Pipboy Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) Ne gledam taj stream, ali Diversity zaslužuju da prođu. Mala Natali je bila pet puta bolja na audiciji, ovde je ubi i pesma i preglasna muzika. Bojl zaslužuje, stvarno peva žena svaka čast. Edit: preteče me :) Edited May 24, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 24, 2009 Author Report Share Posted May 24, 2009 (edited) :) ma suzan pobedjuje, preveliki hajp je oko nje, taj marketing koji se vrti oko nje baca sve ostale takmicare u senku, pirs (jedan od sudija za neupucene) je rekao za nju da ona donosi novu nadu svetu, predstavlja je kao mariju magdalenu jebote ali peva zenaaa kao zmaj, i zasluzuje sav taj hajp, ja je volim kiss kiss Edited May 24, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Što se tiče ženskih, neke od njih su ukapirale da se Sajmon momentalno pretvara u dete od 10 godina kad se malo skinu. Lik je surovi profesionalac, ali kad god je bila neka obnažena dama na sceni samo što ne počne da balavi, Homer style. Odgledajte samo njegovu reakciju (i ocenu) kod one ribe što igra irski ples/striptiz, priceless. : ))))))))))))))))))))))))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=-yPjv9211XY...re=channel_page gle ti taj osmeh. MA JEBO TI SEBE ! upravo sam odgledao diversity shou. sta reci... ladno se lozite na SUSAN BOJL, ffs.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 24, 2009 Author Report Share Posted May 24, 2009 izvini sini faco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Evo, zamajavam se ovim talentima vec nekih chuku vremena, mnogo dobrih stvari sam pogledao... http://www.youtube.com/watch?v=X5eS-PKW324 http://www.youtube.com/watch?v=c-LcxO43Rpo...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_rPHlNGH3ic...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DrwCjNPNrC0 - na ovo sam vrishtao, ali bukvalno! http://www.youtube.com/watch?v=QiXlCp6qvKE Dodacu josh neshto kasnije mozda... i dalje gledam. Ima stvarno svega i svachega! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 flawless boys :OOOoooOOOOooooooOOOOO koma, buraz, ja na nju gledam kao "vec vidjeno". plus je brdjanka Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 (edited) ma opusteno, ne mozemo svi biti isti ;) ALI SUSAN WINS! Edited May 25, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=c-LcxO43Rpo...feature=related to je to \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=c-LcxO43Rpo...feature=related to je to \o/ taj neki rad o/ Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 Susan Boyle - Semi Final pogledajte samo kako su je najavili, kao nogo mesiju :D ali zasluzila je, ona i mali aiden davis su moji favoriti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 nego koma tebra,da ja tebe pitam za ovu suzan bojl... SPRCO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Pošto je Koma zauzet sa posterom Suzan Bojl, quick runthrough :)) Prošli Flawless i Šaun nešto nešto, mali je opasno dobro pevao na audiciji, ali totalno nepravedno prošao sada u poređenju sa Garetom trbuhozborcem koji je odvalio, čovek je klasa. Ostali uglavnom raspad, mada je onaj Merlin simpa. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 shon totalno nezasluzeno, al dobro, klinke ga vole, morali su :( mada u finalu, pobedjuje moja suzan, ne samo sto je zena zmaj, vec zato sto ce se glasovi mladjih razbiti na diverziti, flawless i shon smita, posto se u finalu ocekuje aron dejvis (moj drugi favorit) ocekujem da i on dobije pozamasan broj glasova mladih, tako DA CE SE BABE DEDE I NESTO NAS MLADJIH UJEDINITI I DONETI POBEDI MOJOJ JEDINOJ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ako ne pobedi moze da se vrati branju kukuruza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 ako ne pobedi moze da se vrati branju kukuruza izvini brate gradski urbani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 a kako je Aidan vec u finalu? to ne kontam Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 (edited) znas kako, mali razvaljuje, ima 11 jebenih godina a kao da je dzastin timberlejk pa prosle godine je pobedio decko koji ima 12 godina i isto je denser (george sampson) a svi su rekli da je on bolji od njega komentari zirija: Pirs: "ja mislim da si dobar kao dzordz" amanda: "taman kad sam pomislila da sam videla najbolje, ti si dosao" simon: "ti si najbolji denser koji je ikada nastupio u ovom shou programu" to je ono glavno, mali je 100% u finalu, ako ne, onda cu se grdno razocarati :( Edited May 26, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 e hvala na subtitle-u Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 ja nego evo citata iz engleskog telegrafa, neki novine il sta vec "According to bookmaker Ladbrokes, Miss Boyle is a 5/4 favourite to win the show, while 11-year- old street dancer Aidan Davis is second favourite at 9/2." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 kakve ste ocajne domacice :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 aj nemoj i ti smarati majke ti tvoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 znas kako, mali razvaljuje, ima 11 jebenih godina a kao da je dzastin timberlejk pa prosle godine je pobedio decko koji ima 12 godina i isto je denser (george sampson) a svi su rekli da je on bolji od njega komentari zirija: Pirs: "ja mislim da si dobar kao dzordz" amanda: "taman kad sam pomislila da sam videla najbolje, ti si dosao" simon: "ti si najbolji denser koji je ikada nastupio u ovom shou programu" to je ono glavno, mali je 100% u finalu, ako ne, onda cu se grdno razocarati :( ?????????????????? pitao sam te kako je on dospeo u finale posto ga nismo gledali u polufinalu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Nije mali u finalu, puklo Komu ovo prejako :))) Ali biće verovatno, po ovome čini se da stave jednog apsolutnog favorita i još dvoje-troje da bude malo neizvesno, ovi ostali su filleri kojima je valjda jasno da nemaju šta da traže posle polufinala. Inače, večaras Stavrosi :))) Oni i mali Šahin prolaze dalje, ako ne useru. Edited May 26, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 @ sinister NIJE PROSAO AL CE PROCI ZATO STO JE JEBOZOVAN 111111111111111111111111 a gledao sam sad stavrosa, pa i nisu imali neku tacku veceras, neam pojma, meni se bar nije nesto preterano svidelo a mali shahin odvalio joj kakvo ce ovo biti finale, nadam se da se moj kolacic sa bademom necce tako lako predati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts