Sa1Nt Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ah, znam, slusao sam loco 2-3 puta zimus...perpetum mobile pravi nesto duze pauze...mada, nisu lose svirali (osim sto su malo forsirali rahmetli MJ-a, a i Moloko nije bas zvucao kako treba) :) Ali da ima ribetina, jao, jao....:D ja nijednu ribetinu u bitefu nisam video jao kad matorci ne znaju gde tje oni odo u bitef na loco, jednostavno strasno :) pa ti zovi na neshto drugo umesto shto se pravish pametan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 dobro sto se ljutis, evo sad si mi prelep - idemo gde oces :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jebem vas... Znaci oko mene je bilo jedno 5 koje bi pobedile u Klinke topicu na "keca" :) Jos pride nisu izgledalo "ziljasto" nego, onako fino obucene...vidi se da su dobra deca :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 dobro sto se ljutis, evo sad si mi prelep - idemo gde oces :) ;) Jebem vas... Znaci oko mene je bilo jedno 5 koje bi pobedile u Klinke topicu na "keca" :) Jos pride nisu izgledalo "ziljasto" nego, onako fino obucene...vidi se da su dobra deca :D nishta, moracemo zajedno da idemo, ovako sve neki zilj kad ja odem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) uf, perpetuum mobile je krsh totalni, bolje da ste ishli u petak na loco ;) Slusao sam Perpetuum kod nas u Djardinu, a cao sam i taj Loco negde cini mi se i Macao bend (koji je u Braunu drljao). I najbolji od svih mi se cini Macao, zbilja. typo Edited June 29, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 smrdljivo vreme,smrdljivo i moje raspolozenje... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Macao jeste najbolji od ta 3 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Slusao sam Perpetuum kod nas u Djardinu, a cao sam i taj Loco negde cini mi se i Macao bend (koji je u Braunu drljao). I najbolji od svih mi se cini Macao, zbilja. typo 1. Makao 2. Loco .... .... pa idu ostali bendovi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ahhh yeah vratih se iz tunisa... bilo iznenadjujuce super sa devojchurkom :) (super smestaj, super klopa, super plaza, super provod-dobra mesta za izlazak u susu, i super devojka naravno :)) povratak je smorio jer smo cekali jebeni jatov let citavih 5 sati na aerodromu u tunisu, pa je povratak od hotela do sha trajo 12 sati lol, stigao kuci u 9 ujutru kafenisao ceo dan a onda na rejv parti u subotu do 6 ujutru, bilo odlichno, vikendica pored save 300-400 ljudi u prirodi, juche ceo dan kunt i domaca klopa u izobilju :P danas na poslu havarija, pola ljudi na odmoru :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 e dz kakva je temperatura :D ja dans putujem u tunis hahahhaa Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 srecan put kali ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 E ljudi , drzim istu kilazu vec 3-4 meseca, ne moguce :O sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 srecan put kali ;) hvala :)))))))) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 E ljudi , drzim istu kilazu vec 3-4 meseca, ne moguce :O [RUR Grammar police] Nemoguce [RUR Grammar police] :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 e dz kakva je temperatura :D ja dans putujem u tunis hahahhaa hehe 32-37, s tim sto pirka prijatan vetric, taman da se ne znojish ko svinja do gulish pivo na plazi :D ako si blizu susa, bora bora i bananas mesta za eto ono kao neko zezanje i provod super im je fora u tim klubovima sto uvek imaju jednog crnca kojeg su nahvatali da lupa po tamtamu :D i onda on kontrirao afro ritmom dj-u, i onda se uvek pojavi neki ludi lokalac koji dohvati neke ogromne daire sta su vec i onda i on krene onaj muslimanski ritam... sve u vemu veoma zanimljivo :D pivo jeftino kokteli su ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 hehe 32-37, s tim sto pirka prijatan vetric, taman da se ne znojish ko svinja do gulish pivo na plazi :D ako si blizu susa, bora bora i bananas mesta za eto ono kao neko zezanje i provod super im je fora u tim klubovima sto uvek imaju jednog crnca kojeg su nahvatali da lupa po tamtamu :D i onda on kontrirao afro ritmom dj-u, i onda se uvek pojavi neki ludi lokalac koji dohvati neke ogromne daire sta su vec i onda i on krene onaj muslimanski ritam... sve u vemu veoma zanimljivo :D pivo jeftino kokteli su ok Vidis dvinity, ovo se zove full review, 4 recenice, a sve rekao ;-) Skillz0r! Mada realno, mogle su da ostanu samo ova za klubove i pivo! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 naspavah se ko covek, sad u nove radne pobede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 napijes se ko covek, sad u nove radne pobede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 au kako mi je loshe ... zabo do 4am sa drustvom i onda ujutru na fax na upis ocena :(((( kako se raspadam.. Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 kako jebe kevu pita sa zEljem u hleb&kifle pekari, ono je neverovatno. nisam mislio da u tom mekdonalds mestu ima išta jestivo, al eto, danas sam se iznenadio baš. nishta, moracemo zajedno da idemo, ovako sve neki zilj kad ja odem šta ti imaš protiv zilja?! ne moguce :O :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 hleb i kifle su vrhunska pekara. omnomnom 1. Cipiripi bend 2. Makao 3. Loco .... .... pa idu ostali bendovi :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 cuo sam da je i to miskovicevo :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ako i nije njegovo on im lupa reket !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 šta ti imaš protiv zilja?! pogreshno sam se izrazio, skotovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Bole vas kurac, ljudi trose pare za more, a mi provincijalci jedva imamo za exit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts