Jump to content

Skuplje telefoniranje od sledeće nedelje

Corey

Recommended Posts

moram hitno da predjem na postpaid, i ovako me deru [:(]

Itekako:

MIX1000 (1000 din) - 325m, 325sms ka svim mrezama (samo poruke su eto 750din)

MIX2000 (2000 din) - 700m. 700sms ka svim mrezama (samo poruke su eto 1400din)

Postpaid>prepaid ako umesh da se kontrolishesh...inache si najebo...za roming ne nosi nikako, nikad se nisam vratio sa manje od 10000 iako se ovde kao kontrolishem poprilichno kvalitetno.

Al i to sad poskupljuje...umesto da pojeftinju, naopaka nam je zemlja.

poz voz 2011

a najsmesnije od svega je sto vlada i novine i dalje govore impulsi :) impulsi u mobilnoj ne postoje, a u fiksnoj ih nema vec 10+ godina :)

Ne seri da nema ni u fixnoj? Isto sad po minutu?

Jebaga, ja sam na mobilnom vetj..pa tih 10etak godina :/

Samo da dodje Telekomov Mobilni Fixni uf uf

poz voz 2011

Ovaj porez na upotrebu mobilnog telefona je vec neko vreme na snazi i do sada su operateri (Vip, Telenor i mt:s) placali drzavi umesto korisnika, jer su zbog prihoda to mogli ciniti. Zanimljivo je da su Telenor i mt:s najavlili obracun poreza od 1.juna (mt:s-ov sajt sa cenovnicima tarifa je update) dok ce Vip jos uvek porez od 10% placati umesto korisnika.

Jaoj ma samo da dođe onaj zakon da možeš da zadržiš broj telefona kad promeniš operatera... kako ću da šetam od jednog do drugog kako ko bude imao najbolje ponude u tom trenutku...

ma da bice dzaba kad bude vise operatera vidim vip dosao i on nije drasticno povoljniji da bi se ljudi prebacivali......;D

Нема  будућности без истине.

pa vetj je doshao, tj ima neki family paket koliko sam video, neshto fixni, 2x mobilna i adsl sve u jednom paketu :)

Ja kolko sam razumeo na onoj BETA turneji, fazon je da ti nemash uopshte fixni nego mobilni...i kao kad izadjesh iz 50m or soemthing iz svoje stanice uredjaj ti se samo prebaci na mobilno tarifiranje a ne po ceni fixnog. Tj signal ti se shalje mobilni za taj "fixni"

U prevodu...kad se selish, samo ponesesh svoj mali repetitor sa sobom i zavrshio si selidbu :) Ili ga jednostavno uvek nosish sa sobom i jedan akumulator na ledjima :)

Ja iskreno cenim da toga netje biti dok se telekom ne proda. Ako i tad bude, mnogo mi to jeftino :D

poz voz 2011

ma da bice dzaba kad bude vise operatera vidim vip dosao i on nije drasticno povoljniji da bi se ljudi prebacivali......;D

pa ok, nece biti dzaba al mocices da iskoristis odredjenu ponudu nekog provajdera koja ti u tom trenutku odgovara bez cimanja oko promene broja telefona i sinhronizacije sa svim ljudima koji imaju tvoj (stari) broj.

MNP (mobile number portability), to da si ti vlasnik broja i da je on isti nevezano na kom si operateru, bi trebalo da bude jedan od razloga za manje cene

samo znajuci kakva smo drzava, osecam da ce kostati nesto tipa 200e da bi mogao da kupis broj i postanes vlasnik + taksa + pdv :p

• 2 weeks later...

Mogu da ti kazem da je telenor>telekoma, i sto se tice usluznosti i ljubaznosti ljudi koji rade u korisnickim servisima/tehnickoj podrsci i signala (na istom mestu mi se desava npr da na 63 kartici imam domet a na 64 ne)...

imas i u telenoru sad foru kao 066, paketi kombinuj. ja sam na prenesi 500 i zadovoljan sam :)

Ima ok ponuda u Telenoru za pri-paid korisnike

za 150 din dobija se 150 min razgovora u mrezi i 150 poruka i 15 mb u domacim mrezama

traje nedelju dana :/

info: poruka DA na 1616

meni licno dosta pomaze,zato sto ljude koje najvise zovem su 063...

Um caruje, Dundo Maroje!

Mogu da ti kazem da je telenor>telekoma, i sto se tice usluznosti i ljubaznosti ljudi koji rade u korisnickim servisima/tehnickoj podrsci i signala (na istom mestu mi se desava npr da na 63 kartici imam domet a na 64 ne)...

Meni bash obrnuto, i uglavnom ljudi govoro suprotno...ti si zapravo prvi od koga to chujem...

poz voz 2011