Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

idem dole da ubacujem sam, jebe mi se i za bare i za vreme, jo koja anksioznost, nisam to radio, ima 15 dina:)

edit:

e u kurac, opet pocelo...

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

daki, posto te je kruko kvotovao vido sam sta si napisao, pa ajde da se lepo dogovorimo nesto.

isprozivaj me jos jednom nesto i slobodno zaboravi da dolazis na okupljanja rurovaca, jer cu picku da ti polomim.

i to ozbiljno mislim. ozbiljno.

inace, smara me sto sam potrosio sve pare sinotj, pa moram da iskuliram akciju veceras.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

daki, posto te je kruko kvotovao vido sam sta si napisao, pa ajde da se lepo dogovorimo nesto.

isprozivaj me jos jednom nesto i slobodno zaboravi da dolazis na okupljanja rurovaca, jer cu picku da ti polomim.

inace, smara me sto sam potrosio sve pare sinotj, pa moram da iskuliram akciju veceras.

lol ja ono nisam skonto ko provokaciju vec ko koriscenje tvog patterna za post:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja tebe nikad nisam drkao namerno i bez razloga + ovo mu nije prvi put.

i da

SPRCO SAM ! : )

Edited by tibor2

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Gari ekskuliraj, nisam prvi postao bezobrazan, don't be a hypocrite. I docicu na okupljanje rurovaca cim budem imao prvu priliku, pa cemo da se peglamo, samo stani u red, vec su u redu rejven, kili i ne znam ko jos, valjda immz. Joj moracu sa gomilom ljudi da dolazim :-/

Pa pored mnogih povlastica koji zaposleni u mojoj kompaniji imaju, oni koji se najvise budu istakli sprcanjem dobijaju ekskluzivno pravo da SAMI pitaju nekog drugog chlana foruma da l' je sprco!

Uncle SPRCO wants you!

Join TODAY!

Free sex not supplied by the company, all rights reserved © 2009

Gari ekskuliraj, nisam prvi postao bezobrazan, don't be a hypocrite. I docicu na okupljanje rurovaca cim budem imao prvu priliku, pa cemo da se peglamo, samo stani u red, vec su u redu rejven, kili i ne znam ko jos, valjda immz. Joj moracu sa gomilom ljudi da dolazim :-/

idemo zajedno, morace i mene da biju.

neka osoba glupak hehe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...