Jump to content

Dugo nije bilo nostalgičnog topika


Recommended Posts

Napisao bih nešto ali je trebalo da spavam još odavno, tako da ostavljam samo linkove za stari UT Liga forum. Nijedna tema ne može da se otvori, ali bar su tu naslovi i nickovi i stari izgled foruma. Možda ima nečega zanimljivog i u običnoj UT sekciji, samo ne znam (edit: znam) kako da pronađem staru adresu tog foruma (ovu sam našao na archive.org->klanrur.co.yu/utliga, gde ima i nekih rezultata mečeva)

http://web.archive.org/web/20010420024157/...itle=YU+UT+liga

http://web.archive.org/web/20010702180409/...itle=YU+UT+liga

http://web.archive.org/web/20011007183511/...itle=YU+UT+liga

http://web.archive.org/web/20020211061429/...real+Tournament

http://web.archive.org/web/20020702102452/...real+Tournament

Also, deste deste.

Edited by maha
Link to comment
Share on other sites

Mene tako s vremena na vreme "udari" pa pogledam taj archive, a imam i nešto sačuvano na kompu, i i dalje mislim da je taj skin bio jedan od legendarnijih. A i ta liga je bila legendarna, sad tako nešto nema šanse da se napravi, ako ništa, a ono i zato što se i stilgar zatvara :)

Link to comment
Share on other sites

Ako se ovde aludira na moju licnost, moram reci da si totalno u pravu.

Evo sunca nisam video sest dana, u prosli petak sam izashao na kratko na ulicu ali me je neka machka pogledala te sam se brze bolje vratio unutra.

Nemam drugara, nemam drugarica, samo dve ribice koje me bledo gledaju. Po ceo dan provodim ispred televizije i kompjutera. Nosim naocare, imam veliki stomak, i cesto mi ide krv iz nosa. Ne smem sam da se vozim liftom, niti da udjem u GSP. Plasim se da idem u prodavnicu jer ne smem nishta da trazim prodavacici da mi da. Ajde sada da predjemo dalje :>

[roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

vratite stari skin :) makar na mesec dana!

edit:

beep...

Gipsy Kings! Skoro zvuči kao naziv za novi čips ... valjda ono gipsy - čipsi i to ... nevrmajnd. eeeeeeNivejZ, cigani iz mog komšiluka, srećom na dovoljnoj razdaljini da ne poludim već jedno tri godine nemaju vodu a bogami i struja im manjka. Zašto kako, tek, odlučiše se oni pre nekoliko dana da je baš glupo što nemaju vodu, pa daj da oni lepo prokopaju (!?) do šahta, gde će se nakačiti na vodovod ... da, da, legalno ... aha ... i ništa, razbijaju oni tako ulicu, kopaju rupu, ne mogu kola da prođu tuda ... a ja se nešto razmišljam, da je meni palo tako nešto napamet verovatno bih već odavno bio uhapšen za kršenje reda i mira i uništavanje javne državne svojine ili tako nešto. Tek, u svojim pokušajima da se dokopaju vode napraviše oni neko sranje, kako to obično biva, i čitav donji deo moje ulice nema vodu! Srećom, ja imam, jer nisam u tom delu. E tada im je život mislim bio najugroženiji jer je malo falilo da ih nekoliko komšija odozdo pobije. Epilog? Tri bagera, dva ogromna kamiona i nešto manjih kamiončića uz 20ak ljudi iz vodovoda već par dana oru ulicu, skidaju asfalt, jure neke cevi, kopaju ... neke delove su već završili i otišli, ali pogađate, nisu asfaltirali pa sada ko prolazi može da ostane bez točkova ... a i ne mora, ako vozi tenk. Zanimljivost je dodatna što su cigojneri nastavili da kopaju ... valjda im niko ništa nije rekao.

hahahaha! Kako je nekad rur bio zakon, Laki ti iskopa zanimljive sajtove, price dogodovstine...

Edited by bionic.man

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Link to comment
Share on other sites

ahahaha sa otvaranja bravehearta :P

---------

bedak je sto bez cs-a ne bi bilo ovoliko igraonica ili ovakvog napretka multiplayer scene kod nas.. a cs je tako glupa igra..

Ispod velikog bojlera velika èesma!

---------

da...tako glupa...i tako NAJPOPULARNIJA I NAJIGRANIJA!!!!

BWAAAHAHAHAHAHAAA!!!!

-->black dick kill quick <--

---------------

haha.. znao sam da ces to da pomenes.. kao prvo, bilo je tri fjuzovca, kao drugo, nije bio ceo rur nego chetvorica, i kao trece, vi ste tada imali rive 128 i kabl do sezama a mi smo imali 33.6 modeme a neki su igrali q2 u softveru.. npr. ja..

uostalom, to je bilo nedelju dana nakon sto smo culi za ctf.. pola godine kasnije znas kad bi nas dobili.. u ctf-u ti kitu vredi sto si mnogo bolji ovako, ako jurcas i veze sa taktikom nemas..

uostalom, ako hoces prekosutra da odigramo pod istim (tj obrnutim) uslovima q3, verujem da bih te dobio.. ti se konektuj modemom sa nekom p2 sa voodoo2 ili necim sto ima oko 30 fps, a ja da sedim za tvojim kompom..

a ti, helboje, dodji kad budemo jednog lepog dana igrali q2.. nemam pojma da li mogu da te dobijem, ali ako me dobijesh i budes se suvise kurcio, uvek mogu da te bijem =)

Ispod velikog bojlera velika èesma!

Edited by - Ivan_ on 14/02/2002 15:56:56

----------------

Posto misis da si tako jak ajd prvo da se poshibamo pa onda da te perem u q2?

Ja se ne kurcim ti si prvi rekao da smo mi prsli i da znamo da igramo samo q3 a ja ocu da te uverim u suprotno ok?

moj icq=>128972657

Helly[G]

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

hahaha, totalno sam zaboravio na ovu Ivanovu agresivnu stranu ličnosti :)

imam ja negde sačuvan topik kada Doca piše o timovima samo moram da tražim za dozvolu od Lucky-ja da okačim jer je taj topik bio na hidden forumu. Lucky? :)

Edited by Misha
Link to comment
Share on other sites

Imaš to sad i Play-u, samo suptilnije i kvalitetnije :)

Ja ako bih pisao beep na ruru, to bi bio samo hejt tako da jebiga :)

no offence, ali samo Lakijev beep ima tu tezinu :) a i to je bio period dok jos nisu postojali sajtovi kao break.com i 4chan, pa svaka slika koju iskopa bude bum

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...