iguana Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ма пусти га Марги, сигурно је тешко кад си цивилњак међ' пуковницима и генералима, мора да су му душу узели... :))) da, strasno mi je bilo tesko. ako nesto ne podnosim to je lenjost, a bio sam u leglu nerada i javashluka(osim kada meni uvale da im uradim legalizacije da oni zarade koju kintu viska) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) bollocks. Edited June 4, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 da, strasno mi je bilo tesko. ako nesto ne podnosim to je lenjost, a bio sam u leglu nerada i javashluka(osim kada meni uvale da im uradim legalizacije da oni zarade koju kintu viska) потпуно те разумем. гледај на то као на пољубац страшне реалности у којој се налази огромна већина државне управе. немој се горчиш, архитекто. :* јбт, свира ми сиртаки у глави од оног кол центра, цео дан их зовем. хахахахаха... попустићу ових дана, свега ми. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 попустићу ових дана, свега ми. Idi malo obidji manastire srbije, opusti se u prirodi, utovaruj dupeta lopatama malo i tako to, fizicka aktivnost ce malo da te rastereti. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Jebo mater jedva cekam da dodjemo na belu shengen listu, nadam se da je ovo POSLEDNJA PROKLETA VIZA koju cu ikada vaditi za Shengence! Toliko muchenja oko dobitka vize, strasno jebote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Idi malo obidji manastire srbije, opusti se u prirodi, utovaruj dupeta lopatama malo i tako to, fizicka aktivnost ce malo da te rastereti. немам времена за манастире, нажалост. тебе то сврби дупенце, Мохи? Jebo mater jedva cekam da dodjemo na belu shengen listu, nadam se da je ovo POSLEDNJA PROKLETA VIZA koju cu ikada vaditi za Shengence! Toliko muchenja oko dobitka vize, strasno jebote... мени не смета то мучење, јбг, вадим папире за сваки курац у овој држави, није то ништа посебно. него та пониженост, јебени Чечен из Дагестана може у ЕУ без виза, а ми не... знају курве шта боли, набијем их на курац, зато нас оволико и зајебавају с тим визама. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Raspadam se - ucenje - dve kafe - ucenje - 2 kafe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mV-a9_wSEhI KAKO PEVA, JEBOTE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 kupio sam kartu za Exit \o/. Engleski prosao lagano. Mozda mi sad dodje ortak na pes,videcemo...U svakom slucaju,bleja :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Totally blah day plus smrdim a mrzi me da se istushiram! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 I ja smrdim \o/ Mrzim ovakvo vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 matorci. uvek se zale na vreme. :P :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 matorci. uvek se zale na vreme. :P :) Ne bi se oni zalili da imaju slobodnog vremena kao vi shkolarci ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Sve dok nisu neke uzasne vrutjine, meni je vreme WIN WIN! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ja bash volim uzasnu vrutjinu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 e do kurca ako ti je i ovo vreme win win :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Brate, meni je South Pole najvetji win, ili autumn in England... samo da nije preko 20 stepeni, preko ne podnosim - moram da palim klimu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 prvo sam ispušio za tenis, pa sam silazio u šaht da zavrnem vodu jer je u podrumu zgrade drugi put za mesec dana pukla ista jebena cev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ja idem na jednu ili dve pive. necu mnogo. doco, vidimo se sutra na fr-u!!! igras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ja bash volim uzasnu vrutjinu :) +1 jos malo pa odoh na nocno ucenje, kraj skolske godine i tako to :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 vagino, pasces na popravni Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Jebote koliko ja samo imam da ucim a ja se zajebavam. Didem da spavam, mozda ujutru budem ucio... NOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Bio sa bratom na terenima... radili "spartance"...gomilu nekih vezbi kojih kad sve uradis treba da ih bude u zbiru 300 :) Dosao sam kuci i zakljucio da brze bolje popijem brufen, posto su noge pocele da mi drhte od napora :) Ua-starost, ua-metafizika...:( Vreme je bilo grozno ceo dan, ali je sad ok...malo hladnjikavo, ali fino...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 video sam te iz basa, mahnuo ti, ali nisi imao naocare, pa si samo treptao ko slepi mis :) zovi i mene na te vezbe, da sakujem :P Jebote...postao sam corava babetina :( Ajde, moram da vidim kad cu da se oporavim, u subotu mozda...:) A, i nas dvojica sakujemo, tako da opusteno...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Jebote koliko ja samo imam da ucim a ja se zajebavam. Didem da spavam, mozda ujutru budem ucio... NOT bukvalno isto :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts