markotod91 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Želeo bih da prodam kolekciju stripova koje sam skupljao ranije. Skoro svi su u odličnom stanju. To su naravno sledeći stripovi: Veliki Blek, Komandant Mark, Zagor, Mister No, Marti Misterija, Kapetan Miki. Svi brojevi su iz različitih godina, 1996. 2001. 2002 i više... Jedan strip košta 100 dinara, a specijal Bleka košta 200 dinara. Posedujem sledeće brojeve i izdanja: VELIKI BLEK (BLEK STENA) 1x Specijal, tvrde korice, odlično očuvan, 150 strana, "Blekovo Poreklo" 1996. godina, po meni najbolja epizoda Bleka Stene koja postoji 6x regularni brojevi iz 1996. godine brojevi: 1, 2, 4, 5, 6, 8 (Sinovi crnog zmaja, Opsadno stanje, Kula smrti, Blek je mrtav / Misteriozna mapa, Nevidljivi ubica / Rodijeva izdaja, Totem murak) tvrde korice. (brojevi izmedju kojih se nalazi kosa crta su dve epizode u broju) 8x regularni brojevi, meke korice, ne znam tačno iz koje godine su, ali sigurno su mlađe od tvrđih izdanja. Brojevi: 3, 4, 5, 10, 11, 12, 13, 15 (Udica / Operacija Okultiskaf, Veliki Talas / Crna kraljica, Bostonski fantom / Slučajni lopov, Jedrenjak Lafajet, Ponor prokletih, Baron Okultis, Sabljom na tvrđavu, Crni Teror). Takođe su neki stripovi "dve epizode u jednom". KOMANDANT MARK 1x tvrde korice, 1996. godina, broj 6, epizode Vobak i Beli vrač 10x meke korice, takođe ne znam koja je godina ali sigurno imaju više od 5 godinai, brojevi: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 (Pirati, Vatrena voda, Sokolovo gnezdo, Oteto blago, El Kajmanovi lešinari, Ljudske zveri, Zakletva heroja, Čovek senka, Hijena Sikavara, Lambertova tajna). ZAGOR 2x tvrde korice, Tutto Zagor izdanje, brojevi 1 i 2 (Šuma zamki i Teror), ne znam koja je godina ali su tada koštali 15 dinara. 1x tvrde korice, 1996. godina, broj 1 (Falsifikatori) 2x tvrde korice, brojevi 2 i 6 (Atlantis i Zemlja Slobode) 3x tvrde korice, 2001. godina, brojevi 2, 4 i 7 (Teritorija Komanča, Izazov u brdima Vičite, Blago Žana Lafita) MISTER NO PRODAT! KAPETAN MIKI 3x meke korice, ne piše godina ali takođe cenim da su stariji od 5 godina, brojevi 3, 4 i 5 (Banda milosrđa, Izgubljeni totem, Paklena klopka). Broj 5 (Paklena klopka) ima dva komada. MARTI MISTERIJA 4x tvrde korice, Bonelli Comics, 2001. godina, brojevi 1, 2, 4 i 6 (Avgustovski sneg, Užas među Sumerima, Deca belih očiju i Velika iluzija) kontakt: mail: markotod91@yahoo.com msn: markotod91@yahoo.com Private Message ovde 064/347-3784 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Pa zar je dotle došlo... "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Video kako sam se uradio, pa skuplja pare za hemiju! :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 ako imas komplet dylan dog-a javi, uzimam! :) Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Videcu, ako pronadjem, mislim da mi je ostalo jos nekih stripova, ali mozda. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 ako imas komplet dylan dog-a javi, uzimam! :) zna stari znanje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Bice ti zao za 10-15 godina al nema veze. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 kontam da zavisi, meni nije bilo zao uopste:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 Kad bih sacekao jos nekoliko godina navatao bih bogami dobre pare :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Jes svi su ludi za Velikim Blekom i Komandantom Markom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 Bump! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 31, 2009 Author Report Share Posted May 31, 2009 Bump, svi stripovi su i dalje na broju, javljajte se. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 I dalje aktuelno, svi stripovi su na broju, javljajte se ljudi, sve nepromenjeno. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Ajde ljudi ovo je verovatno poslednja prilika da investirate i da za par godina navatate bogme dobre pare! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 Sva cetiri broja Mister Noa prodata, ostalo i dalje stoji i ceka kupce. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 Oglas i dalje aktuelan, sve sto je u prvo postu je i dalje tu. Up up you go! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 ajde da bumpujem :) steta za misteriju, nalozih se u momentu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 Bumpzor. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Oglas je i dalje aktuelan, od stripova tu su za sad: Veliki Blek: Blekovo poreklo, Sinovi crnog zmaja, Opsadno stanje, Kula smrti, dvobroj Blek je mrtav i Misteriozna mapa, dvobroj Nevidljivi ubica i Rodijeva izdaja, Totem Murak, dvobroj Udica i Operacija "Okultiskaf", dvobroj Veliki talas i Crna kraljica, dvobroj Bostonski fantom i Slučajni lopov, Jedrenjak Lafajet, Ponor prokletih, Baron Okultis, Sabljom na tvrđavu, Crni teror. Komandant Mark: Pirati, Vatrena voda, Sokolovo gnezdo, Oteto blago, El Kajmanovi lešinari, Ljudske zveri, Zakletva heroja, Čovek senka, Hijena Sikavara, Lambertova tajna, dvobroj Vobak i Beli vrač. Zagor: Šuma zamki, Teror, Falsifikatori, Atlantis, Blago Žana Lafita, Zemlja slobode, Izazov u brdima Vičite, Teritorija Komanča. Kapetan Miki: Banda milosrđa, Izgubljeni totem, Paklena klopka (2 primerka). Marti Misterija: Avgustovski sneg, Užas među Sumerima, Deca belih očiju, Velika iluzija Cena ostaje ista, svi stripovi su 100 dinara po komadu (i jednobroji i dvobroji), specijal "Blekovo poreklo" je 200. Pozdrav. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Cek ti imas 2 profila :O?!? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Nikita, oces kupujes, neces kupujes :)? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts