme da se radi, al molim lepo.

samo nemojte o neobaveznosti skolovanja.

ne mora bas da dokaze, on po defaultu jeste autoritet, pa makar i nemao neko znanje ili bio los pedagog. medjutim, taj autoritet ima granice, kao sto autoritet drzave ima granice, pa se onda pravi peti oktobar:) sto je nepravno delovanje i ne sme da se radi, al molim lepo.

samo nemojte o neobaveznosti skolovanja.

Dakle, postujes autoritet kakav god, sve dok je u nekoj svojoj granici? Mislim da sam sad skapirao, o cemu pricas.

da. i da je sve lepo i fino uredjeno, autoritet koji neosnovano i nepokriveno divlja se odstranjuje. medjutim, ovde to nije bas tako jer je taj autoritet dobar drugar sa nekim carem recimo. i onda mi uopste nije neobicno da se na divljanje odgovara divljanjem.

(ne pricamo o klipu nego onako)

da. i da je sve lepo i fino uredjeno, autoritet koji neosnovano i nepokriveno divlja se odstranjuje. medjutim, ovde to nije bas tako jer je taj autoritet dobar drugar sa nekim carem recimo. i onda mi uopste nije neobicno da se na divljanje odgovara divljanjem.

Razumemo se onda. Ali je takvo stanje, da onda svuda imas autoritete koji su presli taj nivo. I ne mozes da se bunis i nesto menjas, rekoh u nekom prethodnom postu, ako si procitao uopste.

Sto se tice cele price, imam samo da kazem da treba sankcionisati profesorku zato sto je prva udarila ucenika.Mogla je da ode odmah kod direktora i zavrsi sa tim.

Isto tako max sankcije za ucenika zbog toga sto je on uradio.

taj lik je vec bio problematican i trebao je da bude odavno sankcionisan ali nije :D barem ja tako pisalo u novinama :D

Нема  будућности без истине.

Sto se tice cele price, imam samo da kazem da treba sankcionisati profesorku zato sto je prva udarila ucenika.Mogla je da ode odmah kod direktora i zavrsi sa tim.

nije mogla... bila je sprecena :P

kao neka paralela sa slobom i hagom... oni se muce da dokazu nesto sto ne postoji, umesto da ga mi ovde u srbiji obesimo za ono sto jeste uradio :P

i klinac je dacicev sestric npr, pa pisa po toj profanki na petom casu i onda ona popije na malom odmoru zato sto mora da radi da bi prezivela,a trezna ne moze da izdrzi maltretiranje :)

e ovaj tip diskusije koji se zasniva na tvojoj lichnoj precepciji ne vodi nikuda matori. mislim shta evo mogu da navedem primer Tesle koji nije ishao u shkolu, a postao jedan od najbitnijih nauchnika ikada .. mislim mani me toga.

srednja i fakultet nisu obavezni, ako ti se ne svidja ne morash da idesh i tachka. eto i na zapadu neki su kao ti kukali "netju da igram po pravilima, netju, netju" pa su za njih izmislili homeschooling i gotovo. ti si doshao tamo zbog znanja koje je olicheno u tom profesoru i tachka. niko te nije primorao da ti budesh tamo, znachi, da, uchionica jeste njegov dvorac, domain. to shto ti isto kao i dulio imash problema sa autoritetima je tvoj problem i tvog rebel tripa.

ostalo tju morati da ponovim. nije tu uchenik da evaluira uchitelja/profesora jer nije merodavan.

a sad zashto je to tako i kako i kokoshka i jaje, u to je besmisleno ulaziti i razvodnjava diskusiju.

ps: to postoji i kod nas, samo shto kod njih sistem bolje funkcionishe nego kod nas, a to je zato shto smo mi debili.

pps: zavisi odakle gledash :)

Pa ne brate nisam ja dosao da mi profesor prenese neko svoje licno jebeno sensei znanje vec znanje ustoliceno godinama i po programu ministarstva za prosvetu, a i po pravilima ministarstva. Koliko profesora postuje to za pocetak? Nije to njihov dvorac, oni dolaze da rade u taj tudji dvorac.

Nije to moje vidjenje stvari, to je po zakonu tako. Znaci profesor mora da se drzi gradiva propisanog od strane ministarstva. Isto tako mora da se pridrzava pravila. Nije skolovanje obavezno ali nije ni njemu posao bogom dan.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Tako je matori! Za tucu je uvek potrebno dvoje

Pa ne brate nisam ja dosao da mi profesor prenese neko svoje licno jebeno sensei znanje vec znanje ustoliceno godinama i po programu ministarstva za prosvetu, a i po pravilima ministarstva. Koliko profesora postuje to za pocetak? Nije to njihov dvorac, oni dolaze da rade u taj tudji dvorac.

Nije to moje vidjenje stvari, to je po zakonu tako. Znaci profesor mora da se drzi gradiva propisanog od strane ministarstva. Isto tako mora da se pridrzava pravila. Nije skolovanje obavezno ali nije ni njemu posao bogom dan.

али, ауторитет "власника" тог дворца је оличен у њима, они га представљају и они су ауторитет са којим ти долазиш у додир.

на министарству је да обезбеди квалитет наставе непрекидном едукацијом, надзорним радом, високим стандардима. није све у новцу.

али, ОСНОВНА ствар је да се схвати шта је школа и да се поштује. то није свратиште за барабе, пропалице и доколичаре, већ храм знања. ако је скрнав, то не значи да га треба уништавати даље непоштовањем и насиљем.

зна се шта иде пре чега. наравно да сам за враћање школства на стазе старе славе, али нечињење политичара по том питању и стање у којем се налазимо никако не могу да буду ни олакшавајућа околност, а камоли оправдање за насиље и недисциплину.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ajde i da iskomentarishem i prvi deo epiloga kad sam vetj toliko srao :D

takozvano proserbishen reshenje po metodu ni po babu ni po strichevima lol

pff bas me interesuje po kom clanu zakona

obzirom da je rec o lakim telesnim povredama ako i one postoje

a to se resava samo privatnom tuzbom

sud i policija uvek u sluzbi politike i dalje...