Jump to content

Transfer hitovi 2009

GibanicA

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

man utd je sasvim lepo kupovao i jos lepse zaradio tokom leta.fino je ferguson rekao da im se ne isplati da se trkaju sa divljacima iz spanije a fala bogu i ne treba im rekonstrukcija celog tima kao realu.pokazace se sledece sezone da je prodaja ronalda (za tolike pare) bila odlican potez.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

tjeeebote manju prodao frejzera kembela za 6milki

i to jebenpom sanderlendu

ccc

decko je bruka talenat

barem na fmu :D

gledao sam ga ja i dok je bio pozajmljen totenhemu .. sabijao je , nisu ga trebali prodati :s..nema u Milanu nikoga,sve dede 30+ :D , i imaju pata koji ima 20 i jos sada ako im Pirlo ode u Celzi..

nego Hamsik mozda predje u Inter.. posto Napoli zeli Rivasa i Obinu ,pa bi ovi dali neki kes i ovu dvoicu

dace odmah obinu a imace pravo prece kupovine u slucaju Hamsika ali tek na kraju ove sezone sto pocinje ;)

Adebayor na pregledima za City (vrh vest za Docu i Alfu :) ) Liverpool kao trazi Poulsena, nije mi samo jasno zasto, Napoli hoce Dosenu, Totenhem je propustio odlicnu sansu da proda Benta za 14m F, kao traze 16,7 koliko su i platili, a realno ne vredi ni 2 :) Bice tuca za Vucinica i Aquilanija

~~

imali su toliko izbora i kupili su Lucia...omg...

Vlasnik Cityja poklonio svim igracima satove ukupne vrednosti 5m f :) znaci osecam da lik kad kopa nos da nadje naftu pa se ovako izivljava

liverpool ponudio 18m za Aquilanija ako Alonso ode u Real, fer sto se mene tice

adriano u pregovorima sa milanom, Robben i Huntelaar u Totenhem (sad cu ih jos vise gotiviti), Milan ponudio 16m za Fabiana

~~

to bre!

ja vec chitam villa dovela downinga i kontam ako on dolazi shta ce da rade sa tim silnim krilima. chitao sam ranije da pul hoce younga ali mi to nije palo na pamet.

prizheljkivao sam robbena ali ipak bi vishe voleo younga, odlichan fudbaler, mlad, englez, bash ono shto liverpulu treba. a i nije sklon povredama ko holandjanin.

meni je lusio vrh ideja..pogotovu sto je za 6m..i sto ide napred onako kao ludak:)

a sprema se i beloruski mag Aliaksandr da dodje u inter na pozajmicu!

I KONACNO SMO SE OSLOBODILI CRNE BEDE..jedino dobro sto cu pamtiti od adebajora je

za ostalo nek se nosi u kurac..ajde arsene sad dovedi nekog dobrog mamicu ti! imas kesu para..