exile Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Dobar novi Moby, sad ga preslushavam Kako sam mega carski trenirao, sad da naruchim picu i da sjebem sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 E jebem ti ovaj RUR kad se metalci briju sa gilette fusion 5, jebo vas bekam. A Novosađani se ne briju jer brade nemaju pošto pričaju ko žene?! Zjee ovaj forum je otišo u kurac totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 E jebem ti ovaj RUR kad se metalci briju sa gilette fusion 5, jebo me Satan. Fixed Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 A Novosađani se ne briju jer brade nemaju pošto pričaju ko žene?! Zjee ovaj forum je otišo u kurac totalno. Kakav Novi Sad ? Futog matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) A Novosađani se ne briju jer brade nemaju pošto pričaju ko žene?! Zjee ovaj forum je otišo u kurac totalno. tako je, skapirao si sta sam hteo da kažem. mene je razočarao naš tru stana, to je sve :( zovite Wulfgara da objasni lepo. Edit: u Pančevu ne raste ni trava, a kamoli kupus. Edited June 9, 2009 by Neecola- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 lol, sto su svi na forumu prsli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 BEŽI DULE PREBIĆEMO TE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) lako je tebi, ja sam ostavio pusenje, smanjujem pice... edit: duletu pricam:) Edited June 9, 2009 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 a to je znaci, krizirate:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 A Novosađani se ne briju jer brade nemaju pošto pričaju ko žene?! Zjee ovaj forum je otišo u kurac totalno. Haha, to govance od zileta mi traje 2 brijanja. Nemam bradu vec cekinje. Ah da, ja nisam Novosadjanin, ja sam Bosanac! Kurac za Srbijance! ./. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 I to kriv bosanski matoreeeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 a to je znaci, krizirate:) brate, preko trnja do zvezda! cak sam odlucio da vratim odraz!11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 brate, preko trnja do zvezda! cak sam odlucio da vratim odraz!11 Pusti, ja ga vracam od `98, nikako da se vrati :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Pusti, ja ga vracam od `98, nikako da se vrati :( kako sere ovaj nemke, uzas:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 brate, preko trnja do zvezda! cak sam odlucio da vratim odraz!11 U špiglu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Novosadjani nemaju bradu zato sto im ja karam ribe i onda kad osete testosteron iz picaka novosadjanskih opada im kosa i brada!111 oloolololol Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 kako sere ovaj nemke, uzas:) E, jebote Erwin Rommel pijanog...:D a, jebacu vas i ja na kuglanju u subotu!!!1 :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Koji pwn zadnja dva dana u skoli, da sam ovako ucio na vreme, prosao bih odlican a ne sad, dobijam cetvorke i zakljucuju mi dvojke i trojke !@#$... me too =/sutra moram da dobijem 4 da bi mi zakljucili 3, a prekosutra 5 da bi mi zakljucili 4 i sve tako... :/ TAKO NAM I TREBA KAD NISMO MISLILI NA VREME Today's Birthdays: Marinica(20) I ona me sklonila sa fejsa. Dobro. E i mene je sklonila sa fejsa, pa sam joj poslala pm za srecan rodjendan, pa mi se zahvalila, addovala me za prijatelja i rekla kako ne zna otkud to da odjednom nisam u njenoj friend listi (AHA) :) ja je nikad nisam ni imO , a mene je danica obrisala, HAE HAE a jbg, kad ne mogu da pohvatam ko je ko... =) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) Novosadjani nemaju bradu zato sto im ja karam ribe i onda kad osete testosteron iz picaka novosadjanskih opada im kosa i brada!111 oloolololol Toliko je glupava i klinacka izjava da je jebeno smesna! Stano ludaku! Edited June 9, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 "prema svecu i tropar" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 i rekla kako ne zna otkud to da odjednom nisam u njenoj friend listi To je najstariji izgovor ikad :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Serem se u prodavnicu u kojoj nema chokoladnog mleka! ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Pusti, ja ga vracam od `98, nikako da se vrati :( lol ja slicno, samo sto je meni sudbonosna godina 97 :( serem, nisam vracao sistematski, samo sam plako sto su mi sjebane none. sad cu stvarno da se potrudim, pa ako vratim makar 85% na konju sam. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 E, jebote Erwin Rommel pijanog...:D a, jebacu vas i ja na kuglanju u subotu!!!1 :) ali gistro, panzer ftw! :) a jbg, kad ne mogu da pohvatam ko je ko... =) ne vadi se danice, prodala si rur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 me too =/sutra moram da dobijem 4 da bi mi zakljucili 3, a prekosutra 5 da bi mi zakljucili 4 i sve tako... :/ TAKO NAM I TREBA KAD NISMO MISLILI NA VREME Aha! Ja sam mislio na vreme i sad sam odlichan i sad tje devojke da me vole ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts