GibanicA Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 isti onaj koji smo kao deca zeleli da dobijemo na starkovoj nagradnoj igri! znaci samo da moze da leti i da mogu da upravljam njime..bilo da je na baterije ili ono gorivo raspalo..vellicina isto nije bitna..cene ne znam ni otprilike.. moze i sa kamerom:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 dalmatinska pa desno ka takovsjkoj - da me jebes ne mgu se setiti imena radnje 1800 din kineski, ijao ijao al smo se igrali :) ali ono nije bas upravljiv Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 jao jao! moj zet je porucio nesto od japanaca, neki dzhamrk od 200e, raspitacu se pa ti sibam veceras info! a kod nas imaju neka smeca mala, do recimo 20e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 dalmatinska pa desno ka takovsjkoj - da me jebes ne mgu se setiti imena radnje 1800 din kineski, ijao ijao al smo se igrali :) ali ono nije bas upravljiv Prilichno sam siguran da on zeli neshto ozbiljnije, fazon onih kul toys na aero-mitinzima... joj kada se setim koliko sam se lozio i smarao sve oko sebe sa "KUPI MI KUPI MI KUPI MI KUPI MIIIIIIII", ali bedak - "po ushima" je jedino shto sam ikada dobio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 12, 2009 Author Report Share Posted April 12, 2009 moj zet je porucio nesto od japanaca, neki dzhamrk od 200e, raspitacu se pa ti sibam veceras info! mmmm...japaaanci :)) to mi reci..to je sigurno neko ludilo Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 (edited) ja sam prosli novembar u londonu uzeo ovaj http://www.sciencemuseumstore.com/mall/pro...re/217385/86153 jos uvek mi stoji u kutiji, nisam ga ni probao :) ne salju van uk, vidi ako imas nekog da ide tamo uskoro pa da ti donese Edited April 12, 2009 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 mmmm...japaaanci :)) to mi reci..to je sigurno neko ludilo imash svuda gde prodaju dechje igrachke u vecoj kolichini - npr. u beogradjanci na spratu. kapiram da cesh sigurno naci i u delti, merkatoru i ostalim megagiga trzhnim centrima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 A zejebi te igračke na baterije. Slabo je to, etanol bato! Faking unutrašnje sagorevanje letenja radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 ja sam prosli novembar u londonu uzeo ovaj http://www.sciencemuseumstore.com/mall/pro...re/217385/86153 jos uvek mi stoji u kutiji, nisam ga ni probao :) ne salju van uk, vidi ako imas nekog da ide tamo uskoro pa da ti donese nudim ti 20e :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Ekonomska kriza a on hoce helikopter na upravljanje.. Bolje brod na daljinski upravljac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 da jbte ako neko zna neki info gde mogu da se kupe replike tenkova iz ww2, tigar na daljinski sa pravim gusenicama&stuff... sa unutrashnjim sagorevanjem naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 dakle, http://www.miracle-mart.com/store/ kada porucis, stize ti za 10ak dana, ali covek ti je rekao da ako zelis bas te pro helishe, da pripremis mnogo para pre svega a i zivaca... jako je tesko nauciti kontrolisati sam helish, prvo bi trebalo savladati simulaciju na kompu, tj tako ucis... ako oces jeftiniju varijantu, imas prodavnicu mobilnih telefona preko puta beogradjanke, imaju u ponudi raznorazne apache :) a kostaju oko 1200din... ako si bas bas zapeo za ovu kinesku varijantu i porucivanje, reci, pa da se podrobnije raspitam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 u jebote..za ovo mi treba dozvola:) idem da pogledam te kineze, da se navezbam za pro jebem mu sunce Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 koliko godina vi imate??? Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 http://www.graupner.de Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaza123 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Helihopter na daljinski! Mislim da sam ga videla u Beogradjanci, deo sa igračkama.... Quote Zanimljive osobine na http://www.ozi.si Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 koliko godina vi imate??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts