peja_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa ja cenim jedno 100-120e, 10ak hiljada tako! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa da!:) fazon je sto postoji objektivna analiza kvaliteta u umetnosti, a postoji i generalna dopadljivost nekog dela koja ne mora ama bas nikakve veze da ima sa kvalitetom istog. tako imamo vermera sa svojim sitnim, neuglednim, obicnim, 'nesarenim' slicicama koji je objektivno jedan od najzajebanijih likova, a imamo i lika u knezu koji prodaje krajnje dekorativne, dopadljive, povece, sarene, bombasticne slike koje vrede otprilike koliko i ulozeni materijal:) opet si suvishe konfuzan za mene :) hteo sam da skrenem pazhnju na tvoju skromnost vezanu za "lako je, holivudski style" gde nikad netju svatiti zashto (kod tr00 likova) ako je neshto moderno/novo automatski je i sranje/lako i pritom to nema nikakve veze sa kvalitetom (probaj da taj aspekt eliminishesh iz priche iako ako sam te dobro razumeo jesi ). • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Dule pravi si umetnjak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 opet si suvishe konfuzan za mene :) hteo sam da skrenem pazhnju na tvoju skromnost vezanu za "lako je, holivudski style" gde nikad netju svatiti zashto (kod tr00 likova) ako je neshto moderno/novo automatski je i sranje/lako i pritom to nema nikakve veze sa kvalitetom (probaj da taj aspekt eliminishesh iz priche iako ako sam te dobro razumeo jesi ). ne, ne, nisam mislio u fazonu moderno novo, mozda sam onda losu paralelu povukao. cisto sam mislio tehnicki. recimo, slika je jako kontrastna sto se postize lakse od mekih prelaza, a utisak je bombastican (holivud - jao vidi sto je legolas efektno skocio na konja, a niko nista sto taj skok ne moze da se izvede fizicki). takodje, pozadina je jednobojna i neproslikana, petnes puta lakse nego da zapravo tamo nesto postoji naslikano, a opet je kul u smislu jao jao sto je mracan i lud ovaj dzoker vidi kako sedi u mraku!:) moze da se svidja ljudima do jaja, ali opet ja sam je radio tipa cetiri sata aktivnog rada (tipa dva dana ukupno), plus materijal, plus ruke:) tako da ne mogu da je cijenim u nebesa, a nesto mozda manje dopadljivo ali sto sam radio metar dana i odvaljivao se, cijenio bi mnogo vise. u tom smislu sam reko. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ali Dule, prvo pravilo kapitalizma, ne naplaćuješ onoliko koliko je koštalo nego koliko su ljudi voljni da plate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa to kad se naucim tako da radim, sad sam mladi doktor koji oce sve da leci po protokolu, pa cu tek posle da postanem matori lekar koji nece da primi umiruce dete pet sekundi po zavrsetku radnog vremena i tome slicno:) zajebavam se, sad dok sam jadan i neafirmisan, prodajem samo skill, delo, materijal i ruke, a posle ako me ukenja, prodavacu i ime, pa ako me jos ukenja, ime ce da cini 90% cene:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa ti si dule onda totalno odlepio :))) a vudu ti je rekao deo od "zashto?" :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Dule je umetnik, a ne biznismen. Bio sam i ja nekada takav... A sada, samo daj pare :/ I sve me mrzi. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Dule je umetnik, a ne biznismen. Bio sam i ja nekada takav... A sada, samo daj pare :/ I sve me mrzi. dulu treba lebac da jede, a to nece kupiti sa dusom umetnickom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa ono, ja sam pristalica onog da je dobra umetnost skupa. e sad, ja cenim moje stvari onoliko koliko mislim da trenutno vrede u zavisnosti od raznih faktora. a biznismen stvarno nisam, mozda cu to nauciti, mozda necu, al jebiga, sada ovakav kakav sam, ne merem da rokam cenu samo zato sto mozda mogu, priznajem da sam mozda odlepljen zbog toga, al jebiga:) a i ovo je rur, necu valjda na rurcima da vezbam biznismenizam:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 mislim da bi milic bio idealan slikar! probaj matoree, mozda uspes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa ja cenim jedno 100-120e, 10ak hiljada tako! Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Vidis bre Dule da ima zainteresovanih mnogo, ako ne uzme ortak, licitacija matori! gj i od mene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 pa ja cenim jedno 100-120e, 10ak hiljada tako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ove sam morao da okacim :) :P Publika je 'vamo, sta li ja gledam... yeah! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Dobro je što si čekirao ono da sačuva proporcije kad si risajzovao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Dobro je što si čekirao ono da sačuva proporcije kad si risajzovao... ahaha, pwned:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 O boze... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ko da je bitno koja je velicina, da li je png ili jpg format i ostale sitnice, okacio sam samo da se vidi sto se i vidi, a da uploadujem sliku od mega i po ne hvala. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 u jebem ti zivot kaka je ta plavusa sa vama Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Medolinka :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Tako je, nije bitno! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Look ma, vidi se! learn2computar, noob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 eh vudu, oraspolozio si mi ceo dan. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ti si očito čovek koga je teško impresionirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 mislim da bi milic bio idealan slikar! probaj matoree, mozda uspes! nije da nisam probao :] tad mi je strpljenje bilo malo, mozhda bih trebao ponovo :) al nema veze iako nisam za to uvek mogu da slikam u lobanji matori!!1 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts