Jump to content

Prodajem stripove!

markotod91

Recommended Posts

Želeo bih da prodam kolekciju stripova koje sam skupljao ranije. Skoro svi su u odličnom stanju. To su naravno sledeći stripovi: Veliki Blek, Komandant Mark, Zagor, Mister No, Marti Misterija, Kapetan Miki. Svi brojevi su iz različitih godina, 1996. 2001. 2002 i više... Jedan strip košta 100 dinara, a specijal Bleka košta 200 dinara.

Posedujem sledeće brojeve i izdanja:

VELIKI BLEK (BLEK STENA)

1x Specijal, tvrde korice, odlično očuvan, 150 strana, "Blekovo Poreklo" 1996. godina, po meni najbolja epizoda Bleka Stene koja postoji

6x regularni brojevi iz 1996. godine brojevi: 1, 2, 4, 5, 6, 8 (Sinovi crnog zmaja, Opsadno stanje, Kula smrti, Blek je mrtav / Misteriozna mapa, Nevidljivi ubica / Rodijeva izdaja, Totem murak) tvrde korice.

(brojevi izmedju kojih se nalazi kosa crta su dve epizode u broju)

8x regularni brojevi, meke korice, ne znam tačno iz koje godine su, ali sigurno su mlađe od tvrđih izdanja. Brojevi: 3, 4, 5, 10, 11, 12, 13, 15 (Udica / Operacija Okultiskaf, Veliki Talas / Crna kraljica, Bostonski fantom / Slučajni lopov, Jedrenjak Lafajet, Ponor prokletih, Baron Okultis, Sabljom na tvrđavu, Crni Teror). Takođe su neki stripovi "dve epizode u jednom".

sdc10277w.jpg

sdc10278k.jpg

KOMANDANT MARK

1x tvrde korice, 1996. godina, broj 6, epizode Vobak i Beli vrač

10x meke korice, takođe ne znam koja je godina ali sigurno imaju više od 5 godinai, brojevi: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 (Pirati, Vatrena voda, Sokolovo gnezdo, Oteto blago, El Kajmanovi lešinari, Ljudske zveri, Zakletva heroja, Čovek senka, Hijena Sikavara, Lambertova tajna).

sdc10279.jpg

sdc10280q.jpg

ZAGOR

2x tvrde korice, Tutto Zagor izdanje, brojevi 1 i 2 (Šuma zamki i Teror), ne znam koja je godina ali su tada koštali 15 dinara.

1x tvrde korice, 1996. godina, broj 1 (Falsifikatori)

2x tvrde korice, brojevi 2 i 6 (Atlantis i Zemlja Slobode)

3x tvrde korice, 2001. godina, brojevi 2, 4 i 7 (Teritorija Komanča, Izazov u brdima Vičite, Blago Žana Lafita)

sdc10281.jpg

MISTER NO PRODAT!

KAPETAN MIKI

3x meke korice, ne piše godina ali takođe cenim da su stariji od 5 godina, brojevi 3, 4 i 5 (Banda milosrđa, Izgubljeni totem, Paklena klopka). Broj 5 (Paklena klopka) ima dva komada.

sdc10283c.jpg

MARTI MISTERIJA

4x tvrde korice, Bonelli Comics, 2001. godina, brojevi 1, 2, 4 i 6 (Avgustovski sneg, Užas među Sumerima, Deca belih očiju i Velika iluzija)

sdc10284p.jpg

kontakt:

mail: markotod91@yahoo.com

msn: markotod91@yahoo.com

Private Message ovde

064/347-3784

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 7 months later...

Oglas je i dalje aktuelan, od stripova tu su za sad:

Veliki Blek: Blekovo poreklo, Sinovi crnog zmaja, Opsadno stanje, Kula smrti, dvobroj Blek je mrtav i Misteriozna mapa, dvobroj Nevidljivi ubica i Rodijeva izdaja, Totem Murak, dvobroj Udica i Operacija "Okultiskaf", dvobroj Veliki talas i Crna kraljica, dvobroj Bostonski fantom i Slučajni lopov, Jedrenjak Lafajet, Ponor prokletih, Baron Okultis, Sabljom na tvrđavu, Crni teror.

Komandant Mark: Pirati, Vatrena voda, Sokolovo gnezdo, Oteto blago, El Kajmanovi lešinari, Ljudske zveri, Zakletva heroja, Čovek senka, Hijena Sikavara, Lambertova tajna, dvobroj Vobak i Beli vrač.

Zagor: Šuma zamki, Teror, Falsifikatori, Atlantis, Blago Žana Lafita, Zemlja slobode, Izazov u brdima Vičite, Teritorija Komanča.

Kapetan Miki: Banda milosrđa, Izgubljeni totem, Paklena klopka (2 primerka).

Marti Misterija: Avgustovski sneg, Užas među Sumerima, Deca belih očiju, Velika iluzija

Cena ostaje ista, svi stripovi su 100 dinara po komadu (i jednobroji i dvobroji), specijal "Blekovo poreklo" je 200.

Pozdrav.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

• Create New...