Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Drugari. Da ili ne?

ako morash da pitash onda ne.

@stija

matori u buduce , ako en mozesh sam da garantujesh da cesh biti negde u neko vreme a da ne zavisish od drugih, onda necemo ni da se dogovaramo;* jer mogao sam lepo da istrchim po suncu danas a ne da se vampirishem sa likovim u majmunari tamo koji rade zgibove pod okriljem tame:))

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

to je kao kad bi rekao "el mozes da mi garantujes da ces biti u gradu tad i tad, MOZDA BUDE STRAJK GSP-a ZNACI NE MOZES"

da al ovo ti je peshke 15 min, ne morash da zavisish od nemketa;) ako ej visha sila onda jbg, realno mrzelo te da trchish, mogao si da kazesh margi maatori u 22;15, ali si rekao ne mogu pre 23tipa, jer si morao da sprcash josh jednom:)

samo shta je majmunara ?

ma to je onaj kompleks sprava iznad terena za vezbanje, na bkosi ofc:)

@Stija, Margi

gtfo noobs...:) uleteo mi lol tenis sinoc nenadano..:)

Veceras mozemo...najbolje oko 7...

Majmunara je zapravo onaj zicom ogradjeni deo gde su tereni za tenis, basket i mali fudbal...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Majmunara je zapravo onaj zicom ogradjeni deo gde su tereni za tenis, basket i mali fudbal...:)

gotovo, sad je ovo majmunara:)) javicu za danas josh.

hurrrr durrrr!!!

odoh na ispit :S

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Kako volim kada imam upsesno vece (SPRCO) i legnem u 4, a onda komshija reshio da u pola 9 krene da NESHTO BUSHI u zidu koji se naslanja na moju sobu, i to jedno dva sata MATER MU JEBEM RASPALU CRKO DA BOG DA

Jebote ja ne razumem te ljude, pa nisu svi ustali u 6 sati ko on !

jbt juche zato shto je bio prvi dan od kishe, a i pada je kisha dok sam trchao morao sam da odem na beton. evo sad vetj 2 dana osetjam kako me jebe oko i iznad zgloba zbog toga :|

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

I zbog takvih i njemu slicnih neko ko zaista zeli da studira, mora da ducka karingtona...

Aj ne seri Ale.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bio sinoc na kuglanju u koloseju u Uscu sa libanskom kosarkaskom reprezentacijom, sa kvakom da kada god ne strajkujesh dash 20 sklekova (ja sam izdejstvovao 5 za sebe). mislim da nikada nisam bolje kuglao u zivotu nego sinoc i ne znam kada su me ovako boleli trbusnjaci...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...