Jump to content

Kosarka u Srbiji

Formica

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma, sjajno, bre....

ja nisam ni hteo da gledam...

Duda je stvarno sjajno odradio posao...sad sam cuo da je prosek 22,5g....mogu jos 10 godina da igraju...

samo da ne pocnu da se retardiraju kad pocne ssikmij zilj da ih jebe za male pare...:D

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

hohoho vec ih jebe nemoj da se sekirash [:)]. Kosta je bio wtf, tacno treba da se penzionishe, bolje nece odgirati!

Ma sekiram se...kad krenu da im estrogen doziraju oralnim putem odmah se raspilave...:)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

[roflmao]

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=147078 u mamu im jebem :) "namestili" utakmicu nisu hteli da dobiju da bi izbegli spaniju hahahah

realno nije namestena utakmica bila.

shta sam ti rekao kalisha pre tekme reci macko? :)))

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

realno spancima leze ekipe koje igraju slabiju odbranu posto po nekoj mojoj licnoj proceni imaju najbolji napad na EP (iako im fali kalderon...) sa bracom gasol i rejesom pod kosem + ruby , lopez , ricky , navaro i garbahosa sa sutevima , brzinom i ulazom = gg mrzim navara jebenog fejkera fejkuje licne greske ko inzagi padove u 16ercu :@ :D ...

Francuzi su dosta slabi bili u skoku i imali mnogo vishe izgubljenih lopti od spanaca a i centri su usli u velike probleme sa licnim greskama , parker se nije video na terenu ... spanci su ovo iskoristili vec u prvih 15 minuta igre i prebili ih ... pau gasol presao igricu mislim da je imao samo 1 ili 2 promasena suta iz igre ...

mislim da ce grci/turci proci slicno kao francuzi ... grcima bi dao sansu da je na EP-u diamantidis koji ume da odigra dobru odbranu ovako prognoziram da ce spanci vs grka dobiti sa najmanje 10 razlike turke sa najmanje 7

sto se tiche nasheg sledeceg rivala mislim da mozemo da dobijemo hrvatsku , takodje kontam da su naucili nesto iz proslog mecha sa slovenijom a i slovenija je upala u probleme sa povredjenim igracima tako da bi i to mogli da stavimo kao jedan + za nas... tako da i slovenci mogu da padnu ako ne protiv hrvata onda protiv nas ...

mech slovenija hrvatska ce biti dosta gust mada lopta je okrugla nista se ne zna dok ne prodje 40 minuta ....

Edited by Dejan J.

lA DPS FAMILY

slovenci će da oljušte ove stankove, ne ložite se

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

sjajan utakmica na kraju...

toliko retardiranih poteza i jednih i drugih...:)

davno se nisam toliko nervirao i navijao i za jedan i za drugi tim naizmenicno...:)

mislim da ce bosa tanjevic dumre veceras koliko se iznervirao kod onog pretposlednjeg suta turaka....:)

I, da, jebem ti RTS i prenos mecha onog mrtvog troickog i uzbekistanca...gledao sam samo poslednjih 4 minuta 4-te cetvrtine i produzetak...