G!!! Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 jbmliga ja nisam primetio razliku u ukusu belog i zutog secera mislim volim kvalitetno slatko (i to ne preterano zasladjeno) i bash sam se pitao zasto uopste trosimo beli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 evo opet greshish u startu, u pristupu. opsednutost samo zdravljem do krajnosti. jeste istina je da beli shetjer nije najzdraviji i da je bolje koristiti zhuti shetjer ili fruktozni ... bla bla bla, al jednostavno neka jela bolje chuche sa malo belog shetjera, beli shetjer je bolji za ukus kafe od zhutog i sto hiljada jedna sitnica. ako ne bi stavljao tu shetjer to ne bi bilo vishe to .. kako bih onda mogao da nadoknadim propushteni plezir od konzumiranja istog, kako da uporedim neshto kvalitativno kao osetjaj zadovoljstva sa nechim kao shto je zdravlje na koje povratno utiche zadovoljstvo. samo balans, nikako ekstremi. ali nije najzdraviji :D nije zdrav reci i da zavrsimo pricu a ne on mene dovodi u trans kad pijem kafu :D pa i ljude droga dovodi sto ne znaci da je dobro i kao treba biti umeren :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 koji si ti retard :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 :-* Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Heh heh za 2-3 godine jescemo korijenje i krtolu, samo se vi suplementirajte, hee hee Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 I to je najvaznije (deo da si zadovoljan). Ni ja ne vidim preteranu poentu u "OMG ZOMG MISHITJI" i to nije zato shto ih ja nemam, vetj stvarno i da mogu ne bih menjao svoj "beer belly" za prenapucanost. Kada bih mogao da biram, ili kada bih skupio volje i zelje da neshto uradim po tom pitanju totalno bih voleo da izgledam kao C. Bale iz Americhkog Psiha, to je po meni reper za mushku konstituciju - jebeno savrsheno. (ajde sada gej prolivanje po meni, boli me kurac! :P) Kada bi samo znao sta je potrebno za takav izgled.... @highly ok mogu da prihvatim da su suplementi u nekoj meri stetni , ali to verovatno znachi ako uzimash 150g wheya svaki dan 20 godina... ali za mali boost pri treningu iskreno ne verujem , bilo bi jako lepo ako bi pitao Mamu ako moze da navede neku studiju koja govori o stetnosti proteina na ljudski organizam , mislim da bi to bilo veoma poucno za sve nas , peace. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Kada bi samo znao sta je potrebno za takav izgled.... Mogu samo da mashtam o tome, hehehe... ali opet ja sam to rekao u fazonu "shta mi je lepshe" i "shta bih ja izabrao" nevezano za to koliko truda treba uloziti a verujem da treba PREMNOGO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Proteini kao takvi se ne koriste u izgradnji mišića i moraju se svejedno razbiti na aminokiseline da bi ih naš organizam upotrebio. Procenat iskorišćenosti tih proteina iz suplemenata je daleko manji od onih iz hrane, a organizam svejedno mučite da obrađuje tu punu količinu da bi posle dobio nešto manje korisno. Stick to teh politics and history. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Al prica uvek ode u istom pravcu, da li koristiti suplemente ili ne i da li ici u teretanu ili baviti se sportom : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 e đuske, kojim se ti ono fajtom baviš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 94.5kg imam.. u januaru sam imao najvise 104kg, a kada sam poceo da primenjujem dijetu, tj redukovanu ishranu, izbacio potpuno slatko testenine i hleb, pre ravno mesec dana imao sam 102kg. gg sam, idem do 92 i tu stajem! i bacam se navezbe!! DESI VUDI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 e đuske, kojim se ti ono fajtom baviš? Ne bih se moglo reci da se bavim time , to je vishe rekreativno :) Mixed martial arts , 1-2 treninga nedeljno kick box,2-3 treninga nedeljno grapling (slobodno rvanje sa gushenjem i polugama). Mada nisam nesto aktivan u poslednje vreme :< Mendzi si chuo za pedo diet ? :) prcash samo mladje od 18 i ne jedesh masno :)) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 osecam ubijesh choveka malim prstom :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Mixed martial arts , 1-2 treninga nedeljno kick box,2-3 treninga nedeljno grapling (slobodno rvanje sa gushenjem i polugama). deluje do jaja, probao bih ako ima u bg a da mi nije preko pola grada... da ne znaš neki klub u beogradu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Shootersi. http://www.shootersmma.com/schools.asp?iDo...mp;SchoolID=254 Ne znam koliko ti je to daleko , ali sasvim sigurno ces biti u odlicnom okruzenju , sa zaista odlicnim trenerima. Ako ti je to daleko , siguran sam da ima barem josh 2-3 shkole u bg, sa vishe od jednog mesta gde se odrzhavaju treninzi , tako da sigurno nalazish nesto sto ti odgovara. osecam ubijesh choveka malim prstom :))) Ma ja sam noob za ove ostale :)) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 fala, overiću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 "kvalitetna masa" vudu druže, žestoko si izgubio kompas, daj bolje batali teretane i ostale kurce, i sedi uči, završi taj faks, ili iskoristi sive ćelije koje očigledno itekako imaš na neke pametnije stvari, leba ti @topic: Corey i ostali, čisto ja da ti kažem kome je keva doktor nauka iz transfuziologije, i kojoj je do jaja drugarica takođe doktor nauka, predavač na medicinskom fakultetu, i moja keva i ova druga žena koja radi kao nutricionista privatno kažu da svi dodaci, štete ili bubrezima ili drugim unutrašnjim organima na razne načine, i da ti efekti postanu vidljivi tek kasnije, u starosti, znači preko 4-5 banki, i da oni mogu da budu uzročnici nekih kancera. Glupa je paralela, al se sad npr sumnja da su silikoni ozbiljan uzročnik raka dojki, i to u nekom ogromnom procentu. Tako da ono, ako hoćete da se kockate sa svojim zdravljem, slobodno, ali pravilnom ishranom čuda možete da uradite. Evo, reki je izgubio ko zna koliko, ja sam spusio 30 kila za 6 meseci pravilnom ishranom. Još kad bih išao da vežbam, bog bi me video Moje pitanje ce zvuchati glupo ali sam krajnje ozbiljan. Ako neko unosi proteine redovno godinu dana, i ako se neko leshi od alkohola 4 puta mesechno godinu dana, kome ce biti sjebaniji bubrezi? Jel' mozesh ti da pitash te dve zene da odgovore na moje pitanje. Opet ponavaljam, zvuchi krajnje glupo, al' me interesuje odnos, koliko zapravo unoshenje proteina shteti bubrezima u odnosu na konzumiranje alkohola u tim merama. Iskreno se nadam da cu dobiti neki konkretan odgovor. Hvala Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Ja sam skoro procitao u blicu da sinteticki vitamini imaju kancerogeni efekat i da ne rade nista dobro : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 blabla trutjtrutj edes ivke:) pazi kad sam ja juce upoznao nekog prezajebanog lika(boga pitaj sta je,izbacivac,sekjuriti...) i pitao ga gde bi mogao da pocnem da treniram nesto tipa sambo(fedorova skola:)).kao prvo mi je rekao "decko za to ti trebaju genetske predispozicije" i pogledao me onako ispod oka.ja rekoh,toga imam na pretek,on rece da ce me ubaciti u neki kikboks klub,ili dzudo stajaznam.nesto je spomenuo da je bivsi prvak u necemu,nisam smeo da zalazim u detalje^^ jos gledam ovih dana pride i jbt,stvarno zelim da imam vise skila. sto rece Rampage 2003. : "covece kad su mi rekli prvi put da mogu da zaradjujem pare mlacenjem ljudi,bio sam odusevljen!jbt pa to je moj posao,moj zivot...i dan danas kad mi pridje crnja i oce da se bije,prvo pokusam da ga odgovorim.al jbg,ponekad se zadesi neka budala koja popije beton!:)".inace Rampage Jackson je ogromni crnja koji je stvarno zivotinja i imao je dosta problema sa tim tucama(tipa glavio je tvorza zbog ozbiljnih povreda koje je zadavao),a prica se odnosi na njegov ulazak u Pride i profesionalno bavljenje tim sportom(MMA),i samokontrom koju je on razvio. i da,zakljucak:)i ja planiram nekim borilackim sportom rekreativno da se bavim,mada mi se iovako cini da znam dosta finti,pa sam hteo samo dzakice da nabacim u stanu(kruska koji se kaci za plafon i pod,stoji na sredini,dakle mozes da ga mlatis i rukama i nogama,kosta nekih 3.5k na terazijama sportska prodavnica).ista ta prodavnica ima "gumu za stiskanje".ja prvo kad sam usao pitao jel imate gumu za stiskanje,lik kaze "imamo,ako je savijes dobijas je na poklon".uzmem ja,i iz petnih zila se napinjem kad ono cvrc,nije guma nego jebena plastika:)posle toga svratim do tigrove radnje i konachno nadjem normalnu gumu:) kordinacija tela>teretana. da,znam,gusim:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Ja sam skoro procitao u blicu da sinteticki vitamini imaju kancerogeni efekat i da ne rade nista dobro : ))) koliko ja znam mi ne koristimo sinteticke proteine nego proteine surutke :D Moje pitanje ce zvuchati glupo ali sam krajnje ozbiljan. Ako neko unosi proteine redovno godinu dana, i ako se neko leshi od alkohola 4 puta mesechno godinu dana, kome ce biti sjebaniji bubrezi? Jel' mozesh ti da pitash te dve zene da odgovore na moje pitanje. Opet ponavaljam, zvuchi krajnje glupo, al' me interesuje odnos, koliko zapravo unoshenje proteina shteti bubrezima u odnosu na konzumiranje alkohola u tim merama. Iskreno se nadam da cu dobiti neki konkretan odgovor. Hvala pa nisi naveo koja kolicina proteina :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Sta bi bilo kada bi neko spomenuo anabolicke steroide slucajno.. ako ovako pricate o proteinima =DD Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 za to je dovoljno pomenuti da ti muda ne rade par nedelja(kolko ja znam uz kontrolu lekara),i prica je gotova:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Bez neke zelje za hejtom, ali da li to znas iz licnog iskustva? =) Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pazi da znam iz licnog iskustva,znachi bratori sad bi te nasho,znachi izhakeriso bi internetzor i bre dosho bi ti tu na kucu tu da ti stojim! ne naravno,citao sam:)niti sam ikad upoznao nekog ko je radio anabolike,to je stvarno ravno samoubojstvu sa namerom:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 A zasto mislis da je ravno samoubojstvu? Opet zato sto si cuo/citao u blicu? =) Evo ja jesam koristio, a ono sto mi je malko zasmetalo je cela ova prica oko proteinsih dodataka ishrani, i kako je to 'stetno'. Svi ti suplementi, iliti dodatci ishrani sluze da podstaknu telo na dodatnu proizvodnju odredjenih supstanci. Realno ako tako svi pricate onda niko od vas ne bi ni prisao Guarani koja u sebi ima Efedrin, koji je stimulativno sredstvo i ima isti efekat kao neki anabolicki steroidi. I ne samo Guarana nego sva energetska pica, imaju odredjenu kombinaciju esencijalnih aminokiselina i efedrina, da bi pojacali dejstvo. A ishrana se odredjuje na osnovu tvojeg metabolizma i tvog tipa telesne gradje, popularno genetike (Endomorph, Ectomorph i Mesomorph). Samim tim sto neko ima tip tela Ectomorph je ogranicen na nesto manju telesnu masu, pa nutricionisti i lekari preporucuju dodatak ishrani u vidu proteinskih dijeta*. Ja, npr sam bas u toj grupi Ectomorph-a, pa sam imao 2 tzv. kure steroidima, anabolickim + proteinska dijeta da bi se telo naviklo na proizvodnju hormona i aminokiselina iz hrane za nivo misicne mase koji sam dostigao po zavrsetku tretmana. - * Dijeta - odredjeni rezim ishrane, moze da bude pojacana ili redukovana. Zabluda je da dijeta sluzi samo za mrsavljenje, ona sluzi i za gojenje. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts