Jump to content

Ishrana 101

Recommended Posts

citao sam na cini mi se bodibildingkomu da je normalna pojava da ti ne rade muda 2 nedelje,kolko se secam.i da je OBAVEZNO uzimati ih uz asistenciju strucnog lica(lekara,trenera,stagod ti smatras strucnim).tvoje telo,tvoj problem:)i ja bi uskoro trebao da posetim nekog internistu koji ce mi preporuciti koje vezbe i kada da radim,cisto zbog sopstvenog zdravlja,ne da bi mi preporucivao suplemente...eventualno da me odgovori od pusenja:)

salt wat fish fresh wat fish?

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

znam,ali jedno vuce drugo.hipoteticki;kad bi krenuo da treniram nesto redovno svakih par dana,dakle par sati bez pljuga,i manju volju bi imao za cigarama +bolje/zdravije bi se osecao.zato planiram ovo leto da prestanem da pusim,jer ionako provodim u tivtu mesec-dva godisnje,pa cu lepo sebi da organizujem jutarnje,popodnevno plivanje i caozdravo pljuge.barem takav plan imam,sta ce ispasti od toga ne znam:)za sad pusim sve manje i manje,sve slabije i slabije cigare...odgovori molim te "samo sebe lazes!!11":)

Edited by kakoo

salt wat fish fresh wat fish?

nije u pitanju volja nego istrajnost, da istrajesh u svojoj odluci :) to samo volja ili josh smeshnije oni "otidi na skener plutja da vidish" (ne mislio sam da i raste cvetje u plutjima [:D]) je machku o rep :] i jedna jako bitna stvar, ako prestajete da pushite, a pushite mnogo (vishe od pakle, preko 6 meseci) nikako ne treba prestajati naglo. znachi nikako 2 pakle danas, a sutra nishta .. nego bar na 2 nedelje se smanji na 5-10 pljuga, pa onda rez. sad sam se chuo sa ortakom chiji tjale je uradio taj nagli rez, da ne pricham u kojim je sad sranjima ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Nisam ja koristio steroide tek tako.

Sve je to kontrolisano ;)

'ne rade ti muda' me je bas onako slatko nasmejalo =D

Daleko je od toga da 'ne rade'. Ta pojava se javlja posle duzeg vremena koriscenja steroida, posto se telo odvikava da samo proizvodi testosteron.

Opet, ja sam odreagovao dobro na 2 kure (oko 2 meseca) sa pauzom izmedju, a uzimao sam hormon rasta metandrostenolon (popularno metan), posto sam bio dosta mrsav (182cm 69kg), i derivat nandrolona (popularni deca durabolin) 19-nor 3-andro koji skoro da nema androgenih dejstava, ali je i dosta slabiji. Uz sve to ide i zastita za jetru naravno, posto sam uzimao tablete one su dosta toksicnije.

Naravno, uz sve ovo je vazna i ishrana 5-6 obroka dnevno, redovna fizicka aktivnost (ne mora teretana ali bolji su rezultati sa vezbama sa opretecenjem) i naj vaznije redovan nocni san.

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

Daleko je od toga da 'ne rade'. Ta pojava se javlja posle duzeg vremena koriscenja steroida, posto se telo odvikava da samo proizvodi testosteron.

Opet, ja sam odreagovao dobro na 2 kure (oko 2 meseca) sa pauzom izmedju, a uzimao sam hormon rasta metandrostenolon (popularno metan), posto sam bio dosta mrsav (182cm 69kg), i derivat nandrolona (popularni deca durabolin) 19-nor 3-andro koji skoro da nema androgenih dejstava, ali je i dosta slabiji. Uz sve to ide i zastita za jetru naravno, posto sam uzimao tablete one su dosta toksicnije.

Naravno, uz sve ovo je vazna i ishrana 5-6 obroka dnevno, redovna fizicka aktivnost (ne mora teretana ali bolji su rezultati sa vezbama sa opretecenjem) i naj vaznije redovan nocni san.

OHOHO :D imamo burzuja :D:D

moje misljenje je da tebi ne trebaju steroidi koliko god bio mrsav...to je vise za one pro ...sve to si mogao i sa suplementima :D ti pricas bio si dosta mrsav ja sam imao 193cm i 62kg u prvom srednje :D a posle 199cm i 72 kg :D

Нема  будућности без истине.

Matori ja sad imam 183 i 65 kila. Nenabijaj mi komplekse.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

OHOHO :D imamo burzuja :D:D

'Metan' je najprljaviji i najjeftiniji steroid koji postoji, pogotovo ovaj koji sam ja koristio (bugarski) =D

Matori ja sad imam 183 i 65 kila. Nenabijaj mi komplekse.

Koliko sada imas godina?

Za mene je, u to vreme, ta kilaza bila premala.

Na stranu sto sam ja tada imao oko 22. god. i sto sam trenirao uveliko atletiku + jeo za trojcu, nisam sedeo za kompom po ceo dan..

Samim tim sam skontao da samo ishranom i sportom ne mogu da se ugojim na neku pristojnu kilazu (sada imam 86kg).

a sta vam znaci kura ?:D to je doza neka pakovanje ?!:D

kura = tretman/terapija

uglavnom traje 4-5 nedelje, ali opet, sve to zavisi od suplemenata koje uzimas

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

Hah metan dekadurabolin i bianabol, to matori.

I sta ce ti koji kurac tih 86 kila?

Jesi radio to kad si dolazio u deus? Posto nisi izgledao zbilja da ti ta govna trebaju.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy