markotod91 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 "Manifestacija Noć muzeja 16. maja će po šesti put otvoriti vrata brojnih muzeja i galerija. Posetioci će moći da uživaju u zanimljivim izložbama, performansima, koncertima i revijama na više od sto devedeset lokacija, na kojima će biti predstavljeno gotovo četiristo različitih sadržaja. Ovogodišnja manifestacija održava se kao deo evropske Noći muzeja, koja se organizuje pod pokroviteljstvom Evropske komisije i organizacije UNESCO. Prati stazu - štedi vreme - Redovi su sastavni deo svake Noći muzeja, bilo da se ona odvija u Berlinu, Beču ili Beogradu. Kako bi vam ovo veče ostalo u lepom sećanju i kako biste stigli da vidite što više zanimljivih sadržaja koje smo pripremili za vas, predlažemo vam da sami organizujete svoju muzejsku avanturu onako kako vam najviše odgovara, odnosno da sami sačinite svoju stazu." Ide li neko? Ja bi trebalo 99% sa drugarom da odem, prošle godine sam propustio iako sam hteo da idem, pa ajd da vidimo šta ove godine može zanimljivo da se vidi. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Ja bio prvi put proshle godine, ovog puta tju da propustim jer je istog dana ortakov rodjendan koji slavi na nekoj vikendici. Nego, bash sam se lepo nasmejao kada sam video flajer za "Notj muzeja" u Panchevu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 verovatno tju itji da se iskrivim :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 bio sam prvi put, imao vip propusnicu da ulazim preko reda i shvatio da mi je to i poslednji put jer ko nema tu propusnicu POLUDI! najsrdachnije vam savetujem da preskochite i odete sutradan ako vas zanima, odvojite stotinak dinara za muzej u koji zelite da odete i na miru pogledate sve, ili josh pametnije, svi znate shta je euro26 ko ne zna neka gugla :D ko ima to, a koshtalo je godishnje tipa 450 dinara, taj ima besplatan ulaz u svaki muzei uvek :) gogo enjoj! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Isto ovo i u Novom Sadu. Svidja mi se ta ideja, obitji tju par galerija u okolini, nadam se. Proshle godine nije bilo loshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Kako mene samo zabole da trchim iz muzeja u muzej i kao nesto gledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Umesto toga sedećeš kući i igrati konzolne portove na kompu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Lol mara ukrala kreatorov acc :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Kako mene samo zabole da trchim iz muzeja u muzej i kao nesto gledam ma to je samo izgovor da izadjesh iz kutje, ko da kod nas postoje toliko muzeja shto vredi videti :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Pa tai fai, ja bih verovatno otisao pijan u neki muzej i bacio peglu na neke exponate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 pa pijan nije bash a way to go, mada mozhe. al nemoj da si seljanin sa tom peglom, mozhda u etnografskom u neku vazu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 sličicu zabodi Exi i zapali tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 U da, pa da pitam posle svakog koga vidim u muzeju SRPCO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Gari, nisam verovao da jos ima ljudi koji idu u muzeje, LOL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 ne znam ljudi... prosle godine je bila velika guzva...otprilike cekas 1 i vise vremena da vidis nista, mada uvek ima nesto da se vidi... sad ce biti jos veca guzva, tako da cu ja skip sigurno... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 1 i vishe vremena :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Zamalo da odem. Umesto toga zavrshio sam na ortakovom rodjendanu sa chashom shpricera lzhetji u separeu gledajutji ribe kako se bacakaju uz 200 na sat. Meh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ovde je bilo vece Crne Vlaske Magije :D Nije bilo lose inace :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 e super je bila notj muzeja, pogotovo ona postavka u batleru :)))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 totalni vrh matori ej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Bilo je dobro , posebno oni Rimski slemovi , ali guzvara je bila mega zjuuuuuuuu otpale mi noge .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 plazma i koca za dž \о/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts