Koma Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 dejane, odakle ti to za snajdera i velosa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) i za karvalja?:D zerox noob :D felipe melo u juventusu za 20m+marcioni ? neverujem odakle im para sve ce pokupovati.. a glupavi interovci dovode dedu Milita i propalog Mottu i jos ciljaju polufinale LS ove godine , bicemo srecni ako prodjemo jebene grupe jedino sta me veseli je to sto milan nije nista uradio , sem eto tog amera sto su doveli + su prodali Kaku :D:D Edited July 8, 2009 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 ronaldov dres 85e HA ! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 i sta mislis koliko ce prodati prvi dan kada bude pusten u prodaju :)))) da ne pricam o lutkicama, hemijskim olovkama i ostalim sranjima... isplati se dati pisljivih 94milE ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Plus! Koliko tje poskupeti TV prava na osnovu ovih transfera... Ma ne moraju da osvajaju nishta :) Zato to i ne rade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=370091 Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Plus! Koliko tje poskupeti TV prava na osnovu ovih transfera... Ma ne moraju da osvajaju nishta :) Zato to i ne rade :) 2010te se finale lige sampiona igra na Santijago Bernabeu,pa kapiram da ce liga sampiona biti veci prioritet od Primere. Mada ako ne osvoje sve sa ovim timom, bice neuspeh Edited July 8, 2009 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 dejane, odakle ti to za snajdera i velosa? imas na gotovo svim sajtovima, transfermarketu, eurosportu, itd i za karvalja?:D zerox noob :D felipe melo u juventusu za 20m+marcioni ? neverujem odakle im para sve ce pokupovati.. a glupavi interovci dovode dedu Milita i propalog Mottu i jos ciljaju polufinale LS ove godine , bicemo srecni ako prodjemo jebene grupe ako nisi znao za Karvalja, nemoj da navijas za inter :) covek vec godinu dana prica kako hoce da se udrui sa Murijnom opet ;) Drugo, Milito nije deda, covek sipa golove u 4-3-3 formaciji gde to nije nimalo lako, igra u dobroj formi, a zamisli sad kad bude imao nekoga da mu asistira ;) Motta im treba realno, tj igrac na toj poziciji, mada kontam da su mogli bolje da kupe. Sto se LS tice, inter treba ozbiljno da renovira tim, da dovede 1 bas pleja, kao Deco sto je, samo mladji :) sl sezone, 1/8 finala ili 1/4 uz dobar zreb. i sta mislis koliko ce prodati prvi dan kada bude pusten u prodaju :)))) da ne pricam o lutkicama, hemijskim olovkama i ostalim sranjima... isplati se dati pisljivih 94milE ... jesi video na eurosport vestima mb, otvorili Realov butik, i toliko je ljudi uslo da kupuje dres da su posle par sati morali da salju interventnu da tera kupce :) plus nisu samo dresovi + ulaznice prihod koji ce im CR doneti, ako uzmu bar neki pehar a za to se dobija grdan kes a i cuo sam da su mu uzeli 50% prava na imidz ;) evo i clipa :) http://uk.eurosport.yahoo.com/video/080720...-real-shop.html Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 realno i meni je fascinantno odakle juventusu odjednom tolko kesa..25 dijego, 20 melo..a svi u italiji su kao u dugovima.. a i skapiro sam bio da ce arsenal da ga otme :(..jebiga motta je doveden da kambijaso ne bi morao da igra svih 50 tekmi u sezoni.. taj kreativac koji se trazi ce najverovatnije biti Ederson iz Liona..dobra 10ka.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Karavaljo mozda predje u Inter .. ali realno Interu trebaju bolji igraci od Motte Milita i Deca,ako vec zele da nesto vise odrade u LS. iii Parker potpisao za Twente :( ,izgubila zvezda dobrog igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Huntelar na pragu stutgarta?!? wtf.. david vilja kao gistro u barsi..ali to je goal. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 a eto se ne odaziva na pozive laporte, prema eurosportu...mislim da mali definitivno ide na ostrvo, u neki od mancesterskih timova. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 nece ni 1 sa 2 grama mozga u City tako da... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ja se iskreno nadam da ce u Man utd, iako ne znam sta ce sa tolkom napadacima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Vidis da Runi igra poluspica pola zadnje sezone, znaci ostao je samo Berbatov uz Owena za koga se ne zna da li ce biti promasaj ili ne, tako da im treba jos 1 spic ;) Ofc i premestice Runija skroz gore :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Da ali cisto sumnjam da ce runija staviti na krilo iako ima slicnu ulogu, ali problem je sto ce berba da bleji na klupi a platili su ga 30 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 'dijego uzeo broj 2+8' MATORI FORA JE VEC PROVALJENA. MOZE BITI SAMO JEDAN ZAMORANO! 1+8 rulz.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Rooney je veci deo prosle sezone (makar bitne utakmice) igrao po levom krilu zbog ronalda, i sad pricaju da bi trebalo da se vrati u sredinu napada. Ni ja ne verujem da ce United dovesti jos jednog napadaca, posebno ne nekog (pre)skupog kao sto je Eto. A sitiju treba jos jedan napadac da brani, tako da su oni kandidati :D Realno, ja ga ocekujem u L'poolu. A citam povezuju i vucinica sa Unitedom, Tottenhamom i Liverpoolom, mada tako je svaki prelazni rok... Frazer Campbel blizu Sunderlanda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 pa to sam ja i rekao, ali ako united dovede jos 1 spica, imace 3 pa mi ne deluje logicno da i Runi igra istog, jer ce onda u najboljem slucaju 2 biti na klupi, a sa obzirom da Runi mora da igra svaku tekmu, Berba ili Eto,Aguero=koga ce vec dovesti + Owen na klupi je bzv :) Vucinica united juri vec dugo, a Liverpool od skoro, mada je pre neki dan potpisao novi ugovor i to bi bilo to :) Najjace je danas "Liverpool is last team linked with french winger Franck Ribery" :) vazi :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Pa kao pale su kvote znacajno u kladionici na to da ce liver da dovede Riebrija, mada ja cisto sumnjam u to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 nece taj u englesku otici sigurno.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 loool bre koji liverpul da dovede riberija, coveka traze najjaci klubovi evrope, nije lud da napravi korak nazad, realno :D taj ide u real, zizu je umesao tu svoje bozanske prstice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ^Tako sam procitao prvi put ^_^ ... a realno, da li stvarno mislite da ce na kraju preci u l'pool sta vam je...taj je u madridu vec.. Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 ne ide taj nigde ove sezone, kad vam chika sini kaze Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 loool bre koji liverpul da dovede riberija, coveka traze najjaci klubovi evrope, nije lud da napravi korak nazad, realno :D taj ide u real, zizu je umesao tu svoje bozanske prstice ti si stvarno debilcina, Liverpool je veci klub i od Uniteda i od mnogih drugih, a samo za tvoje oci : According to The Telegraph, Liverpool are ready to offer 56 millions to Bayern Munich for French winger Franck Ribery. The Reds have apparently entered the race to sign the France international. i sve bih dao na ovom svetu da dodje i da pisa Fergusonu u dioptriju 19 i tebi dok gledas to i da, znam da su 1% sanse da se ovo desi, ali realno pool>united ne ide taj nigde ove sezone, kad vam chika sini kaze agree Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts