gruja Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ne zaboravi prljavog Ruda sto ne zna da pljune. I da,jebote ne mogu da verujem sta Real radi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Citam upravo Eric Cantona ce biti posrednik transfera Benzeme i Riberija u Manchester United.Sta ce biti, saznacemo za par dana :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 treba se ogrebati za sneijdera ili v.d.vaarta..nisu oni tako loshi.. ja sam citao negde da martin jol insistira na povratku v.d.vaart-a u ajax :) to bi toplo preporucio i drenthe-u... snajder moze da nadje neki ozbiljniji klub... huntelaar ce da bude rezerva ako villa dodje, a rud se oporavi... zzz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Jebote, ne mogu da verujem, ja za svog zivota na pamtim da se nesto ovako desilo u istoriji fudbala. Naravno, mislim na situaciju da jedan klub kupi 2 najtrazenija fudbalera u istom prelaznom roku. (ok, diskutabilno je ovaj deo "2 najtrazenija", al znate valjda sta sam mislio) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 dobro da mesija ne mogu kupiti xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 I Ruud moze polako u domovinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 L'pool nema leba da jede :) zato se i ne spominje negde kad su transferi u pitanju :) cekaju neki dogovor sa nekim singapircanima... pa ce mozda da pazare nesto a pominjali su velika imena eto'o, tevez, villa... barry, lennon, itd. Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Rafa je rekao da ce biti para za dva transfera i da pazljivo gleda koga da dovede jer nema puno para a nema ni mesta za zajebe tipa Dossena etc... Tevez blizi Sitiju nego Pool-u, Barry vec otisao, jos samo David Silva da ode u Real pa da krene Liverpul kao Partizan sa Afrikancima i Brazilcima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 valjda ce pool imati za kopacke ove sezone, jebem mu misa :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 i bez kopacki ce da trpaju, pogotovo mancester, a za transfere nemam komentara...znaci celzi i utd duguju 2,3x vise para a imaju pare da jure Kaku,Aguera,Pata,Benzemu,Riberija...mislim jbg sad, sto nisu ova 2 americka slepca prodali seicima kad su mogli jos, sad bi tevez vec bio u poolu... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 tiiiiiiiiii znas kolko mancester i chelzi duguju momak.. bice 2 transfera, PAZLJIVO BIRANA, tako da.. no worries ;)))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 pisalo je na eurosportu da duguju mnogo vise od pool-a, a odatle ste saznali u za poolov dug, tako da ako je to relevantno, onda je to to, duvajte ga hejteri, poolu ne treba vise od 2 pojacanja! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Najveci problem je sto svi mi ovde mislimo da se razumemo u fudbal, transfere, finansije, a veze si nemamo. Bitno da napusavamo jedni druge tokom cele godine :D Edited June 12, 2009 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 ma kakav bre liverpool ovu sezonu su igrali 100% od svojih mogucnosti pa opet nisu uspeli da osvoje prm. , procitao sam negde da real madrid dovodi gerrarda posle ronalda , samo da ovaj potpise , pa idu na njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 voleo bih da ronaldo ode iz man a da dodje riberi :D bolji mi je riberi :D ronaldo mi je picka uvek bio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 50% zelje :D ti je zasad :D ispunjeno. :D procitao sam negde da real madrid dovodi gerrarda posle ronalda , samo da ovaj potpise , pa idu na njega ro fl. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 vala dzerard da je pametan, da ode i uzme koji trofej, onakva igracina provede karijeru u onakvom klubu :)( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 vala ovaj Koma da je pametan pa da prestane da kuca trolovacko-retardirane postove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 hahahaha koji trol :))) Nego,meni se kenja stvarno od tih situacija,tipa ko Real sad,duzni su milijardu miliona,ali nema veze.Pa dajte onda recimo Rochdaleu da se zaduzhi pa nek dovedu u englesku cetvrtu ligu Adrijana barem. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 ma kakav bre liverpool ovu sezonu su igrali 100% od svojih mogucnosti pa opet nisu uspeli da osvoje prm. , procitao sam negde da real madrid dovodi gerrarda posle ronalda , samo da ovaj potpise , pa idu na njega gerrard nikad nece otici iz poola, kao ni lampard iz chelsija, zaneti iz intera,raul iz reala, imas igracina koje su privrzeni klubu a imas i pickice koje prelaze zbog 20e vise i jer kao hoce novi izazov...npr Maldini je bio faca i zasluzio je da mu dignu dres, celu karijeru je sabijao, a Ronalda ce da pamte kao dobrog igraca ali... ;) @Koma : Znaci ja neverujem sta ti pises, Liverpool je mnogo veci klub od tvog Junajteda, tako da zaobidji malo spam Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 eh pa sad da je liverpul mnogo veci klub od man :D mozda si preterao :D:D eto kukali ljudi kad su seici hteli da kupe kaku za 120miliona kao ne moze i on ode za 60 a ronalod za 100 :D dvostruki standardi !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 kraljevski klub - bankrot nikad.. ja sam ocekivao da ce siti da im jebe kevu sa trosenjem ali se zna ipak ko je tata.. mrzim real oduvek ali je defacto u glavi svakog igraca najveci uspeh u karijeri igrati za real madrid - najuspesniji klub u evropi, najvece face, najvise kesha, blablabla..uspesi, poznatost, pichke najbolje po klubovima-samo dignes ruku ona doleti, lobex najkvalitetniji, zivis u madridu, vila, plata paklena, db9 u garazi..imaju svojih prednosti u odnosu na ostale.. mancester je naprimer mali dosadan grad..go kurac u odnosu na madrid ako oces da budes faca ko kristijan..dalje na skali ti idu milano i london..ali da budemo iskreni - svi klubovi iz tih gradova su da kazem `manji` nego real.. dakle iz ugla dojaja igraca jedina alternativa realna je barsa..osim ako ne navijas jos od mladosti za neki drugi klub.. Nego,meni se kenja stvarno od tih situacija,tipa ko Real sad,duzni su milijardu miliona,ali nema veze.Pa dajte onda recimo Rochdaleu da se zaduzhi pa nek dovedu u englesku cetvrtu ligu Adrijana barem. kako je krenuo, stici ce do tamo..:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 kako vas koma jebe :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 gerrard nikad nece otici iz poola, kao ni lampard iz chelsija, zaneti iz intera,raul iz reala, imas igracina koje su privrzeni klubu a imas i pickice koje prelaze zbog 20e vise i jer kao hoce novi izazov...npr Maldini je bio faca i zasluzio je da mu dignu dres, celu karijeru je sabijao, a Ronalda ce da pamte kao dobrog igraca ali... ;) @Koma : Znaci ja neverujem sta ti pises, Liverpool je mnogo veci klub od tvog Junajteda, tako da zaobidji malo spam Ne volim mnogo da spamujem, ali plz mi objasni kako je to liverpul veci klub od mancestera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 mozda po rashodima? :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts