sinister Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 opa, izgleda Kaka ipak ide u Real, kaze Galijani da je sve dogovoreno "samo" se cekaju licni prihodi Kake i prava na imidz.Celsi ponudio 73,5 mil funti sto je i vise ali kao odbijeni su, samo mi nije jasno zasto jer je ponuda veca od Realove a kao razlog prodaje se navodi finansijska situacija Milana...Smesno... chelski nije nista ponudio Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 (edited) milan je smesan realno.. nije to situacija kao s ibrom koji ZELI da ode i koji pricha o novim izazovima..i opet ovi cine sve da ga zadrze.. kaka neprekidno kuka kako oce da ostane i da kara u milanu ali silviju je novac popio mozak..mada je izgubio dosta kesha prosle god bez lige sampiona..al opet, najbolji igrac se ne prodaje nikako.. Vilja i forlan kapiram sigurno menjaju klubove..vilja pogotovu, da bi valensija imala za budjav lebac.. Blumer Elano in negotiations with Inter nja..oslabio je..nisam nesto odusevljen ovim transferom..ove godine kad god sam ga gledo bio je prilicno jadan.. Edited June 4, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ako ode Eto u City (gde ce otici samo zbog para jer ni trofeja niti golova u premijer ligi nece videti posto nije taj tip igracha za englesku), sa chim ostaje Barsa? Anrija su polujavno prodavali vec tri meseca...da se ne sprema neko iznenadjenje sa recimo Viljom? pa valjda ibra... a zagrizli su i za benzemu, al izgleda da ce on ipak u mancester! vieri u atletiko paranenseu!! to mu je 14. klub u karijeri, CAR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobinho Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 dobar je blumer. cim je krenuo da igra, Siti je pobedio u gostima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Birmingham City have broken their record transfer fee in preparation for their return to the Premier League by bringing in Ecuador striker Christian Benitez, described by the club as "one of the hottest prospects in world football", for a fee in the region of £9 million. :D ko je taj ? btw jeste da navijam za Inter ali kontam da ne bi bilo toliko lose da se Ibra proda za neke dobre pare i dovede u zamenu jedan kvalitetan spic,ali kontam da ce ostati u Interu barem jos narednu sezonu. nego za Vidica se tuku Barsa , Milan i Real M. , isto kazu da ce Adebayor i Gallas iz Arsenala 100% i da je Arsenal blizu potpisa sa Thomas Vermaelen iz Ajaxa, a da su za Dzeka zagrizli Man City i Chelzi Mislim da ce Ribery sada ostati u Bajernu posto su se ovi dosta pojacali za narednu sezonu , a jos najavljuju transfere ,mozda Van Der Varta i Snajdera iz R.M.. Stiv Bruce menadzer Wigana preuzeo Sunderland Danijel Pranjic presao iz Heerevena u Bayern M. :s Edited June 4, 2009 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) aj da vidim ko ce prvi da kvotuje deo sa ibrom kako mozes tako nesto da kazes, pa gde ce ti dushaaaa :))) Edited June 4, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Aston Vila juri Hleba za oko 11 milki... Uzeo dechko titulu LSH ni kriv ni duzan i sad tje da ode da se igra malo, za promenu ;) Arapi iz City-ja bi Henry-ja :) JA, i dalje, slepo verujem da tje se vratiti u Arsenal ;) (ne citirajte me, pustite me da sanjam) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 nikola kalinic po svemu sudeci prelazi u palermo za 10 miliona ju ju Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobinho Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ODAKLE JE TA SRBENDA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 aj vise dosta sa tim glupostima da real prodaje snajdera,on im je najbolji igrac. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Prochitah zanimljiv trach... Arsenal je zainteresovan za Bufona (hah, ko nije?) i Chielinija... Iskreno... Bufona bih slavio, a za Chielinija se ne bih bunio :) Mada kontam da bi on prso vrlo brzo... Deluje mi nekako slabashno... aj vise dosta sa tim glupostima da real prodaje snajdera,on im je najbolji igrac. Pa rekli su da u sluchaju da prodaju Riberija juritje Snajdera i Van der Varta :) Edited June 4, 2009 by Doca[RUR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 mogu oni da jure koga oce,real ne moze da igra bez snajdera :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ODAKLE JE TA SRBENDA :D nije srbenda, hrvat je, igra decko u hajduku iz splita 20 godina, 30 golova u sezoni :D Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 mogu oni da jure koga oce,real ne moze da igra bez snajdera :) Sve je to u redu :) Ali kontam da tje na to gledati ovako... Kaka > Snajder :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 po meni danasnji vek igraca je 2-3 godine posle toga on postaje prosecni igrac ili debil :D mislim da njemu nema povratka :D Meni on nije nikada dopadao, samo sam pokusao da budem objektivan, ne razumem sto su ga onda koji kurac dovodili u Milan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Hahahahahaha :) Perez kaze da je opcija da kupi Digaa kako bi navukao Kaku da dodje :) Edited June 4, 2009 by Doca[RUR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 nije srbenda, hrvat je, igra decko u hajduku iz splita 20 godina, 30 golova u sezoni :D » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Prochitah zanimljiv trach... Arsenal je zainteresovan za Bufona (hah, ko nije?) i Chielinija... Iskreno... Bufona bih slavio, a za Chielinija se ne bih bunio :) Mada kontam da bi on prso vrlo brzo... Deluje mi nekako slabashno... da li si upravo izjavio da ti kijelini deluje slabasno??? da li si ti njega ikada gledao? da li uopste znas kako izgleda? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 mozda je mislio na to da nema konstituciju kao Tsonga! :) ali, to da je stena u odbrani, jeste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Birmingham City have broken their record transfer fee in preparation for their return to the Premier League by bringing in Ecuador striker Christian Benitez, described by the club as "one of the hottest prospects in world football", for a fee in the region of £9 million. :D ko je taj ? taj je bio u zvezdi na probi pre dve godine, al piksi nije imao love tad za njega :) kao i za palaciosa :) aj vise dosta sa tim glupostima da real prodaje snajdera,on im je najbolji igrac. rekli su jos na kraju sezone, da je snajder na prodaju, kao i svi holandjani sem huntelaar-a i van nisterloya :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 iako je juventusov igrac, gotivim ga..dobar je ima srce.. i samo da muja ostane u plavo crnom dresu..inace - pakao za inter :(.. za hleba se stvarno cupa dosta timova..a covek ko da nije postojao godinu dana.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) @ dman - pa to jedino ako kupe nekog kreativca jer osim njega nemaju nikog.Guti?lol Edited June 5, 2009 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 sta lupetaju da ce da ugase Liverpool na eurosportu? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobinho Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 sta lupetaju da ce da ugase Liverpool na eurosportu? a ko da je vazno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 liverpul je prosle godine poslovao sa profitom od 10 miliona funti ali su amerikanci koji ga poseduju u medjuvremenu izgubili barem 300 miliona funti sto ugrozava njihovo i liverpulovo poslovanje. Inache sve ovo nije iznenadjujuce. Klubovi u Premier ligi, iako zaradjuju najvishe u evropi, su takodje i najzaduzeniji. Dug Chelzija je oko 1,5 milijardi dolara, Manchestera 1,1... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts