nikita_ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Drugari. Da ili ne? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Drugari. Da ili ne? ako morash da pitash onda ne. @stija matori u buduce , ako en mozesh sam da garantujesh da cesh biti negde u neko vreme a da ne zavisish od drugih, onda necemo ni da se dogovaramo;* jer mogao sam lepo da istrchim po suncu danas a ne da se vampirishem sa likovim u majmunari tamo koji rade zgibove pod okriljem tame:)) Edited June 22, 2009 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 a ne da se vampirishem sa likovim u majmunari tamo koji rade zgibove pod okriljem tame:)) ahahahahaha koja slika samo shta je majmunara ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 to je kao kad bi rekao "el mozes da mi garantujes da ces biti u gradu tad i tad, MOZDA BUDE STRAJK GSP-a ZNACI NE MOZES" da al ovo ti je peshke 15 min, ne morash da zavisish od nemketa;) ako ej visha sila onda jbg, realno mrzelo te da trchish, mogao si da kazesh margi maatori u 22;15, ali si rekao ne mogu pre 23tipa, jer si morao da sprcash josh jednom:) samo shta je majmunara ? ma to je onaj kompleks sprava iznad terena za vezbanje, na bkosi ofc:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 hahahaha mislio sam da je neka nova vrsta trenerke • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Shtreb do jutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 taj neki trip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 ustah rano da bih ceo dan bdeo nad knjigoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 @Stija, Margi gtfo noobs...:) uleteo mi lol tenis sinoc nenadano..:) Veceras mozemo...najbolje oko 7... Majmunara je zapravo onaj zicom ogradjeni deo gde su tereni za tenis, basket i mali fudbal...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Do jaja, nisam se probudio za kolokvijum. Jebem ti zivot. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Surprise sex! U ovim godinama, bilo kakav bilo kada - godi :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Dobro jutro dobri ljudi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Majmunara je zapravo onaj zicom ogradjeni deo gde su tereni za tenis, basket i mali fudbal...:) gotovo, sad je ovo majmunara:)) javicu za danas josh. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 hurrrr durrrr!!! odoh na ispit :S Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Do jaja, nisam se probudio za kolokvijum. Jebem ti zivot. Kako ovo uspete? Ne mogu da verujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 I zbog takvih i njemu slicnih neko ko zaista zeli da studira, mora da ducka karingtona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 I zbog takvih i njemu slicnih neko ko zaista zeli da studira, mora da ducka karingtona... Pusi ga. Stigao sam na pola, I uradio sam "sve". sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 kod mene kad dodjesn na vreme na ispit a izadjesh 10 min ranije misle da nishta nisi uradio ili te gledaju popreko:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 pa to "kod mene" nije merodavno, jer kod tebe postoje i trenirani pacovi koji nosi reshenja zadatka izmedju sala :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 machke bre, ne pacovi:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Kako volim kada imam upsesno vece (SPRCO) i legnem u 4, a onda komshija reshio da u pola 9 krene da NESHTO BUSHI u zidu koji se naslanja na moju sobu, i to jedno dva sata MATER MU JEBEM RASPALU CRKO DA BOG DA Jebote ja ne razumem te ljude, pa nisu svi ustali u 6 sati ko on ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 zato sam ja lepo u 12,lagano,bleja...nemam nista danas da radim,samo uzivanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 jbt juche zato shto je bio prvi dan od kishe, a i pada je kisha dok sam trchao morao sam da odem na beton. evo sad vetj 2 dana osetjam kako me jebe oko i iznad zgloba zbog toga :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 I zbog takvih i njemu slicnih neko ko zaista zeli da studira, mora da ducka karingtona... Aj ne seri Ale. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 bio sinoc na kuglanju u koloseju u Uscu sa libanskom kosarkaskom reprezentacijom, sa kvakom da kada god ne strajkujesh dash 20 sklekova (ja sam izdejstvovao 5 za sebe). mislim da nikada nisam bolje kuglao u zivotu nego sinoc i ne znam kada su me ovako boleli trbusnjaci... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts