iguana Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Huande Ramos nije ni malo loshiji trener od Manuela Pelegrinija...mislim da ce Real sledece godine biti komedija prepuna starleta koji nece da ginu za loptu. Zao mi je Huntelaara, Van der Varta, Snajdera i Drentea. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ni meni nije jasno sto su ga oterali, covek je zasluzan sto je Real 2 uopste, nanizao je 19 pobeda u 20 tekmi, a posle onih 6:2 je svj bilo do kraja kad je sve reseno...Pelegrini jeste vrh, ali ono, nema ni neke logike da sakupljaju toliko zvezda u 1 tim koji nece moci da se uigra do avgusta Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 drente je jedna supcina od igraca,de njega da ti bude zao :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 drenthe je glup do jaja lik :) trazi te pola evrope, a ti odes u Real, gde i sam znas da ces odigrati jednu i po utakmicu po sezoni... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ma moze da predje de ko oce, kad ovaj covek pocne da trpa nece da izadje na dobro :D juventus pametno potrosio pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 jel se ti, mali, pucash heroinom u venu pre postovanja ili ti tako pricash u histerichnom superlativu uvek, i u rl? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 taki sam covek :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 'bole te stojko! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 ramos je dobar,ali pelegrini je mnoogo bolji..rukama,krvlju i znojem (a i pametnom kupovinom) je od viljareala napravio klub za respekt.. Ajd da vidim el bi ramos mogao da vodi uspesno ekipu kojoj je napadac hoseba ljorente u odbrani paskal cigan a u vezi kani i fuentes.. Tako da treba ocekivati dobar fudbal od reala sledece godine.starleta nece biti jer sa pelegrinijem nema sprdnje.setite se kako je iznapusavo rikelmea koji mu je bio najbolji igrac Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ramos je samo osvojio dva puta kup uefa sa seviljom... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 i to ce biti jedino sto je ucinio.Ne razumem Igice sto ti ne odgovara Pelegrini,mene udario plach sto je on trener,jer mrzim real,a on je trenerchina i po. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ja mislim da je to promena radi promene, da se vidi da se vratio novi-stari predsednik Perez, a ne da je to promena samo da bi real igrao bolje. Sa ramosem, do El Klasika real je sa neuigranim timom prepunog starletama imao skor od 17 pobeda u 18 mecheva. Ne znam kako to nije dokaz da je Ramos odlichan trener i sa velikim i sa malim timom, barem u okvirima spanije. Pelegrini me podseca na onog muchenika (stao mi je mozak, argentinac je, otisao je i "proslavio se" posle u Interu) iz Valensije koji je dva puta dosao do finala lige sampiona Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 taj muchenik je ektor kuper i on je jedan od najboljih trenera u istoriji.. defacto je da nista nije osvojio sem nekih bednih kupova ali je od majorke i pogotovu od valensije stvarao ludilo ekipe koje su pobedjivale koga stignu - a uglavnom je imao prosecne igrace..i nakon one prve sezone i poraza od reala u finalu kad su mu rasprodali celu ekipu - fazon mendietu, kilija, k.lopeza on je covek kupio zahovica i kerjua i opet stigo do finala! izbacivsi usput neke mnogo vrednije i vece ekipe..sad sto je izgubio na penale, jebiga, nesretnik..sad se negde opija verovatno.. U interu je zamalo osvojio titulu (izgubio je u zadnjem kolu) ali i to gubljenje je diskutabilno posto je Don Lucano Modji odredio sudije za tu poslednju tekmu intera..(objavljeno kad su rasvetlili kalcopoli)..jeste bez trofeja ali je stvarno veliki trener..valensija je sada u vrhu spanskog fudbala uglavnom zahvaljujuci njegovom usponu tada.. i brate slazem se ja za tih 17/18 sve je to super ali seti se da je samo pola godine pre toga sa superbogatim i mocnim totenhemom Huande dodirnuo maltene dno premijer lige..sezonu pre toga isto mnjmnj..bio je odlican sa seviljom ali je sevilja u odnosu na viljareal kralj bogatstva i velicine kluba:)) videces, ako daju vremena i slobodu potpunu pelegriniju objasnice.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 najveci problem tih trenera je sto su oni sa nekim prosecnim ekipama radile nesto. da se ne ponavljam, znate o kome je sve rec, dodacu jos sustera i hetafe. dakle, ne moze se istom logikom raditi u nekim prosecnim ekipama i u top4, setite se i del nerija sa kijevom. zato kapiram da ce anceloti sa celzijem uraditi dosta toga. iskusan trener, iskusna ekipa, covek je radio sa najboljima.. uklopice se mutava debilcina, samo da nauci engleski :) sto i nije tesko!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 najveci problem tih trenera je sto su oni sa nekim prosecnim ekipama radile nesto. da se ne ponavljam, znate o kome je sve rec, dodacu jos sustera i hetafe. dakle, ne moze se istom logikom raditi u nekim prosecnim ekipama i u top4, setite se i del nerija sa kijevom. zato kapiram da ce anceloti sa celzijem uraditi dosta toga. iskusan trener, iskusna ekipa, covek je radio sa najboljima.. uklopice se mutava debilcina, samo da nauci engleski :) sto i nije tesko!!! http://www.youtube.com/watch?v=hNw8j-avZQY ajoj malo mi ga zao kad gledam ovaj topik kao da je iz zimbabvea dosao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Nije bre tolko losh. I thinkssss itsss rezultat iz real, aj tinksss in sekond mec rezultat iz open. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 AAA BERI U PREGOVORIMA SA SITIJEM AAA Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 beri i tevez...city krade Liverpulu igrace, mater im jebem onu namazanu naftom Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 hehe ALAH AKBERIM!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 da nema arapa sve bi bilo dosadno majke mi.. AJMO SITI JOS KAKA DA DODJE I STALNO CU DA VAS BIRAM U PESU:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) i mocni arapi su vec krenuli sa trosenjem novaca! http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5360063,00.html beri presa ho ho ho AJOJ http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=363863 ahahahahaha pa on ga je ugasio Edited June 2, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 tuga. za oba linka Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 nema logike za Berija po meni, zbog kesa je presao da igra samo PL opet, a mogao sa Vilom u EL ili Poolom u LS...mada ko ga jebe, Xabi i Masc > njega, za Klea ce neko da ubije :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) nema logike za Berija po meni, zbog kesa je presao da igra samo PL opet, a mogao sa Vilom u EL ili Poolom u LS...mada ko ga jebe, Xabi i Masc > njega, za Klea ce neko da ubije :D nece ga ubiti, ali mislim da ce ga prebiti neko 100%... xD a Man City moze da dovede boga oca, nikad nista nece uzeti... Edited June 2, 2009 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts