G!!! Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 sto je sigurno sigurno je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Sprcali? svako vece :) ja idem na zakintos ove godine PITAJTE ME POSLE SAMPRCO! samo agresivno, kao barselona i nema da brinesh :) Lol idem i ja :P Posaljemo ribe u shoping a mi peglamo dotu! \o/ auuu statore, vodis goluba u veneciju :) --- jedan savet, u Laganasu je kao u filmu od sumraka do svitanja, pijani ljudi po ulicama, povracaju i leze jedni po drugima, non stop hvataju ribe za dupeta, tako ako idete sa ribama, pazite malo :) inache su takva stoka, da to nema nigde, ortak na mob-u ima snimak kako englez pisha u usta za 3 eura drugom englezu :) haos... grad je ziv celu noc, gomila diskoteka, mahom su sranje, ali ima i dobrih, jer su 99% turista tamo englezi, a kod njih je popularan neki rasali rock, pa mi se to nije dopalo bas nesto preterano... elem, savet, KARAJTE ENGLESKINJE, JEBU SE NA KECA :) i bez rent-a-cara ne palite roshtilj, uzmesh kola, koja su oko 180E, 10 dana, uzmesh kartu i obidjes celo ostrvo ... ako nekog zanima jos nesto, nek pita... :) Edited May 21, 2009 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 ^^ Laganase, evo me, stizem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 evo iz drugog ugla : gomila retardiranih engleskih isprdaka prljavo baulja i smrdi. likovi su ocajno jadni, a engleskinje ne bi jebao ni za karton vinjaka. jebale ih karaoke i pesme o mancesteru/aston vili.... s druge strane ostatak ostrva je vrh, neka ih u malom rezervatu. engleski paradajz turizam. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) jebla vas hrvatska od celog ovolikog sveta BASH TAMO palim ove godine (90%). Mozemo da ih ne volimo koliko hocemo ali svi u okruzenju mogu da im popushe sto se MORA tiche, od Shpanije do Grchke, Bugarske i Turske! Ahhhhh, posle 6 godina ponovo cu se okupati u morskoj vodi \o/ PS: gledam ovde postove i posle odem na politicki topic gde svi kukate kako je kriza u zemlji, frka, besparica... Jebem li vam krv licimursku! Edited May 21, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 auuu statore, vodis goluba u veneciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 nema mora ko hrvatskog i grchkog :) ima CEKster kucicu u dubrovniku :D preko puta korchule, ma da vidish shta je milina, plaza 10 metara od kuce, uf uf more plavo prozirno, za 15 minuta si na korchuli tamo voda josh bolja! a za metke u kolumbiji, podignesh dodge rating pa nije frka! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 jeste da u rvatskoj je mozhda i bolje more nego u grchkoj, al dzaba kad su cene jache i kad se ne osetjash ko gost. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 prajsles priča za hrvatsko more išla neka ekipa prošle godine, sve hrvat laveri, srećni ko muslimani u meki, konačno su otišli u tu prijateljsku zemlju i svima će dokazati da i hrvati vole nas kao što oni vole hrvate. i devet dana su srećno i veselo dokazivali, svaki dan fejsbuk statusi i to, a onda je desetog dana bio tompsonov koncert u mestu u kom su odseli. :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 i jel su bili na koncertu ? ali u grchkoj nema hrvatica! pa nema ih i na hrvatskom primoriju :)))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 pa ne ozbiljno, ja kad sam bio pre 4-5 godina (ili koliko je vetj bilo, gubim osetjaj za vreme ) je bilo manje od 15% hrvata i hrvatica oko nasheg godishta, na moru jer im je jednostavno preskupo, a tamo je zahuktao zapadni sistem gde mladi rade preko leta partitime umesto matorih koji su otishli na godishnje (u bugarsku ). Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 BASH TAMO palim ove godine (90%). Mozemo da ih ne volimo koliko hocemo ali svi u okruzenju mogu da im popushe sto se MORA tiche, od Shpanije do Grchke, Bugarske i Turske! kakvo proseravanje necu hrvatima da ostavim pare, zasto bih, cime su to zasluzili? sto se mene tiche oni su zona za mini nuklearni napad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) kolko fejluje ovaj g... ko da fallout nije bio dovoljan edit: za svaku preporuku, bio sam ovde proslog leta, i u rl izgleda ko na slici, znaci do jaja. Edited May 21, 2009 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 meni je lepo lal smeshi mi se trekking po himalajima, jebali vas hrvati bash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 sto se mene tiche oni su zona za mini nuklearni napad nepotreban mega hejt. :( shto pravite od topika "more" ovakvu vrstu rasprave. :( LESS HATE, MORE LOVE! <3 evo iz drugog ugla : gomila retardiranih engleskih isprdaka prljavo baulja i smrdi. likovi su ocajno jadni, a engleskinje ne bi jebao ni za karton vinjaka. jebale ih karaoke i pesme o mancesteru/aston vili.... s druge strane ostatak ostrva je vrh, neka ih u malom rezervatu. engleski paradajz turizam. Maaaan... I am still going there!!!! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) prajsles priča za hrvatsko more išla neka ekipa prošle godine, sve hrvat laveri, srećni ko muslimani u meki, konačno su otišli u tu prijateljsku zemlju i svima će dokazati da i hrvati vole nas kao što oni vole hrvate. i devet dana su srećno i veselo dokazivali, svaki dan fejsbuk statusi i to, a onda je desetog dana bio tompsonov koncert u mestu u kom su odseli. :)))) ja sam ochekivao 'a onda 10. dana dobili po pichki jako'...pa jel su dobili? :) edit: obzirom da je ceo kkk bio u njihovoj blizini, mozda su ih provalili... Edited May 21, 2009 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 pa nije im se ništa desilo, osim što je celo selo skandiralo "ubij srbina", pa im je palo u vodu devet dana tripovanja da je sve kul za srbe tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Stvarno ne znam kakvo je stanje na HR moru trenutno ali znam da je moj matori proveo najlepshe godine zivota tamo na moru do neke 25-6. Jebiga, ja bih rado otishao tamo, po njegovim prichama i raznim slikama izgleda PREDIVNO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Stavros je super malo mestasce :) Plaza uopste nije losa, malo kamenje jebe u pocetku al posle je pesak Kafici na plazi su super, super su restorani i postoji 1 ili 2 diskoteke koje nisu lose i dolaze mladi ali pustaju neki house, house pa karleusu :p U centru grada, na plazi, Grcka,Srpska i Bugarska zastava :p a mozete ih videti i na ostalim mestima i da, mozete na srpskom da se razumete :D Bio sam sa super drustvom pa sam se proveo ekstra sve u svemu :) U centru se nalazi teren za odbojku i veliki lepi kosarkaski teren gde smo svako vece blejali i igrali basket sa strancima (ja zapravo ne, nubiram basket) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 sto se tice ove prepirke oko rvacke, jedino tompsonarije i rvatarije ulaze u racunicu, o moru nema sta da se prica, jedno od najlepsih u kosmosu verovatno:) ne bi otiso tamo jer tripujem da bi mi bilo nelagodno sve vreme, ali ko nema taj trip, nek ide ako oce. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 a vi bi u hrvatsku na more, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 /off topic zakynthos je majka mara, bio prosle godine i prosto ne znam gde bi sad isao :) postavio mi mnogo visoke kriterijume :) procitao sam ovo,mrzelo me dalje,i samo cu ti reci... I-O-S!!! :) mada mi se generalno vec sere od grcke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 a onda je desetog dana bio tompsonov koncert u mestu u kom su odseli. :)))) ...baticu su od nedavno zabranili tamo btw, trebali su da idu u ISTRU \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 u redu je, shvatili smo. oke izvini a vi bi u hrvatsku na more, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 daj lik za thompsona, nigeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts