Freenzy Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 O čemu je reč, dakle ovo je jedna od najjačih radio stanica na svetu. Streaming'u najjednostavnije možete pristupiti preko odličnog softverskog rešenja zvanog Screamer Radio gde ćete po završetku instalacije pokrenuti software, odabrati > presets > by network > 1Club.FM > muzički pravci, preporučujem dance edition. Izdvojiću jednu od slušanijih muzičkih stanica koje se nalaze u sklopu 1Club.FM Clubbing Dance Edition-a. Dance (EDM) Radio Stations (Nominated for Best Global Radio Station) Dance Hits (Chicago), Electro House, House (Miami), House Mix-Sets, Ibiza Dance Radio, Altered State, Breakbeats (Tampa), 3Degrees Global, 93.1 The Beat (Miami), Electronic Playground, Gruvsonic Dance, Gruvsonic Hard Dance, Gruvsonic Goa-Psy, Trance, Trance Mix-Sets, Vocal Trance, Full Throttle, Euro Dance, CRAZE Radio, Chillout Lounge. Oficijalni sajt 1Club.FM globalne radio stanice - www.1club.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ok sve to, mimo toga shto cenim da ovde svi znaju za Scremera...al what the deal shto ti kachish ovo? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted May 21, 2009 Author Report Share Posted May 21, 2009 Ok sve to, mimo toga shto cenim da ovde svi znaju za Scremera...al what the deal shto ti kachish ovo? Druže okačio sam sasvim normalan topic, ne vidim sta ima loše u istom. Cenim i ja da većina zna za screamer, ali poenta je bila globalna radio stanica ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ok, poenta je globalna radio stanica. Ali i dalje ne razumem zasto si otvorio topic? Bez hejta ikakvog, lepo pitam - cemu ovaj topic? Mislim, poenta je da se o odredjenoj temi (topicu) vodi neka rasprava, odgovara na neka pitanja, ja ovde ne vidim o cemu mi ovde mozemo da raspravljamo? Online radio kao i svaki drugi... tj. ajde da je tvoj privatni radio u pitanju pa i da skontam, al ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 A nit postoji mogutjnost da oni gledaju kolko si ih ti postovao na netu, nit ti je link sa referalom...tako ne dobijesh nikakve pare...znachi nije promo....nije diskusija...tako wtf? Ko shto reche Neecola, najnormalnije pitam...bez ikakvog hejta, za sad :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 suvise ste duboko usli u dark side :) lik je hteo da podeli svoju srecu sa svima a vi odma zasto kako :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 longlivehejt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 I ja predpostavljam da je covek hteo da prenese svoju radost otkricem ove radio stanice, pa da obraduje možda i još ponekoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 E pa nek onda postuje link na svom statusu na fejsbuku, mozda obraduje nekoga, drugari ce mu kliknuti "iLike", pa ce znati cak i koliko ljudi je usrecio svojom srecom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 lol jebote koji ste hejteri...ja recimo ne znam za ovu stanicu i dobro mi je dosao topic...sta sad, kad neko naidje na neku zanimljivu stanicu, neku vest, neki sajt, ne sme da otvori topik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 A i nemaju svi Facebook! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts